9

Интересни времена

преди 3 години

Направо да разтягаме зелената маса и да раздаваме свидетелствата и дипломите...

8

Анонимен

преди 3 години

Мая беше по-добра от теб, а Мая попринцип е много лошщ човек ...

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПовтаряй си ти годините...

6

Анонимен

преди 3 години

Направо да им анулираме учебната година. Щом не са усвоили материала за да се явят на матури, значи спокойно могат да повторят годината, за да усвоят материала, нали така! Те изобщо не учиха тази година. Това дистанционно е пълен провал.

5

Анонимен

преди 3 години

Правилно ,миналата учебна година децата бяха 6-ти и 11-ти клас..на този випуск 12-ти клас опростиха материал , ами другите да не би да бяха на лекции в Сорбоната ??Ще е честно да отпаднат миналогодишни неща от 6-ти и 11-ти клас,за тази година не мога да кажа, Министерството би трябвало да има информация какво се е взело като хората и какво не

4

Роля

преди 3 години

До Анонимен 1Тя играе ролята на арменския поп.

3

Анонимен

преди 3 години

Зависи какво ще работят. Трябва има турски или английски за заводите в НАТО и ЕС или за прислужници, а български се оказа ненужен. ГЕРБ трябва да актуализират програмата си според "пазара" на труда за бг роби. Освен това ще внасят и работна ръка чужденци и бг език е ненужен. Математика също не се иска за прислужници.

2

Ами не е шега

преди 3 години

Мисля да пиша до Омбудсмана на Република България за терора налаган от Пернишката секта и затварянето на "очите" на БГ институциите за терора в България срещу неудобни!

1

Анонимен

преди 3 години

Тая позьорка що не се скрие. Полза никаква няма от нея и длъжности като нейната