8

Анонимен

преди 3 години

Ще реват за Тръмп, но ще е късно. Като са толкова демократични, защо не отворят границите, та всеки да си влиза официално?

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ако тези от приемните семейства са лоши родители или не третират добре децата? Тогава това се превръща в голяма трагедия и травми за бъдещето на тези деца.

6

Ха-ха

преди 3 години

Масиран внос на избиратели за демократите!Дедо Сорос си знае работата-ман*г*ализацията на САЩ върви с пълна сила...Америка имаше шанс да се спаси и той беше пропуснат.

5

do 1

преди 3 години

Щом си помъкнал детето си към неизвестното и евентуална смърт по пътя не заслужаваш да си родител.

4

глас от тъдява

преди 3 години

Бай-дън е лицемер от класа, за да го изберат разправя колко обича мигрантите , а сега взе да им казва истината . Дончо поне бе открит и праволинеен.

3

Анонимен

преди 3 години

До нищо личноТи можеш ли да четеш текст с разбиране. Умение, което повечето усвояват във втори клас най-късно. Бай Дън им обещава приемни семейства, кво неясно?

2

нищо лично

преди 3 години

С дълбоко съчувствие към мигрантите, но кгато в една страна има стотици хиляди бездомници, мисля, че първо те трябва да бъдат настанени в прилично жилище и да получат работа. А защо всъщност има такава вълна от мелолетни мигранти? кой ги подтиква да прекосят границата?

1

Анонимен

преди 3 години

Отврат!