49

гост

преди 3 години

До АнонименЗаслужената омраза и непоносимост са безплатни. Ефтин *** с *** опити за внушения и объркване. Ходи си земи надника от Тиквони и Доган !

48

гост

преди 3 години

Този боклучав хейтър на снимката се чуди как да изманипулира изборите за да остави Тиквони Толупии в политиката , вместо толупа да ходи в пандиза до живот. Сервилен *** и псевдо математик.

47

Анонимен

преди 3 години

Голямо активизиране на антиправителствени ***. Като погледна постовете над 90% са такива. Голямо плащане пада от БСП и Божков. Ден година храни преди избори. Каквото изкарат до 4ти април това ще им остане. Старт на минусите сега...

46

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой ще влезе в парламента. ГЕРБ ще го купи. Ще остане само опозицията от БСП.Всички други веднага стават управляващи срещу пари и постове.

45

Анонимен

преди 3 години

Този днес си призна, че фалшифицира изборните резултати.Трябвали му няколко дни да събере вота. Как ще направят 400 хиляди невалидни бюлетини - това се чуди и му трябва повече време.Трябва броенето на бюлетините да се снима от поддръжниците и да се предава във фейсбук и да се записва. Тези измамници трябва много очи да ги гледат.

44

Анонимен

преди 3 години

защо са премахнали броенето на неизползваните бюлетини в секциите , да не се разбере какво се прибавя? най голямата фалшификация идва после остава единствено да се колим за свободата си

43

Болим Махуя

преди 3 години

Аз не гласувам и без това.

42

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Бацето може да бие *** колкото си ще.Важното е после всички вкупом да му го набием на Баце ти.

41

Боби

преди 3 години

Вместо да се плямпат разни приказки, вземете и гласувайте против БСП, ГЕРБ и патериците им. Само така ще излезем от тинята.

40

Хм

преди 3 години

Тая дърта *** в качеството си на отговорно длъжностно лице по изборите заяви, че ще направи всичко възможно една партия да изгуби изборите! Защо не е в затвора?!

39

Анонимен

преди 3 години

Лошото е ,че ГЕРБ за нула време ще си напазаруват и депутати и цели партийки Уж областната на Пловдив им беше противник , но стана поредния политик претърпял метаморфоза и прогледнал . Сега оглавява листата на ГЕРБ в градаКакичката от Видин , където се вози в жипката и тя прогледна Примери много ще има Много хора явно са готови на какво ли не за пари и власт

38

Истукан

преди 3 години

Вече няма демократични избори, има комунизъм, оглавен от ГЕРБ и БСП. Не пускат първите 2 меса.

37

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Риба лови се вмътни води,*** на Изборитеще захлеби.За банкнотадава си гласеца,после дъъълго ще го клeцaт.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38 от болницата днес в официално съобщение казаха точно обратното . Чорбанов е при тях и се лекува от Ковид . По другите сайтове я има тази новина

35

Истукан

преди 3 години

Избори вече стана *** дума. Вече няма избор, все ГЕРБ и БСП са на върха. За какво изобщо са провеждат избори. Да променят конституцията и да няма избори, а БСП и ГЕРБ да пукнат от преяждане с власт и пари.

34

Зомби

преди 3 години

Идва перфектната буря! Всички мъртви души от избирателните списъци ще се вдигнем и ще дойдем на гости на ЦИК и на собствениците на Информационно общество!

33

Койчо

преди 3 години

Професор мишо е най честен само в носа а на всякъде по тялото е обезчестен за пари

32

Тони

преди 3 години

Бацето отново, че бие Корнелия. ХИ,Хи,..Хииии!

31

Loyko

преди 3 години

Отлагането на изборите с един месец е най логичното което можем да направим. Това е разумното. Всичко друго е търсене на тяхното компрометиране и проваляне.Грешно избрана дата от Президента.Неможе да не се съобразяваме с епидемиологичната обстановка и здравето на хората.Дано има законен начин това да се случи.

30

Умишлено

преди 3 години

се създава тази каша, за да може в мътната вода да се оправдаят платените прогнози на ГРОБ!!!