64

Анонимен

преди 3 години

Вожда нали иска да е както преди, кво се притеснявате тро*чета :))) Навремето направо сме разбивали мутри до кръв, мометата гледаха кой ще оцелее за да се хванат с нещастника...все "хубави" неща :))) Сега момичето ще ви направи напук, ще пуши всеки път в рейса :)))

63

Анонимен

преди 3 години

До 59 Каквото има да става , ще става Кефнало им е на някои преди 80 години да спретнат една мащабна война Спря ли ги някой , дори не се и стреснаха И с вируса сега е така . Ако са го пуснали умишлено , отдавна са си направили сметки , какво да очакват и как да постигнат това , което искат Хората ще се нагаждаме . Нито ни пита някой , нито ни дава избор

62

Анонимен

преди 3 години

Заради такива кови диоти като тази, надминаваме рекордите по починали и заразени.

61

Анонимен

преди 3 години

До 59 Да не живееш в друга държава , някоя по-уредена, че да не си запознат с тази част на нашата реалност подобни индивиди винаги е имало и ще има не ми се изброяват хилядите примери , особено в градския транспорт Ама все още сме добре - на други места направо вадят патлаците и се стрелят

60

Анонимен

преди 3 години

С маска, без маска в автобус не стъпвам. Иначе за ученичката, тя такива работи си слага в устата, че някакъв вирус изобщо не може да я засегне.

59

58,

преди 3 години

Пак не си схванал. Въобще никой не оправдава това момиче. Но българинът слабо чете. Още по-слабо разбира. Предупреждавам ви само - това е нормална последица от безумията на последната година и е най-слабото, което ще ви вълнува занапред. Много по-страшно ще става.

58

Munchen_DE

преди 3 години

До Анонимен 55За тези, които по този начин заемат 2 места да дупчат 2 билета! Тази наглост стана много популярна в последните 5-6 години, далеч преди да има пандемия!

57

Анонимен

преди 3 години

До 49 просташкото поведение няма оправдание Сигурно момичета , момчета , където ги снимат да се налагат по улиците и те са изкрейзили покрай мерките ?Толкова ли те учудва фактът , че има хора , на които им е все тая за норми на поведение и то мноооооооого време преди да се появи коронавирусната болест Простаци и наглеци винаги е имало Наркоманчето убило Цветков , и онзи където уби момчето на пейката в София - те от какво изкрейзиха

56

Всички знаят

преди 3 години

Какви деца са тея, те правят секс*повече от родителите си, пълен разврат е навсякъде, деца били, цирк.

55

Чичо Любо

преди 3 години

До Анонимен И това те прави герой

54

Анонимен

преди 3 години

Да попитам нали трябва да спазваме мерки ако съм си напазарувал мога ли да заема 2 седалки в автобуса и на едната да сложа багажа за да не го държа в ръка. Все пак трябва да има и социална дистанция.

53

Анонимен

преди 3 години

Дръжте още учениците без училище. Повечето се чудят какви простотии да правят и изпушват. Съвсем нормална последица от тоталното безхаберие на управляващите и кликата им послушници. Пушела в автобус?! След месец-два това песен ще ви се види. С това поголовно и безкрайно затваряне, липсата на образование, на нормални социални контакти, тотално опростачване, орязване на права без какъвто и да било смисъл. Броени дни остават хората да извадят ножки и пищови.

52

Вчера

преди 3 години

Аз съм свидетел как един туземец влезна без маска в метрото, и контролите и полицая изобщо не му направиха забележка. Така че мерките изобщо не се спазват и сега берем ядове....

51

Анонимен

преди 3 години

Утре ще видите и да п...аят в автобуса по същата причина. След това - направо ще се стреляме. До това тъпашкото управление, липсата на ясна визия и програма, на смислени мерки и тоталното погазване на човешките права - и по света, и у нас. вече се вижда. ѝстига човек очи да има.

50

Анонимен

преди 3 години

Дилърите ги пускат след 24h, момичето просто се е *** на системата с една цигарка :))) Какъв е проблема ??? :))

49

Munchen_DE

преди 3 години

До 47Лошото е, че за пореден път такъв абсурд ще бъде подминат пак поради баналното "ама тя няма 18, ама тя е дете", все едно, че не знаеш в коя страна живееш...Не са искали, не са глобявали. Невъзможно е да има само 60 нарушения в 3000 превозни средства, аз лично поне във всяко виждам нарушение. Явно двойният аршин за пореден път играе!

48

Анонимен

преди 3 години

В градския транспорт е място за социализация.Аз като ученик докато се возех и закусвах там.

47

45,

преди 3 години

"Няма как една просташка постъпка да се оправдава с умора от мерки и не знам си какво"Знам, че тук не се чете още по-малко се мисли. Никой не я оправдава. Просто разяснявам, че когато човек го доведеш до крайност с глупави, безсмислени и безкрайни ограничения, на него спира да му пука в определен момент и нарушава и тези правила, които са смислени и които не би нарушил. Осъзнайте се. Водят ви за носовете и рогата. Обезчовечиха ви. Направиха от децата ни агнета. Нормално е-овцете агнета имат.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Добре ,че не си попаднал на някой с пожарогасител Ще се къпеш в пяна

45

А

преди 3 години

Няма лошо.Глоба 1000 лева и другият път ще се замисли.