43

Анонимен

преди 3 години

то Вие по един тест неможе да направите, ама на сега по 2 :)искат да ни турат всички под карантина за изборите е те това е истната

42

Г-н Министре

преди 3 години

стига си се чудил как да подмиеш д-то на този или онзи сложи им по едни 5000 паунда глоба на тези дето не спазват карантини, като англичаните и ги остави да си правят каквото си искат.

41

Кого обслужва

преди 3 години

сега? Занзибарците ли?

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Чети беееее

39

Анонимен

преди 3 години

Това не правилно защото тестовете както се убеди целия свят често са фалшиви,освен това кой плаща,за да излезеш от домашен арест? Ако нямаш пари? Мерките трябва да са логични,и да помагат на хората,и обстановката,а не нелогични и закопаващи.

38

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се, плащаш си и излизаш от карантина...........Дори срещу три теста(500 лв) излизаш веднага от каратина.

37

Анонимен

преди 3 години

До РокиНе бе, не го казват така. Така се разбира като прочетеш само заглавието без да прочетеш написаното под него. А ти си стой където искаш и колкото искаш на никой не му дреме.

36

Ямболски цървул

преди 3 години

Ако някой ми плаща до живот ще се самокарантинирам у мЪзЪтЪ.Имам 100 литра ракия долЕ!

35

Роки

преди 3 години

До Анонимен 35Ами ще си стоя където си искам, но мисълта ми е че така го казват все едно предлагат нещо. Демек вече нещо ни трябват пари хайде сега да плащате....за тестове !!!!!!

34

Forever

преди 3 години

Доживяхме дни в които здрав човек ще го изкарат че е болен,и със целият този психологически натиск,наистина ще разболеят много хора.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Не им обяснявай няма да те разберат, т ъ8пото си е т8по, той не е разбрал за какво става въпрос, ти му казваш как е ама той ти бие някой минус и не се опитва да те опровергае с факти щото на втория етаж няма никой.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо продължават с тези тезтове, след като се доказа, че не са създадени за това за което се използват в момента? Спирате да тествате и лекувате хората със симптоми. А, който го е страх да се изолира, затваря и ако иска скафандър да си облече, а не да чака някой да му каже да не излиза.

31

Анонимен

преди 3 години

До ???Просто в, написали са ти коя заповед се допълва, намираш, четеш и разбираш кои са лицата по точка7.

30

Анонимен

преди 3 години

Аз имам усещането, че за да си министър на здравеопазването или в НОЩ, задължителното изискване е IQ-то ти да не надвишава 80 точки.ОТКЪДЕ ПАРИ БЕ УМНИКО МИНИСТЪР? НИЕ ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА СМЕ НАЙ-БЕДНАТА НАЦИЯ В ЕС? ИЛИ ГРЕША?

29

Анонимен

преди 3 години

Някои пак коментират след като са прочели само заглавието. Споко бе не излизате от карантина задължително с два отрицателни теста. Това е само ако някой иска да излезе по рано от карантина. Също като на летището, влизаш а нямаш тест, 10 дни карантина, не искаш карантина правят ти тест на място теста отрицателен плащаш о по живо по здраво няма карантина.

28

Анонимен

преди 3 години

утре други заповеди у нас няма последователност ако имаше нямаше да има трета вълна ама така им изнася мислят се за богоизбрани но не са и времето ще го покаже

27

Анонимен

преди 3 години

До 26Явно карантината не ти се отразява добре.

26

Статист

преди 3 години

Два теста не са ли малко? Дайте повечко!

25

Мистър Фрийков

преди 3 години

Г-н проф Ангелов е един от най-лоялните и способни министри от правителството на братовчед ми, Бойко Фрийков*. А защо той работи така напрегнато а неговите опоненти правят предизборна агитация? Но ние ще го изберем за депутат в новото НС и така той ще продължи и в новия кабинет Борисов Фрийков да развива нашата медицина към нови върхове. Да му пожелаем здраве.* фрийков, прил. , следваща степен след фейков (наскоро въведени термини в дипломацията, политиката и т.н. А ние носим тази фамилия от. )

24

Анонимен

преди 3 години

Колко ли гушкат от лабораториите. Наглеци