47

Анонимен

преди 3 години

И Тодор Живков, бледото копие на св. Бойко,беше казал, че не е страшно да фалираш. Не виждате ли, че тази индустрия вече загива. Още Кока Кола са имали идеи за диспенсъри с напитки в всяка къща. Няма кой да ви храни с такъв вид обслужване като вашето. Преустройте се за да оцелеете. Един поюнах имаше ресторант, който затвори преди десетина години. Сега монтира климатици.

46

Анонимен

преди 3 години

Аз мога да живея без ресторанти и хотели.

45

dtrumppp

преди 3 години

по-скоро има кредит да плаща за апартамент а не за заведениетопикла смотана, набарала тя кьде да не спазва закони

44

Анонимен

преди 3 години

Онзи Лоренцо Ламас дето ви представлява нали се грижи за интересите ви? Нищо, че го гледах вчера да се мазни и овърта на Вожда.

43

Анонимен

преди 3 години

До 50Бил Гейтс не е почнал в гараж. Като ученик Пол го хваща да помага в проекти за програма за графици на часовете в училището. Почват да продават на други училища, държавата ги търси за електроцентрали и т.н. В един момент основават Майкрософт като фирма за този вече развит бизнес. Ни със заеми, ни с пари от мама и тати е станало. Просто е имал късмета да хване момент с липса на готов софтуер и глад за програмисти и да има уменията на 15-16 да вади читав продукт. Другото е история.

42

Anarchist

преди 3 години

Една трета от народа фалира и гладува, една трета не може да се прибере от Занзибар и Малдивите, а една трета, пенсионерите си стоят затворени и гладуват 30 години вече..

41

До Доктор Трайков

преди 3 години

Ако искате да се разболеете и да умрете от рак.....слушайте доктори като тоя и се боцкайте с тая шведско-английска отрова Астра Зенека!!!

40

Анонимен

преди 3 години

да фалират.........алчните бизнесмени..............чудо голямо!!!

39

До Светозар

преди 3 години

До някъде си прав.но не забравяй че и Бил Гейц на времето е започнал във гараж и е взел заем за да стартира. Проблема не е вземането на заема а какво ще правиш с него.Всеки изучен;можещ;със план човек в България може да вземе заем за да почне. банка; правителсвена или европейска програма.А дай господ да си някъкъв технологичен гений ..чужди фирми ще те финансират или купят директно патента ти .

38

Анонимен

преди 3 години

А кога ще плати глобите? Къде са РЗИ?

37

Голям прос

преди 3 години

Нали имаше 80:20; 60:40, какво стана? Заведенията не ползват ли тия неща, поне да плащат задължения. Не съм в тази сфера и затова попитах.

36

сдг4

преди 3 години

До 234: Taм в патрулката сме трима, не двама. Имаме най-високата ефектовност на планетата. Като се приберем по домовете нощем не можем да заспим, гони ни безсъние. Що ли? Ами щото ние си поспиваме яко на смяна. 45000 сме на 7 млн население, и поне 10 000 страдаме от безсъние

35

Чебурашка

преди 3 години

Море, да ви затворат и да фалирате до един, през уями е, изедоате ни главите с вашата алчност, а сте влакносерци, кърфица не мое да се забие у гьозум ви. Интересно къде се покри ония алибегвиягалфон, що не раздаде малко от рушвета къде тиквуний му даде да мирва, лаесе си е налегнал парцалите, или па мое да е заминал за некоа топла дестинация да гали чрънидупетия.

34

Анонимен

преди 3 години

На всеки се казва да се преквалифицира заради "новото нормално". Вие с какво сте по-различни? "Без революция няма промяна", но в България всеки гледа да не се прекара и да не е на течение. Без убийство на политици, няма да стане.

33

Анонимен

преди 3 години

Респект. Няма значение дали си кафене, фитнесн и пр. Тухлите в стенита са все по-малко. Само съпротива. Конституцията е на страната на хората. Правителството са лапачи и мафиоти.

32

Анонимен

преди 3 години

Предвиждам много лоши извращения с гербави след изборите!Дранье, стъпкване, влачене на гербава леш по улиците...

31

234

преди 3 години

Най добре да станем всички държавни служители. РЗИ или в Инспекция по труда или в. Полицията, общински служби а може в Горски стопанства също.ДО 9 ще пием кафе и ще се подготвяме за работния ден По 10-15мин на всеки час цигарки в 4 часа следобед ще се. подготвяме за заслужена почивка... Или в Патрулката ще дремем с колегата скрити зад завоя...

30

До26

преди 3 години

Тук не е на запад.Моля прочете разликите, първоНай малкото там кредити за бизнес не са гарантирани и от управителя като физическо лице както е тук при малкия бизнес. И т. Н...

29

Активист на БСП

преди 3 години

Продължавайте да гласувате за НЕГО !!!12 години си го избирате ,после Радев ви е виновен! Лятото що не излязохте на протестите???

28

До. 31

преди 3 години

Който не е изграждал нищо, а е бил само наемен работник, моля да не и, казва мнение как се прави бизнес.