35

ХХХ

преди 3 години

Не гледайте довечера пиянките с колко ще паднат за да не си разваляте настроението от тази чудесна новина ! Браво момичета !

34

Българин

преди 3 години

Браво! Мачкайте!

33

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонимеНбългарки с НЕБЪЛГАРСКИ имена....кък да са не възгордее чиляк?...впрочем,щом в "БЪЛГАРСКИТЕ" футболни отбори преобладават кафеникаво-черни "асове" с африкански имена,защо па и в худ. гимнастика да са не приложи тоя номер?..ПЛАЩАШ,-ПОЛУЧАВАШ...."2+2=4"

32

???

преди 3 години

Цитат: ...тройката бе идентична в нея влязоха Азербайджан и Япония, но азиатките се поздравиха с бронза.Кои азиатки са с бронза? От Азербайджан или от Япония?

31

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътДаже много сте им писали на неблагодрите люде. Още веднъж- браво на момичетата! Когато за вас пуснат химн и вдигнат трибагреник, тогава се обаждайте!

30

поклон

преди 3 години

поклон и вие сте номер 1

29

аз-ът

преди 3 години

часа е 18:45 последните 15 коментара които изчетох нямат нищо общо с темата - елементарна злоба, завист, омраза на жалки, ниски хора без стойност, *** и фасове на обществото, които не струват дори храчката с която да ги оплюя. Радвам се на тези коментари, защото всеки път когато изпитам съмнение в себе си, че мразя собствения си народ, затова че чуя ли в чужбина българска реч подминавам - прочитайки това рабирам, колко съм прав. На вас коронавируса ви е най-малкия проблем. Ама най-малкият.

28

ПроСоТо

преди 3 години

"Даваш ли даваш,балканджи Йово,хубава Яна на турска вяра?..Море воеводо,Яна не давам,ама Симона,Мадлен,Лаура и Ериказемай ги сички за твойта вяра.."..

27

Юнал Сюлимани

преди 3 години

Слабо ,слабо представяне без сърце за какво усещане за какъв усет говориме!

26

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ви момичета че прослаевяте България. Благодаря че имате издръжливост и спортен дух да излезете на пътво място.

25

плювач

преди 3 години

Ще плюя пък - колкото повече печелят, толкова повече ще плюя ! Иначе се чувствам..... като плюнка !

24

ТролиТролевТролистия

преди 3 години

Е друго си е състезанието да е у нас...

23

За какви привилегии

преди 3 години

Квалификациите, че се плащат от държавата? Е да ама не -първо аз си я плащам, после ми ги връщате. Да хвърлим едно око на север за да разберем че нещата там саааа равни заплати плюс минус 2% -тоест и новобранецът и човека с 40 години взимат еднакво, обачеееееее как ще си ги влагаш си е твой проблем, творчески години и такива неща това са привилегии тоест една година само да учиш нещо ново, нов курс, техника, как нов самолет да караш. Това са привилегии ...

22

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Този колосален успех се дължи само и единствено на мощната подкрепа на Властелинът на Заплатите Балкани другарят Бойко Методиев Борисов!!! Днес той разчисти Суецкия канал !!!

21

Анонимен

преди 3 години

До А къде е рускияБг бият на световни купи, но на другите отпадат.

20

Анонимен

преди 3 години

Как невероятни...ние сме най-добрите света от много години

19

Анонимен

преди 3 години

До А къде е рускияТе бойкотират за смешно съдийство.

18

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе що ги снимате тия хубави деца, с тия парцаля на лицата бе? Туй вече на мода го обърнахте! Как тъй ще се гледат цял живот, или викат-да им спомня за туй срамно време, дето са е управлявало от най-простите измежду простите а пък раята е била най-овчата измежду овчите...

17

А къде е руския

преди 3 години

ансмбъл - фрашкан с допинг и омаян от великоруския шовинизъм за свръхраса и величие ???

16

Анонимен

преди 3 години

До До 15Ще видим на олимпийските