100

До 108

преди 3 години

Да,да а всички убийства в България се извършват от Борисов, а тези в САЩ от Байдън. Недей да опростачваш нещата. Лесно да припишеш всичко на един човек.

99

Анонимен

преди 3 години

До 113"Нормално е за хора свикнали да живеят като скотове в робство и подтисничество да изпадат в неконтролирана ярост когато ги принуждават да живеят свободно."Хахахахахаххаааа.Право в десятката!

98

Анонимен

преди 3 години

Да бе,де. Направо мму вервам. Силен ЕС е независим и няма да слушка САЩ. Слаб е управляем.

97

ценности

преди 3 години

Но от тайги до британских морей красная армия всех сильней.

96

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха"Силен ЕС определено не е желан от САЩ-няма да могат да си прокарат простотиите"Проблема ви на русофилите е, че демокрациите не виждат като простотии това, ковто вие наричате простотии. Като такива ги виждате само червените, а вие с демокрациите (дали ще са САЩ или Европа) нямате нищо общо.

95

Ха-ха

преди 3 години

Силен ЕС определено не е желан от САЩ-няма да могат да си прокарат простотиите.Но клишетата определено спасяват Байдън,като му избяга мисълта.

94

Анонимен

преди 3 години

До ФактТва не беше ли периода, в който цените на горивата къртеха рекорди?Искаш да кажеш, че Путин е пропилял това време и руската икономика е на същото ниво ли.Хоохохохохо.Няма нужда така брутално да го критикуваш!

93

Факт

преди 3 години

До АнонименАко си направиш труда да погледнеш в заглавната сраница на ДНЕС(отдясно),ще забележиш,че рублата е на нивото на курса от декември 2014 спрямо еврото,а спрямо долара е повишила леко стойността си.На практика 6години без съществени изменения.Демек-приказваш си глупости колкото да не заспиш.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Между другото, при опит за убийство, дава ли се квалификация "убиец"? Скрипал, Гебрев и Навални са живи, ако изобщо за били убивани"Дава се, щото става дума още за Немцов, Политковская, нещастни лекари, които само си вършеха работата и десетки други, които срещнаха края си по поръчение на кремълския убиец. Опитите за убийство са отделно.

91

Анонимен

преди 3 години

До АмериканРусофилите е хубаво да се концентрирате върху нещата от които разбирате .....чакай че се замислих, че такива няма.

90

Анонимен

преди 3 години

До 99Нека да е "аха", но даже това говори, че въпросът го е смутил.

89

Анонимен

преди 3 години

Байдън падна 3 пъти по стълбата, во неясно защо след това падна и рублата с 10-12 рубли за долар.

88

Американ

преди 3 години

Под "споделени ценности" разбира джендерия и ясно казва че стремежа е да я наложат на Турция, Южен Кавказ, Източна Европа и Западните Балкани. Прочее това *** на пресконференцията четеше от тефтер отговорите на въпросите, които му се задаваха; демек "честната преса" му дава всичко наготово. Разликата в отношението и към Тръмп е очевана.

87

Анонимен

преди 3 години

До 93Заковал го е според теб. Според мен - не. Даже е смешно когато хора, целите изцапани с кръв, наричат някого убиец.Между другото, при опит за убийство, дава ли се квалификация "убиец"? Скрипал, Гебрев и Навални са живи, ако изобщо за били убивани.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Съветските другари на които явно си фен го превеждат не с ммм с възклицанието ага което на българси всъщност е аха. Нарочно така го написах за да преброя колко мисири ще започнат да кльонкат в знак на възмущение.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Нещо не разбрах, какво да "погледам", което не "гледам"?

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Бях на екскурзия по покана на една колежка на жена ми. Обикаляхме 2 седмици. Тия са си таковали капаците.Ако искате да си спомните какво беше в България в периода 1970-1995 отидете.

83

11

преди 3 години

До Анонимен 82Аве къв шут ве, тоя не може да си върже обувките, щото не знае дали ги е обул.

82

Анонимен

преди 3 години

До 87А ти погледай и тогава коментирай. Или се страхуваш да не видиш и чуеш нещо, което няма да ти хареса?

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 Можеше да каже каквото си иска. Точно както си трябва го закова.