47

az

преди 16 години

az pyk jenite nai-gi obi4am!!!

46

Средностатистически

преди 16 години

Дискриминацията е само в главите на некадърните и мързеливите жени.На останалите свалям шапка.

45

шофьора

преди 16 години

по често с краката на горе и всичко ще е наред....

44

преди 16 години

Abe, ima tuka razni zhenomraztsi! Abe, alo...predi da tovorite prostotii shto ne se setite, che ste rodeni ot zheni, be?! Pak ako i sled tova prodalzhavate da pishete gluposti...gorkite vi maiki!

43

бля бля

преди 16 години

и аз съм момиче, на 20 съм, вземам повече от 500 лв и то за неквалифициран труд. Дискриминасция няма, защото малките девойки се изучиха някой батко да им дава по 5 лв. за цигарки и кафе, и не им се работи за 400 лв "щото аз и без да ходя да бачкам си ги имам". А ако някой ми предложи подходящи условия и заплащане, съответни на моите качества и парите, които хвърлям за образованието си, вярвайте ми няма да си сменям работата по 3-4 пъти годишно и да съм депресирана.

42

Alexandra

преди 16 години

Navsjakade e taka - Shvecia , Germania , Francia , Dania , Finlandia - navsjakade !!!!! Az ziveja v edna ot posochenite strani i go znam tova mnogo dobre ot lichen opit - tuka zenite vzimat pone 20-25% po-malko ot muzete - za sastata rabota , chasove i tn.

41

rainbou

преди 16 години

Аман от неподготвени. Навремето се влизаше във ВУЗ и после се влизаше в казарма - който успее. И на по 24-25 като се опитваш да започнеш сериозна работа никой не те иска, защото след някой друг месец/година отиваш да служиш на родината.

40

преди 16 години

Ti pak li si izbqgala ot ludnicata ma Vi6no

39

dimitri

преди 16 години

руса коса, къса пола и тясна **** щях да карам само мерцедеси , бмв-та, да ходя по най скъпите ресторанти и всички брюнетки щяха да ми завиждат.....има дескриминация за 10 % от жените.....щото останалите 90 си отварят краката .....айдееееее

38

преди 16 години

жени,жени...всички сме родени от жени....затова този свят ще рухне

37

Вишничка

преди 16 години

стига се оплаква , бре.Мен ме дискриминира само мъжката изнеженост напоследък, станахте бетер децата, добре, че не ви се налага да раждате.Шъ оревете светът.Това изобщо не е вярно, жените ставаме все по-държеливи и инати.То и от форумите си личи кой се предава пръв на течението.

36

преди 16 години

Тия фръцли на 20-25 г. ги слагат пак мъже на тази работа и от тях не се иска да работят то е ясно. Виж че всеки шеф си назначава съответната държанка на работа и така му се връзва безплатно т.е. на гърба на фирмата или държавата.

35

преди 16 години

Има дискриминация,да! Пример:фръцла на 20-20 годинки по цял ден се кипри в "офиса"на климатик,цъка нета,шпреха по служебното GSM-че и взема 500 лева! Ми,и аз го мога това! Ама с един гол х_й кво може да направи човек...

34

преди 16 години

Ами 31 май ще си останеш с професионалното развитие ... май :)То си е до човека, не до професията и до дискриминацията. Имам познати с по 2-3 деца и си получават големи заплати и не се оплакват. На кривата ракета целото космос и е криво нали знаеш :)

33

преди 16 години

31, аз пък съм кандитатствал за работа във фирма където не ме взеха имено защото съм мъжко. И си ми го казаха без да се притесняват. Аз сега какво да направя, да основа движение за защита на мъжете ли?! Бати простотията. Намерих си друга работа. Така че единични случай не могат да се броят за дискриминация. То си зависи от ръководството на фирмата. Има фирми предпочитат жени.

32

преди 16 години

#29, точно за това става въпрос. Статията от към смисъл е празна. А леля ти Йорданка Ненчева е от тези лелки дето седят по пощите и гледат компа като индианец пишеща машина. Иначе която жена има квалификация и умения си е намерила добра работа с добро заплащане.

31

преди 16 години

Преди 6 години кандидатствах за работа година преди да завърша висшето си образование и ме одобриха за много нисък пост във фирмата. Става въпрос за сверата на строителството с превес на мъжко присъствие.След шест години съм ръководител на същите тези мъже и си мислех че при нас е по-различно, вярно че ми беше много трудно първите две години но никой не ми е пречел да се развивам и да започна да трупам знания и ценс за няколко от направленията в работата. Всичко хубаво но имахме кампания за набиране на специалисти за попълване на състава на фирмата. Интервюто го водихме аз и съпругата на управителя /семейна фирма/ след като одобрихме пет човека четери жени и един мъж с малко по-лоша биография двамата решиха да вземат мъжа. Защото едното момиче беше омъжено от скоро, а другите имаха малки деца и ще боледуват.Давам си смтка че съм се развила профисионално защото не съм омъжена и не съм родила деца до 28 си година.

30

жорж санд

преди 16 години

Буря в чаша вода-правим се на интересни...

29

преди 16 години

Общо взето коментарите са в рамките на добрият тон, но все пак някои се връзват.Не се връзвайте на тази недоносена статия.Тя е плод на -Асоциация Да съхраним жената-леле само как звучи! Сете се, че тая асоциация е като всяка друга-създадена е нейното ръководство да *** мангизи от *** баламурници.А тази статия е плод на голяяямо напъване от страна на ръководството на асоциацията.Общо взето пишат чисти глупости!

28

преди 16 години

Ei niama ygajdane na tova chydo jenata. EMANCIPACIA.