67

Анонимен

преди 3 години

Бойко и неговите гешевциса застанали на линиятана бързия влак -- проблемътси е техен.

66

Анонимен

преди 3 години

При соца *** , които произвеждахме (с изключение на храната) се пласираха под силния лозунг - Социалистическа взаимопомощ и не се знаеше кой пие кой плаща . Добре , че Брежнев ни снасяше всяка година по 1 милиард долара и когато си отиде и нещата се обърнаха около 1985 г ,започна и голямото затъване на НРБ . Соца е кръчма без кръчмар, но на крадците им харесва.

65

Анонимен

преди 3 години

"И занапред ще бъдем партньор в НАТО, на който да се разчита"-- съществото се смята за несменяемо,най-малко още един век.

64

Анонимен

преди 3 години

В сдс се занимават само сизмисляне на лъжи за очернянена всичко при социализма.Затова и бяха изхвърлени извънпарламента от избирателите.Прочети си пак неграмотниякоментар, той е огледало нахаоса в кратунката ти.

63

Академик

преди 3 години

С този кога ще стигнем европейските стандарти за заплати и пенсии? Никога.

62

Анонимен до ХМ!?

преди 3 години

Истината за България се крие в доста документи останали от соца -въпросът е : Може ли от единица суровина и единица труд да се получи продукт, чиято стойност не покрива и половината от стойността на суровината . Отговорът е да --стига продукта да е бил произведен от одържавената икономика на НРБ.Елементарен пример - всеки електрокар произведен тогава е носел загуба на България 900-1000 долара , да не говорим за БГ машини гниещи на открито в Либия Съюза и др братски страни .

61

Емо

преди 3 години

НЯМА ДА ПРИЗНАЯТ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ГОЛЕМИ РАЗМИРИЦИ В БЪЛГАРИЯ.... ВРЕМЕТО ЗА ДЕЙСТВИЕ НА ГЕШЕВ ЩЕ БЪДЕ РЕШАВАЩО....

60

Българина

преди 3 години

Я да видим как българин ще стреля срещу руснак???? Е сдс сарите да са в първата редица, да се види колко са!

59

ДО 60 ЕМО

преди 3 години

ДРУГИТЕ СА ДОКАЗАЛИ,ЧЕ СЪБАРЯТ БЪЛГАРИЯ---СПРАВКА: БСП ДПС АТАКА... КТБ,СПРЕНИ ПАРИ ОТ ЕС, ДОГОВОР С РУСИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА РЕАКТОРИТЕ, ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ОТ ЕВРОПА И СВЕТА...

58

до 63

преди 3 години

А знаете ли, че и ГДБОП започнаха да прихващат от къде се пишат тези терористични подбуди?

57

Букмейкър

преди 3 години

Знаете ли, че в подземния свят вече започнаха залаганиякога ще пукне тоя от инфаркт/инсулт?Естествено, тлъстите хора имат кратка продължителност на живота +стрес.Избран или не, на него не му остава много време.

56

Анонимен

преди 3 години

Доста гнусно същество!

55

БАНко

преди 3 години

ДНЕС , МАЛКО СА СНИМКИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , ПУСКАЙТЕ !

54

Истукан

преди 3 години

Не разбрах кое му е хубавото на този, че все го преизбирате? Вярно е, че всеки човек си има положителни и отрицателни страни, но отрицателните страни на Борисов са повече от положителните.

53

Хм !?

преди 3 години

До Анонимен 56 : Без някой да ви е питал дали искате да сте в СИВ, за България беше добре, защото от СИВ извличахме полза, като в никакъв случай това не е била ,,милостиня", а напълно заслужено овъзмездяване на България за предоставяната продукция в рамките на този съюз. ,,Писачите" на следдесетоноемврийската история, обичайно неграмотни и користолюбиви хора, се насилват да лъжат и фалшифицират истината за тези години на възход за България. Но и тези измами няма да са вечни, истината ще лъсне

52

Анонимен

преди 3 години

На който да се разчита... да купува непостроени самолети за 5 милиарда долара.

51

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Баце, занапред те чака 9х19.

50

Керим

преди 3 години

Марешки няма ли да го вкарват вече при нас

49

Анонимен

преди 3 години

А преди повече от 30 години някой да е питал народа , дали искаме да сме в СИВ.

48

Ха-ха-ха...

преди 3 години

За да опази кожата си, тоя ще бъде ,,партньор" на всеки. Днес на НАТО, утре на който дойде...