28

МУНЧО

преди 3 години

ПРИПОМНЯМ ВИ ДВЕ ЕПИГРАМКИ НА БАЙ РАДОЙ "ДОКОГА ТАЗИ ТИКВА НЯКОЙ ЩЕ ПОДТИКВА" И "СИТ ТЪРБУХ ЗА НАУКА ГЛУХ".КОЛКО СЪВРЕМЕННО ЗВУЧАТ !

27

Анонимен

преди 3 години

От щаба увериха, че пролетта наистина е дошла, но 10 дни ще е под карантина, а може и до лятото.

26

Анонимен

преди 3 години

Поне са написали, че бай Радой редовно го казваше това. Пътуваше вечерно време с тролей 5-ца и ставаше като малък комедиен спектакъл. Казваше още: "Знаете ли каква е разликата между политиците и къртиците?" "С какъв вид лопата ще ги лупнеш по главата." И него искаха да го оплюят, ама хората го обичаха.

25

Анонимен

преди 3 години

Карантина: ден 2.- Приложението, което ми мери крачките, току-що ме попита дали не съм умряла.

24

до Пияница мистик

преди 3 години

Joey Tempest се казва вокалиста на Europe. Не е никаква мацка. По онава време пред 80-те години косите на рок и метъл бандитете бяха много дълги. Както и да е. Песента е уникална. Поздрав за всички:Europe - The Final Countdown (Official Video)

23

Кажи майтапа:

преди 3 години

Да си кажем истината: Селянина на нивата сее две шепи - една колкото трябва, една за дъжда колко прогние, мишките и пойните птици колко да изядат. Русия ариец казва - за какво е тая втора шепа? На мен повече ми трябва отколкото на тях. И после като му режат ръчичките и на арийските му чавета пита: Ама защо така стана?

22

Мажи майтапа

преди 3 години

Да си кажем истината: С тези 600 милиона долара - 500 училища можеха да бъдат напълно модернизирани, естетизирани, преоборудвани, ремонтирани - а младите български поколения щяха да бъдат адекватни на съвременните реалности и вместо да има 15 ч.а.в.е.т.а с по 50 милиона на някакви попечителски фондове или с по 50 милиона инвестиции на тяхно име дирекно или индирекно щеше да има едно модерно, прекрасно българско поколение, което да не кибичи в кафета и църкви ...

21

Пресиян

преди 3 години

Вярно е това за българите. Винаги ще намерят за какво да се засмеят и в най тежките си лични несгоди. Това говори за оная невидима духовна мая, която Бог е вложил в нас. За това и вечно ще оцеляваме и въздигаме от пепелта. На герба ни трябва да е изобразена птицата Феникс. И това сега не само, че ще преодолеем, но и ще ни направи по силни. Целия свят да е срещу нас, това е за добро, добро е за националния ни имунитет.

20

Кажи майтапа

преди 3 години

Да си кажем истината: Всяка година при годишните плащания на Мон Сакскобурга е потривал доволно лице от бизнеса си - 62 милиона долара плащани за "софтуерно пиратство" 12 милиона са влизали в посредниците и Майкрософт, а останалите 50 милиона са влизали в сметка за някой от внуците му и имал едно специално списъче в тефтерче, където отмятал кое от ч.а.в.е.т.а.т.а му вече е материално обезпечено.

19

Sk

преди 3 години

Радой Ралин е велик българин. Поклон пред него!!!

18

Мяу

преди 3 години

Какво плачат ресторантьорите? Да се преквалифицират. Ето, как ББ се преквалифицира от милиционер_милиардер в доктор??

17

дедо Ташунко

преди 3 години

Радой Ралин ни завеща и нещо още по-силно:"Имайте кураж, животът е мираж"!Това особено важи за ковид - времената!

16

Анонимен

преди 3 години

Опел спират производството на Астра,за всеки случай...

15

смешно ли ви е

преди 3 години

Само че на хората вече въобще не им е смешно!

14

Х

преди 3 години

Не е застрашено физическото ни оцеляване ли? Просто имат други по-европейски начини

13

Анонимен

преди 3 години

Доста елементарна смешка. Отбиване на номера?

12

Bp

преди 3 години

Къде карикатуристът видя ББ да е бил с маска?

11

Анонимен

преди 3 години

Аз се въксинирам системно всеки ден с джибромисил..безотказно е и много помага но трябва да е от подбрани качествени джибри !

10

Анонимен

преди 3 години

"Ковид екстремиста с десетките айпита отново се появи. Гледайте сега как се цъкат по 20-30 минуса на свободните телом и духом, за броени минутки"Ха ха ха, за 3 мин ми нацвъка 20 минуса. Браво!

9

Анонимен

преди 3 години

Пиянка "The final countdown" се превежда като предстартово броене, както броят от 10 до 1, когато изтрелват ракета например. Дори прекия превод от гугъл е по-добър от твоя!