8

Анонимен

преди 3 години

По-добре учебната година да се обяви за нулева, вместо тая непрестанна игра "отваряме - затваряме". Децата са според медицински експерти основните преносители на вирусното заболяване... България е на първо място по новозаразени и починали от ковид-вируса, дори пред всички африкански държави... Нали това е така, професУР Коце? Няма защо да го крием!

7

Анонимен

преди 3 години

То пък едно образовение в България... Немам думи.

6

Анонимен

преди 3 години

Тия дя не са от бавноразвиващите се. Мойто дете го научих да чете когато беше на 4 годинки. Сега е в 3 клас и решава задачи които аз решавах в 10-ти клас. Тия от юнеско за коя раса ни говорят за онея белите със сините очи ли.

5

АнонимеН

преди 3 години

НА ДЕЦАТА НЕ ИМ ТРЯБВА ДА СЕ УЧАТ!!!ВАЖНО Е ДА СИ НАПРАВЯТ ПО ЕДИН СЕ-КС ПРОФИЛ И ДА СЕ ПРОДАВАТ ОТ РАНО :DБОРИСОВ СЪЩО СИ ПАДА ПО МЛАДИЧКИ И ТАКА ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ИЗБОР И ЗА НЕГО!

4

Анонимен

преди 3 години

Да, от години се знае, че много са неграмотните в България.Не ще да е от онлайн обучението, май!Детето ми тази година е 2 клас.Учат яко, когато са онлайн. Като в училище.Чете, разбира текст, пише, знае правописните правила, граматика вече.И, работи съвсем само.Вечер качваме заедно домашните.Тоест, дали е грамотно детето, зависи от учителите и родителите заедно!А не от присъственото или от онлайн обучението!

3

Били Спасителят

преди 3 години

Абсолютно! Така много по-трудно им се промиват мозъчетата и много по-трудно се зомбират. В среда със себеподобни (стадо) по-лесно се работи със стадния инстинкт и се подтиска индивидуалността на база "примерът на другите", особено в ранна детска възраст, когато детето още има силен стаден инстинкт. Ако се пропусне този етап за качествени дресировка и полиране на мозъка, после при по-възрастен индивид никога не се постигат толкова добри резултати.

2

Джон

преди 3 години

Училищата са причината,сега да сме на това дередже! Онлайн моите деца учат в пъти по-добреи имат 2 пъти повече време за игри!

1

Зоро

преди 3 години

Ами то точно отварянето на училищата доведе до катастрофа.Май някой иска да има повечко заразени, за да ги спасява (не безплатно разбира се).