57

Анонимен

преди 3 години

Естествено че е изкуствено създаден. Щом се разпространява през 5G антените!! Естествените вируси не се разпространяват така!!

56

Анонимен

преди 3 години

Дали има нещо общо с посещението на руснаците в УХАН!

55

Qanon

преди 3 години

Ами ако се поровите малко, ще разберете, че всъщност лабораторията в Ухан е била финансирана от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и това не е тайна. Just follow the money.

54

Анонимен

преди 3 години

То Китай нема вирус )но пък имат ваксини и правят пачки ,всички китайци е нужно да напуснат ЕС и Балканите

53

Рестарт на планетата

преди 3 години

Атакуваха първо Китай. После Китай отвърна на удара. С техния си щам. После вече нямаше значение.Това ще пише на каменна плоча за спомен за малцината оцелели след две години. Ванга го предрича този вирус . Но после хиляди години ще е рай за оцелелите.Пише го и в Библията за второто пришествие. В момента сме във властта на сатаната .

52

Анонимен

преди 3 години

"""...п.с. Впрочем, в едно от последните си изказвания преди месец Бил Гейтса каза че идват много нови вируси които ще са не по-малко опасни от сегашния коронавирус....... Смяяятай ...."""Смешен коментар.Това отдавна е известно на науката.Знаем, че в дивата природа има много непознати гадинки, които периодично се прехвърлят и на хората.Не е конспиративна тайна!Даже не е никаква тайна!

51

Анонимен

преди 3 години

Знаех си аз ,че не е Китайчок.

50

До

преди 3 години

всички които са с повредени мозъци.Вируса е доаставен в ухан от военните на фащ демек спортистите.А че съществува от 1992 година и е минал през българия.Всичко се крие и мълчи.Аиде да ви е честита фашиска България.

49

Анонимен

преди 3 години

Малко по малко ще стигнем до истината. Коронавируса е изкуствено създаден вирус в лабораторията Вектор в Новосибирск, изпуснат от лабораторията след взрив през лятото на 2019г предизвикан от заваряване при ремонтни работи на китайска бригада работници в лабораторията. А вие червените *** продължавайте да пишете за Бил Гейтс.

48

Математичен моделко

преди 3 години

Едновременно пускат вируса на р азлични места. Отдалечени на хиляди километри. Не сме чактолко вапрости. Фак т.

47

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс нали обеща намаляване на населението чрез ваксините и NHS, така че всичко върви по план. Епидемията помогна и Доналд Тръмп да загуби изборите ,защото без нея имаше голяма вероятност да спечели.И последно -,,следвай парите" и ще разбереш кой печели от ситуацията ,

46

СтаричОк

преди 3 години

.Но ако все пак вирусът е от лаборатория, то тя е същата в която е създаден и Новичок!... Porton Down, Wiltshire, England... :))

45

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се, че нямах възможността да стана генен инженер. Как досега не качиха онкогени върху грипни вируси?

44

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте ,че лабораторията в Ухан е създадена с американски средства

43

Анонимен

преди 3 години

Все повече хора осъзнават, че вируса е създаден по поръчка не на кого да е , а именно на Иван Костов!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Моите лини наблюдения,относно "пандемията" са показали,че:1 - вирусът е не само изкуствено създаден,но и се модифицира и разпространява по света по зкуствен начин(модификации,като английска,южноафриканска,бразилска и т.н,няма да имат край!2- "Тичането след всеки такъв щам ще продължи до безкрай,до свършека "хомото"!3- Борбата с него трябва да мине чрез затварянето на всички лаборатории в света с такава дейност и следене,ткъде ще се появи нов подобен вирус..и така с изключване -до източника

41

absurd

преди 3 години

Какъв пък е проблема да си расист,аз винаги съм бил и такъв ще си остана

40

Анонимен

преди 3 години

Теориите на куманистите звучат като "отрязах си крака, за да набедя съседа и да го осъдя". Никаква логика във вашите конспиративни басни, другари.

39

...

преди 3 години

Епа има много други косвени доказателства, че е изкуствено създаден! Ето дори вируса на грип всичк исе разболяват от него! И го изкарват със приблизителн оеднакви симптоми! А този вирус има хора дето даже не мога тда се заразят с него други могат да не разберат, че са се заразили с него а трети умират! При това симптомите са огромен брой! И сега когато вируса почна да мутира по естествен начин вече почна да заразява повече от зададената му в лабораторията таргет група! Та така!

38

Не бях расист

преди 3 години

Никога не съм бил расист, но онзи ден по улицата видях един китаец. Полазиха ме тръпки и едновременно се погнусих, а за миг през ума ми минаха най-грозните възможни сценарии...Има ли други като мен?