150

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, как да не ви обича майка България вас макетата!Ми че вие сте като 3 годишни инатливи хлапета насред пазар бе! Тая игра с повтарям думите ти, я играят 3 годишните и си мислят че са много оригинални... докато не им извъртят шамар!Споко! Много скоро и вие ще получите вашия шамар, но не от нас, а от ония по чиято снирка играете! Този път обаче ние няма да ви бършем сълзите и сополите, ще ви оставим да ви боли!

149

Анонимен

преди 3 години

Няма нито един документ че област Македония е била българска.

148

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБлагодаря че доказа правотата ми!Всичко което правите бългакетата и точно като постовете ти! Взимате чуждото едно към едно и крещите че си е вашо!Айде сега копирай и този пост!

147

Анонимен

преди 3 години

До пост 167Благодаря че доказа правотата ми! Всичко което правите макетата е точно като постовете ти. Взимате чуждото едно към едно и крещите че си е вашо!Айде сега копирай и тоя пост!

146

Анонимен

преди 3 години

Обещавам ти нещо македонче, следващият път когато гърците скочат да ви прилапат ще ги оставим да ви смажат. Когато сърбите започнат да ви избиват отново и да ви трошат костите в лагерите, ще ги оставим да усетите тяхната любов. И между другото като толкова мразите България защо не спрете да се молите за българско гражданство? Защо не си извадите документ за гръцко или сръбско такова,а? Подсказка искаш ли?

145

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕто това ви е проблема на българите. Скачате срещу Македония, която е единствената която ви признава като независими и самостоятелни. Турците биха ви прилапали на мига, руснаците също.

144

Анонимен

преди 3 години

Ето това ви е проблема на македонците! Скачате срещу България, която е единствената която ви признава като независими и самостоятелни. Гърците биха ви прилапали на мига, сърбите също! Само ние българите сме готови да се опълчим на всички за вашата независимост и достоен живот! Готови сме да се бием за вас. Ние ви обичаме истински и за това искаме да сте щастливи във ваша си държава, достойна и равна на европейските. Тоя който ви насъсква срещу нас е тоя който ще ви пороби.

143

Анонимен

преди 3 години

Леле, колко разлютени бг националистически гейчета искат да лапат Македония.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългарина не уважава никого. Мисли се за най-велик. Краде история, краде и паметници и ги строи гротескво по площадите си. Отказва се от предците си и си измисля нови само за да прикрие факта че никому не е потребен от балканските сили! Единствените които обичат българите са турците.

141

Анонимен

преди 3 години

Македонеца не уважава никого! Мисли се за най-велик! Краде история, краде паметници и ги строи гротескно по площадите си! Отказва се от предците си и си измисля нови само за да прикрие факта че е никому непотребен от балканските сили! Единствените, които обичат македонците са българите! От векове сме умирали за да им дадем шанс да живеят достойно. Първи ги признахме за държава. Дадохме им оръжие, когато Гърция искаше да ги смаже. Помогнахме да влязат в НАТО. Но вече ни писва от тая злоба.

140

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЕ Е БИЛА БЪЛГАРСКА И НЯМА ДА БЪДЕ.

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато разбера кой насъсква България против Македония ще си го запиша като враг номер 1 в личния списък!

138

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългакетата си повярваха много като влязоха в ЕС. Нека им се обясни че единствениге които ги уважават са македонците. Ако македонците се обърнат срещу тях са загубени. Искам да знам кой подкукуросва да вършат тъпотия след тъпотия? Айде сега македонските депутати да информират ЕС, че няма да има педи извиване на ръце, когато бългагетата се развръзката. Всички данни по случая в Евро парламента!

137

Анонимен

преди 3 години

Като разбера кой насъсква Македония против нас ще го запиша като враг номер 1 в личния си списък! Обещавам!

136

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЕ ИСКА МУТРИ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.

135

Анонимен

преди 3 години

Макетатахсе повярваха твърде много като влязоха в НАТО!Нека им се обясни, че единствените които ги уважават са българите, всички други биха ги ритали като въшливи ***! Ако ние се обърнем срещу тях те са загубени! Искам да знам кой ги подкукуросва да вършат тъпотия след тъпотия! Айде сега нашите евро депутати да информират ЕС, че да няма педи извиване на ръце, когато макетата се развръзката! Всички данни по случая в Евро парламента!

134

Анонимен

преди 3 години

До ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ!И българските мутри-македонисти ще вилнеят до време.

133

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЕ ИСКА БЪЛГАРСКА ЕКСПАНЗИЯ

132

сминдух енд чесън

преди 3 години

И тук и там има изобилие от политици ,които съществуват създавайки и раздухвайки проблеми.При нормални обстоятелства между хората няма напрежение.И тук и там генезиса на тези политици е някъде в миналото

131

до 116/руско оръжие

преди 3 години

ДрОгарю, ти освен, че си смо.тан, ти си и неграмотен, за да хвалиш и сравняваш конвенционалното оръжие на крепостните мужици с космическите флотилии на Пентагона.Такава информация ще представлява интерес единствено за твоите съселяни и те задължително трябва да са комунисти като тебе. Аре чупката бе!