35

комунист

преди 3 години

Септември ще бъде Май!Пусть ярост благородная стипает как ВОЛНА - свещенная

34

Анонимен

преди 3 години

Ще има. Не се заблуждавайте. Може и да не е септември, а малко по-късно, но ще има. Тук не е Занзибар, и няма такова правителство, което да отрече очевидното.

33

Сат Н

преди 3 години

Тьпигьози, докога ще вервате в тая уйдурма, коронавируса? :)) Не ви ли очръзна да вие бътс 200 без лубрикант? Как е, изчислихте ли колко още локдауна има до Спасението? :))

32

зевзек

преди 3 години

Стига сте си играли на дребно.Я по-добре разкажете за шестата вълна! Шестата вълна през коя година ще дойде?

31

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, тарикати!!!Нека се заразяваме по 4000 души на ден!!!Така за една година, или 365 дни, ще имаме 1 460 000 души заразени! Прав ли съм или да?!Това е почти милион и половина, тоест една четвърт от населението!Значи след 3 години с това темпо ще стигнем 75% от населението, или очаквания стаден имунитет!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До 32Явно сте се срещали с вируса и той е засегнал силно умствените ви възможности.

29

Анонимен

преди 3 години

През 2020 година починаха с 19000 човека повече, отколкото ако смъртността беше като през 2019 година. Официално регистрираните като починали от Ковид-19 през 2020 година са 7576 човека. Явно повечето починали от Ковид-19 не ги регистрират като такива, а ги регистрират като починали от нещо друго, защото не са им правени тестове.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Ограничените ментални възможности Ви пречат да осъзнаете, че вероятността да се пропусне един починал от корона / в момента се тестват 100% от подозрителните случаи сред починалите сънародници/ е в порядъци по-малка от фактическото положение, при което повече от половината от заразените с вируса просто не се регистрират, защото карат заболяването леко или безсимптомно?Изразявам дълбоките си съчувствия по този повод!

27

Анонимен 123

преди 3 години

Хайдеееее пак стъкмистики с месеци напред. Гледайте си работата... То не бе математици, то не шефове на болници, то не бе други експерти. Всеки казва по нещо.

26

Анонимен

преди 3 години

Следващата вълна ще е когато отново изпратят децата на присъствено обучение.

25

Анонимен

преди 3 години

Цитат: В момента според официалните данни имаме 300 000 заразени. На тях имаме 12 000 починали. Имайте предвид, че има и много необявени случаи. За да получим реален брой, трябва да умножим 300 000 най-малко 4 пъти.Защо умножава само броя на заразилите се по 4, а не умножава и броя на починалите по 4. Смъртността сред регистрираните и нерегистрираните с вируса е една и съща.Защо казва, че на 300000 има 12000 починали, след като епидемията не е завършила? Още 3000 ще починат от тези 300000.

24

Анонимен

преди 3 години

И така дооооо 105та вълна...дотогава ще сме фалирали, безработни, полудели...

23

Смях

преди 3 години

Ама за по достоверно извадете преди това ония о.лигофрен Велков да япредрече тая страшна вълна хахахаха

22

бай Брадъра

преди 3 години

Говори баш бай БрадърАй ни стйе спазилйи мйерките ми през тйез 10 дйена, ай съм въ изплющял с нова вълна.

21

Дедо Пенс

преди 3 години

Не ставайте опитни мишки на евреина Бил Гейтс...

20

Анонимен

преди 3 години

"Ако се ваксинираме обаче, нещата изглеждат много по-добреАко се " ваксинираме", пак ще можем да се заразяваме, пак ще можем да разпространяваме болестта, обаче ще имамеи удоволствието да изпитаме странични ефекти от експерименталните псевдоваксини, и наесен вероятно ще изпитаме вече проверената при други експерименти с корона-вирус ваксини antibody dependent enhancement реакция. Ех, ако можехме да четем, да с информираме, ама като не можем...

19

Поп Грую

преди 3 години

Кога ще постреляме?

18

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се премахне хунтата на гробарите.

17

Анонимен

преди 3 години

Сега ще сме затворени до края на май! После да чакаме вълната. И от септември пак кошмари? Или да се ваксинираме,че да е сигурно,че ще напълним чувалите! Заразата е в спринцовките! Не го ли разбирате вече! На 4 април е задължително гласуването,ако искаме да живеем и да имат бъдеще децата ни!

16

Шопо

преди 3 години

Да знаете оти ,, Бийтълс,, имат две убави песни- ,,РеволверО,, и ,, РеволюцияТА,, Скоро народО че ви ги изпее м.....та ви крадлива!!!