121

Анонимен

преди 3 години

Бедна социалистическа България има лека и тежка промишленост, енергетика, селско стопанство, модерна и силна армия, най-доброто в света образование.От изброеното капиталистическа България сега няма нищо, но пък била по-богата.Ти да видиш!!!******************Затова държавата фалира 3 пъти!Затова селата и градчетата нямаха ток и вода, а канализация почнаха да правят след 1989.Затова учениците, студентите и войската прибираха реколтата почти без пари!Затова чакахме с години за дом! И т.н.

120

Анонимен

преди 3 години

Пожизнен Президент на Русия е най-малкото, което могат да направят руския парламент и руския народ за Путин безспорно... след Горбачев и Елцин, надявам се и в БГ след Бойко да се появи някой като Путин или по-реално партия, която да вдигне БГ от последното място по бедност в ЕС на предпоследното поне, а ако НЕ да излиза от този ЕС и да си гледа националните интереси... когато е има интерес на Запад, когато на Изток!

119

Мумията

преди 3 години

А защо не още 200 мандата?

118

Анонимен

преди 3 години

Владимир Занульоннъь ми прилича на убиец без душа....

117

Анонимен

преди 3 години

До 142Винаги ме е забавлявало как русофилите си издавате ежедневието с тия реплики.

116

Анонимен

преди 3 години

До 131Доста неща.:))

115

Диоген

преди 3 години

Парадокс е ,че Байдън се спъна,а падна рублата!

114

Анонимен

преди 3 години

Руснаците винаги са били различни от останалия свят, не че и те не искат да са част от промивката, наследството и натиска на САЩ ги принуждава :)))

113

Анонимен

преди 3 години

Цял свят им се смее на руснаците. Пълен цирк. Цирк на ***.

112

Stoedin

преди 3 години

Малко са 2, поне 6-7 заслужава човекът!. Нищо чудно да ги изкара.

111

Х

преди 3 години

Няма да може да се възползва завалията. Най-добре направо да го балсамират и да ляга да чичко Линин, който пусна по нанадолнището тази клета територия.

110

Да векува

преди 3 години

За 20 години почти закопа Русия, до края на безкрайните си мандати все ще довърши някак започнатото велико дело.Дрогаре русофили и путинопоклонници, преди да започнете да мятате хайвер и да бълвате пяна, ето ви само един факт - над 60% от износа на Виетнам за Русия са машини и оборудване, а над 60% от износа на Русия за Виетнам са минерални и селскостопански суровини и храни. Кой е индустриалната сила и кой - суровинният придатък? И то в сравнение с Виетнам бе, дрогаре. Мале-е-е...

109

НЕЩАТА СА ПРОСТИ:

преди 3 години

ПУТИН , КРЕПИ ВПК НА РУСИЯ ....ЗА ДА КРЕПИ И СЕБЕ СИ ВЪВ ВЛАСТТА!МОМЕНТА , В КОЙТО ДЖУДЖИ ИЗНЕВЕРИ НА ВПК....ПАДА ОТ ВЛАСТ!ВПК НА РУСИЯ , КОПАЕ ОБАЧЕ НЕЙНИЯ ГРОБ ....ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ САМО ОТ ОРЪЖИЯ И ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ!ОРЪЖИЯТА ВЕЧЕ НЕ СА ТОВА , КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ВСИЧКИ.....И ВОЙНИТЕ СТАВАТ АБСУРДНИ!А , И ЗА ПОЛЕЗНИТЕ ИЗКОПАЕМИ СЕ ИСКАТ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ....ЗА ДОБИВ И ПРЕРАБОТКА!ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ , ЧЕ СВЕТА ИМА СЪВСЕМ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ И ПРИОРИТЕТИ!РУСИЯ ИЗОСТАВА ЯКО.

108

Анонимен

преди 3 години

В руско селище 5 човека загинаха след пожар,причинен от телевизор!Такова безпаметно пиене, да умреш от телевизия..?!

107

Анонимен

преди 3 години

Русофилите буквално нямат никакъв досег с реални неща от Русия.Тръгнали да обясняват за неща, които нито познават, нито ЩЕ познават. Даже и рускини не познават, щото нямат пари да отидат до морето.:)))))

106

до 121

преди 3 години

"Браво" на теб! "Изключително мъдро" изказване. Демонстрираш нагледен пример на малко Бойковче. Времето на такива като вас свършва!

105

Маг Минчо

преди 3 години

Много ми хареса обяснението на Елвира Набиулина - шефката на руската Централна банка.Според нея голямата инфлация в Русия се дължала на това, че руснаците имали много пари???Сякаш слушах Румен Гечев през 1996-97 и шума на едни инфлационни милиони в джобовете ми....

104

Анонимен

преди 3 години

До ОкейАхахахахахахаа. Ама вие още се преструвате, че вярвате и на една дума на Путин ли?

103

Окей

преди 3 години

68годишен + 2 мандата от по пет години всеки значи дом 78 години ще управлява , ми хубу поне си е сложил граница за разлика от Байдън.

102

БКП

преди 3 години

Русия е велика.Ако на Инглесите или Янките има ембарго като русите.за седмица да са фалирали.