56

Перископ

преди 3 години

В понеделник лекуващите се в болница ще са 10 000. Знаете ли какво означава това? Без здравна система. Честито! Не си седнахте на д-то за два три месеца. Не, не можем без заяедения, детски градини и училище. Е, сега ще видим дали можем и без здравна система.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Това май е за мозАка.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Здрасти, мозАк! Аз не съм 72, но цитираният текст е мой. Аз лично не съм се ваксинирал, защото го карах преди три месеца. Не то го пожелавам - съвсем искрено! Макар че, имам приятели, които си научиха урока по трудния начин.

53

Анонимен

преди 3 години

Да мислиш различно съвсем не означава ДА НЕ МИСЛИШ изобщо!

52

да питам

преди 3 години

.....Мангъров за НИЩО не беше прав и то меко казано. 1. Вирусът трябваше сповед него да отшуми до миналия юни (щеше да си къса дипломата публично) 2. Не беше прав за сухите клечки. Мои близки на 40-45 години си отидоха,а много млади хора лежат със седмици и остават с последици за цял живот. 3 Не беше прав за лечението сравнявайки го с грипче. Списъкът може да бъде дълъг. Накратко: Мангъров е престъпник, защото заради него си отидоха хиляди преждевременно....Кое от горе написаното не е вярно?

51

Анонимен

преди 3 години

Като % изобщо не пада! Лошата новина е че след седмица изборите ще се проведат в училищата! Сумати народ ще се извърви от къде ли не. Ще пипат стени, врати, ще пикаят в тоалетните, ще местят бюра и столове и т.н. После ще пуснат едни топ работни хигиенистки с парцала и уж сапуна и след ваканцията ще пуснат децата в клас! Някой сеща ли се след колко време ще е новата 4та вълна? А сещате ли се колко ще са родителите, които ще тичат с примиращи деца на ръцете? Дано съм лоша и *** врачка!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Различното мислене има смисъл само ако се опира на факти и числа. Иначе се превръща в демонстративна глупост. В конкретния случай, понеже се споменава сумата 1200 лева, това наистина е в пъти по-малко за качествено лекуване на тежките случаи на Ковид, особено ако се наложи интубиране или реемдисивир. Може да намерите цените в интернет. Така че, в момента болниците, които се занимават с Ковид са на загуба! Да не говорим за лекарите, които са буквално сринати от умора.

49

Анонимен

преди 3 години

Чакам си дежурната статия за Баце

48

Анонимен

преди 3 години

.....И в кое не беше прав Мангъров.....Че не сме съчки които ще изгорят, а хора за които трябва да се осигури максималното от дистанцията до ваксините за да се запазят мскс животи, а не по метода на ест. подбор. Живеем в 21 не в 15 ти век.

47

пияница мистик

преди 3 години

До Случаен минувачХАхахахахаха....eгати образите 0лигофренясали, дето пишат тук. Кукловодите му пускали щамове, диригентите искали обедняване на човечеството. Ами като обеднеят масово хората 'кукловодите" де ги наричаш от къде ще трупат пари? Нищо не разбираш от обществените порядки. Точно богатите искат силна и покупателна средна класа, за да могат да им се продава продукцията. Само ам-пyтьовци като теб им се привиждат такива конспиративни теории :)))

46

Анонимен

преди 3 години

Че то и преди новите мерки бяха толкова в неделя.

45

Анонимен

преди 3 години

До 62Много разсъждаваш. Ти мислиш така аз иначе.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Мангъров за НИЩО не беше прав и то меко казано. 1. Вирусът трябваше сповед него да отшуми до миналия юни (щеше да си къса дипломата публично) 2. Не беше прав за сухите клечки. Мои близки на 40-45 години си отидоха,а много млади хора лежат със седмици и остават с последици за цял живот. 3 Не беше прав за лечението сравнявайки го с грипче. Списъкът може да бъде дълъг. Накратко: Мангъров е престъпник, защото заради него си отидоха хиляди преждевременно.

43

Анонимен

преди 3 години

До 60 Това което говориш, само показва, че си пълен самодеец. Поразпитай насам-натам и много хора ще ти кажат, че в момента е много трудно с настаняване в болница. Болниците са препълнени. И както каза министър Ангелов, повечето хора в болниците са с двустранна пневмония, ако това ти говори нищо; А 1200 лв за тебе може да са много пари, но те едва стигат за 10-12 дни лечение в болница. А в болниците се подава кислород, който спасява много тежко болни, също кръвна плазма, ремдесивир и иимного други лекарства

42

Анонимен

преди 3 години

И в кое не беше прав Мангъров. Статистиката си върви, вирусчето също, и така до края на света. Важното е, че се замени дебелия шал на устата, който не пазел от вируса с един купешки пар.ал от задния джоб. То си капе в касичките, алъш-вериша да върви. Смехории..

41

Анонимен

преди 3 години

Яко точене на пари. 1200 лева по клинична пътека за нещо, за което няма лечение. Има тежки случаи, но 90% от настанените в болница не са за там.

40

Анонимен

преди 3 години

"Га умреш преди ваксината с придружаващи заболявания:От Ковид е.Га умреш скоро след ваксината:-Не е от ваксината. От придружаващи заболявания е."Номер 42 го е написал доста вярно. Чудно как ги ваксинират тия хора с "придружаващи заболявания", като човек трябва да бъде здрав поне от към инфекции преди ваксинация.На една от починалите след ваксинация излязоха с заключение докторята, че не не било от ваксината, а единият и бял дроб бил унищожен от пневмония.Защо тогава е ваксинирана?

39

Случаен минувач

преди 3 години

Пландемията продължава с пълна сила. До 3 години нормален живот няма да има. Кукловодите ще пускат нови и нови мутации на вируса, ще искат от хората нови и нови ваксини... а бе цирк. Лошото е за обикновените хора, нямат никаква вина, животът им минава, не могат да пътуват свободно, децата не могат да получат качествено образование... С две думи - цялата цивилизация се опростачва. Това ли е целта на диригентите? Или искат и тотално обедняване и безпаричие? Май второто...Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2021/03/25/pyrvi-sme-po-smyrtnost-na-balkanite-angelov-shte-se-spravim-s-tret

38

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Веган

37

Анонимен

преди 3 години

През кризите най-много страдат най-слабите - пенсионерите. Трябва да сме им благодарни, че ни оставиха в тази бъркотия, създадена от тях.