24

До 15

преди 3 години

Не "някакъв" мач,А решителен срещу Франция за излизане от груповата фаза на Евро 96.Последният голям шанс на златното поколение да ни напави щастливи.Та тогава Чичовото пропусна от ТРИ метра на празна врата ,после си вкара с глава неспасяем автогол,и за капак при ъглов удар не си покри човека и ни вкараха.Па после ни изпрати и за супата.

23

eve1

преди 3 години

Акрапович излезе голям ***,в Локото бяха коректни с него,вървеше му там и щеше да има още успехи а той се .махна по доста подъл начин и отиде в ЦСКА.Аз,че нямам нищо общо с футбола,бях сигурен че няма да изкара там и до края на сезона а той на какво се е надявал незнам!

22

Пената от Мировяне

преди 3 години

Единственото ме успокоява ,че кравефермата от Подуяне са още по-зле...

21

Анонимен

преди 3 години

Пенев освен да прави вятър на супата друго умее ли?

20

Анонимен

преди 3 години

И ПРЕЗ ДАЕН да ги сменявате треньорите все тая.И Кристиано Роналдо да го сложите пак все тая.

19

Анонимен

преди 3 години

Тези мислят, че като сменят треньора и тренера ще им сложи нови крака. На бг. футболисти краката им пречат. Даже бат Бойко да стане треньор и той не може да ги спаси от провалите. :D

18

Любо-умното

преди 3 години

Това т.н. "златно поколение" в българския футбол са изключително *** и елементарни момчета, които имаха малко повече късмет и си повярваха много.Супата пропука всичките милиони от футболната си кариера, по едно време правеше банки и мутрите СИК ли бяха или ВИС не си спомням. Искаха да му помогнат финансово в Испания като му дадоха шанс да започне от по-ниско ниво като треньор, а той и на тях им даде да таковат супата като предпочете да се кандидатира за президент на БФС, т.е. да краде.

17

Ст@м@т

преди 3 години

Любо не го гледайте, това което той е постигнал скоро няма кой да го стигне.Проблема е че се ще се изложи пак като поеме клуб който няма нищо общо освен абревиатурата с клуба във който той е израснал като футболист.

16

Глуупакът Л.Пенев

преди 3 години

Любо Пенев е много глупав, изглежда е генетично, защото вижте и чичо му Д.Пенев...

15

Ст@м@т

преди 3 години

На кой ЦСКА? Питам за един приятел.1.Вече няма спортни клубове на армията.2.То и армия няма.

14

аа1830

преди 3 години

"На който не му харесва, да д... а супата" . Чичовото, деветдесетте, след като се беше издънил на някъв мач на националите в интервю по тв. От тогава не е мръднал този гений на мисълта и спорта!

13

Станислав

преди 3 години

Няма лошо, нека всеки си преследва целите, както може. Но за пореден се доказва, че футболът в България е на аматьорско ниво. В кое нормално първенство ще "откраднеш" треньора на друг клуб от същата лига, в решаващата фаза на шампионата и то БЕЗ да платиш трансферна сума или някаква финансова неустойка? Тука наште са като на битпазар, бъркаш и си взимаш.

12

NY цесекар

преди 3 години

Бог да е на помощ на сегашнито подобие носещи славното име ЦСКА!Чичо ми ще се обърне в гроба три пъти ако ра разбере че чичовото е тренер. Нищо че беха сакъ приятели с пената от моровяне.

11

Браво

преди 3 години

....цирка става все по-голям....

10

ХА ХА ХА

преди 3 години

ЦЕСЕКАРСКО СЕЛОХА ХА ХА ХАЦЕСЕКАРСКО СЕЛО

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ИМЕТО НА ОТБОРА ЦСКА- СОФИЯ ЛИ ОСТАВА ИЛИ И НЕГО СМЕНЯТЕ НА ЦЕСЕКАРСКО СЕЛО

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДО КОГА ЩЕ Е ТРЕНЕР

7

Анонимен

преди 3 години

Аууууууу Чичовото с двата леви крака ше оправи цъсъка то. Абе я си бегай у Мировяне чи кравата плаче оти не си я доил и ше манася.

6

Локо

преди 3 години

Я, Бруно-Акрапович нали отиде купи и титли да печели? Поздрави от Стойкас Стоилас, косоварско тире!

5

Анонимен

преди 3 години

И сега Бруно да не се моли на Крушарски да го вземе обратно в Локото.