88

НОШТ

преди 3 години

До обя ден разправяха, че масово заразява безсимптомно или със слаби оеояяи, а сега геъмко заглавив че няма да ПОЩАДИ никого?????????!!!!!!!!!;

87

Левтер

преди 3 години

Е нали и Мангъров това разправя...

86

Qanon

преди 3 години

Те и коронавирус ваксините са илюзия, така че нека да не се заблуждаваме! След като има и официални документи за световна депопулация.

85

Diabolo

преди 3 години

Абе и на мен ми се струваше майтап докато не ме събори тоя вирус и не ми нанес поражения по белия дроб. Винаги съм водил здравословен начин на живот. Не пия, не пуша и не взимам наркотици. Не знам как!? Други познати дето пият, пушат и etc. Не ги събори така

84

Вирус

преди 3 години

Комунистите навремето, колкото и да бяха прости и необразовани, имаха и малко акъл в тиквите си.Имунизациите срещу шарка, полиомиелит, туберкулоза, хепатит и т.н. не подминаха никой в НРБ и не само в нашата държава. Имунизациите бяха нужни, защото децата трябваше да израстват здрави и да не боледуват и осакатеят за цял живот.В този демократичен момент, всеки си носи кръста, но виждам, че затъпяването в България взема застрашителни размери.

83

Анонимен

преди 3 години

Ковидът водел и до такава болест, и до такова усложнение... Половин ден ще трябва на човек да вникне във всички допълнителни заболявания. Ами то Ковидът води до всички болести, той е виновен за всичко! Лекарe, Ковидът води и до още едно усложнение - стесняване на съзнанието. Нарича се още зависимост. От сутрин до вечер, ако съм зависим, мисля как да се насмъркам или как да се набоцкам. Това е главното усложнение на вируса.

82

пияница мистик

преди 3 години

До 86Нищо не си платил с данъците си, защото ЕС ни даде безвъзмездно за ваксини милиарди евро. Даже такива като теб веднага написаха, че Бойко ще ги открадне. Не дрънкайте пр0стотии, ами си спомнете какви новини са излизали за парите за ваксини и какво сте писали под тях

81

Анонимен

преди 3 години

До ВирусАз вече минах ваксинацията изцяло (с Астрата, разбира се) и е точно така: леко неразположение, температура и пр. и след това всичко беше наред. Аз не се ваксинирам против грип по принцип.

80

пияница мистик

преди 3 години

До ВирусАми аз от дете не съм се имунизирал, а сега съм на 43. И също никога не съм боледувал от грип. Странна работа :))) Но сега ще се имунизирам, просто съм млад още и с много пари, за да ми се случи нещо. Нищо че съм го карал. Ето, както написах по-долу, моята го изкара и като си купи тест за антитела и отчете, че няма. Затова ваксина му е майката

79

Анонимен

преди 3 години

Първо - ваксините не са безплатни. Платили сме ги всички ние с данъците си! Тъпо е да се твърди, че ще се юрне народът да се ваксинира, ако трябва да търси връзки!Втора - няма как да се продават в аптеките, защото от един фалкон се ваксинират няколко човека, а Файзер се съхранява и при нечовешки условия и т.н.Трето - спрете страха си и паниката! Всеки вече има доста повече приятели и познати, които са се справили със заболяването. Много повече от тях са оцелелите!

78

Вирус

преди 3 години

Виждам, че за някои съучастници тъдява официални данни, проценти и так далее нямат никакво значение.През последните 15 години винаги съм се имунизирал против грип и НИКОГА не съм боледувал.На 13 февруари в 10:30 сабахлянта бях имунизиран с АстраЗенека и ефектът от имунзицията се прояви на следващият ден. Вдигнах температура, имах мускулни болки и тези "ефекти" отшумяха за 24 часа.Направих справка по телефона с професионален лекар и същият заяви, че ваксината е сработила.

77

пияница мистик

преди 3 години

До 80Нима искаш да кажеш, че другарят джудже Убиец и той надува измислен балон? И че прави Спутници и други противошапни ваксини, за да лъже другари като теб? Внимавай какво говориш срещу вожда си, да не ти се прекъсне някой нерв, като на Навални :))))

76

Анонимен

преди 3 години

Лекар: илюзия е, че вирусът може да пощади някой. Може да отключи диабет тип 1 при децата предупреди д-р Илиев.Докторче, я се скрий! Пак ли ни плашиш? ______________Наистина ли се плашете от този факт, наблюдаван при малки пациенти в болници?Много лесно се плашете.Добре, че не всички сме като вас!

75

Анонимен

преди 3 години

За една година не остана лекар или професор, който да не се упражнява с мнения за този вирус. Толкова противоречиви мнения за каквото и да е няма просто. После, защо хората не вярвали на едно или друго. Ако един ден се каже нещо. На другия ден то се отрича.Медийте с главна заслуга - разпространяват всичко без да се интересуват, че така вредят. Сензации, читатели и зрители да има.

74

пияница мистик

преди 3 години

Глупости на търкалета. Аз и моята го изкарахме този вирус. И при двамата няма никакви последици. Само дето при направен тест за антитела на нея и отчете, че няма никакви. А иначе си беше болна. 2 PCR теста положителни, загуба на обоняние и болка в бъбрека. Така и мина нейното боледуване, а аз нямах никаква сила, чувствах се омаломощен за 4-5 дена. Сега тя е уредила Модерна за мен, нея, детето й и мъжа й. Ама ще се плащат. С тая Астра Зенека да се дупчи който си иска,

73

Анонимен

преди 3 години

Ако може някой да обясни на троловете, че един спукан (ковид) балон не може да се надуе. Просто няма начин.Ако изкате да надувате, трябва да вземето нов балон(вирус) и да го надувате по-внимателно.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 Ти луд ли си бе? Можеш ли да посочиш източника на това `` казаха``? ОБЩИЯТ процент на усложнение на Астра-Зенека е 0.3%. Тромбозата, ако може изобщо да се докаже пряка връзка, е по-вероятно да е 0.0037%. Това процентите за нищо ги нямаш!

71

Анонимен

преди 3 години

До Вирус "само дъртаците даваха фира"Не е вярно.

70

Вирус

преди 3 години

До Анонимен"Преди година го наричахме грип, простуда и т.н"---Да, но само дъртаците даваха фира, а сега нещо май щамът се е променил... ;)

69

Анонимен

преди 3 години

Илюзия е, че лекарите знаят нещо за вируса и могат да изкажат научно обосновано становище.