11

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията е такова фиаско, че самото получаване на СМС е максимума, триумфа на здравните власти. После ще се окаже че СМС-а е струвал по 5к на данъкоплатец, ама аре...

10

Гражданин

преди 3 години

РНК ваксини има, но изглежда са били изтеглени за богопомазните. Отново си проличава разделението в обществото.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5 Ваксинирания с 1 доза АЗ Какво да правя?Ами гласувай пак за ГЕРБ? Да ти го начупат още повече?

8

Койчо

преди 3 години

Дончев изхарчи 2 милиарда лева за електронно правителство за 11 години и нищо.Тези искат от системата за ваксиниране която е от 1 месец да работи.Девиза е работа работа работа.Голям смях

7

Анонимен

преди 3 години

И кво?Седят кияците и пушат по фургоните за ваксинация,ваксини няма ама заплати има!И даже по 1000лв от горе!!!!То да бяха само тия,ами ония кияци на държавни служби дето търкат панталните и полите в бюрата и чакат да мине работният ден?!Тунеядци храним е това е!Обаче някой ден като се наредим на опашката пред НОИ,същите тия ще се бият в гърдите как имат мнооого години трудов стаж,а не са мърдали от стола,цигарката и кафенцето.Работа без началник да ги юрка не вършат и за 1 лев!Жалко България!

6

ДДРОнег

преди 3 години

герП, сър !!!Управляват ни калинки и криминалинки, под вещия поглед на тОлупа, к'во искате, нищо не работи ...Та мислете на 04.04. !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Аз съм имунизиран с първа доза АЗ преди да има система. Питах в Министерството как да се проверя в системата? Казаха - Фирма Информационно обслужване я прави и поддържа. Звънях на ИО - казаха питайте в Пирогов където са ви ваксинирали. Пирогов - питайте собственика на системата - Министерството.Ей така се пълнят чекмеджета с кюлчета от системи, които не работят, фирми които не съществуват и земи, които никога не са били засаждани с жито. България 2021.

4

Анонимен

преди 3 години

Всяко зло за добро!

3

1234

преди 3 години

Нищо ново, съшото като фондове се усвояват, пък сме най бедни.... Пътища се строят ама са все в ремонти, болници има ама само по списък, изпразнени от съдържание...и.т.н.

2

Анонимен

преди 3 години

Баце каза,че ще ни ваксинира масово за да има щит,АМА ДРУГ ПЪТ!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Има ли нещо да ни е наред . Защо ваксинацията да прави изключение