25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Руснаците, с които бяхме "партньори", с десетилетия ни продаваха най-скъпия газ от на цяла Европа, докато ЕС не им скръцна със зъби.Толкова за "заплахите" за това, какво щели да направят американците. Поне ще знаем, че е търговия, а не хем да ни се пишат "приятели", хем да ни дерат.Полша показа какъв е начина.

24

Анонимен

преди 3 години

И като приеме голяма работа. Аре. Честно ако не са новините дори няма да се сетя, че тази държава още съществува. До толкова ме бърка Русия.

23

не се притеснявай

преди 3 години

До Анонимен 21Ще ги уволнят,а след това ще ги назначат другаде!От комунисти-толкова!

22

Анонимен

преди 3 години

Имаме на въоръжение и техника, която не е руска. Не, че руснаците не знаят за какво става въпрос, но разузнавателни сведения се събират от много и различни източници. Проблема е че нашенските хубавци- военни са предавали тези сведения на русите. ЗАЩО? Нали сте се клели бе? Защо предавате? Съд и затвор! Те са позор за България!

21

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ще врътнат кранчето и ще купувате газ и нефт от нашите американски партньори , но мааалко по-скъпо .

20

Анонимен

преди 3 години

Те на руските" дипломати" това им е работата- да шпионстват. Ще ги изгоним и на тяхно място ще дойдат други "дипломати". Въпроса е, че нашенските предатели, които са петнили честта на армията и пагона и са престъпили клетвата си трябва да отговарят пред закона!

19

Анонимен

преди 3 години

Некак си не разбирам какво има да се шпионира на държава, която открито отказва да бъде лоялен съюзник на НАТО и всичките и 15 самолета са руски и редовно се ремонтират в Просия...

18

Анонимен

преди 3 години

Ние пък ще им нарежем тръбопровода за скрап.

17

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите просто в името на предизборните си театри, се излагат и на международната арена. Излагат и целия български народ, който им е дал власт и ги търпи. По същество това означава, че народ няма, разпаднал се е, а властта е заграбена от мафиотстващи групировки. След като още няма присъди и доказано участие, за кво ги гониш? Просто ей така, щото идат избори?

16

Анонимен

преди 3 години

да закрият посолствата на русия и сащ в БЪЛГАРИЯ

15

1

преди 3 години

Закриване на руското посолство в България и всички руснаци вън от държавата и конфискация на всички имоти и пари. Забрана на всички руснаци да посещават България.

14

Аз не знам български дипломати да са шпионствали в Русия. Нямат граници руското безочие и наглост!

13

Е

преди 3 години

Гати наглеците - ако България предприемела неприятелски стъпки.... !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Тия са бавни, ако си мислят че някой би шпионирал нещо в тази дупка, в която живеем

11

Леша

преди 3 години

Щом са доказани шпиони, трябва да се махат. Има си протокол. Русия да прави каквото иска.Руснаците само веднъж са вдигали ръка срещу създателите си българите и загубиха 1 милион квадратни километра.Ако искат пак да се пробват.

10

Анонимен

преди 3 години

Само дано не ни върнат Борис Анзов.

9

Анонимен

преди 3 години

..шест дипломата бяха..Нов джендобългарски упражняват журналистите тук!От такива които три думи на български не могат да спрегнат, акъл не искам!Между впрочем множественото число на димломат е дипломати!

8

Анонимен

преди 3 години

До RosenТова би било чудесно, но едва ли ще стане. Тогава всички пългари, които живеят по някакво нещастно стечение на обстоятествата в Русия ще трябва да избират: или Русия или България.Нали не се съмнявате какъв ще бъде избора?:))))

7

Анонимен

преди 3 години

Какво като ги изгонят не и без това нашите са екскурзианти там те няма откъде да вземат да раздават по 3000 хил. долара на калпак за шпионски материали

6

А бе

преди 3 години

Външно ще икономиса няколко дипломатически заплати.А руските издънки ще ги пратят в Монголия :-)