335

малко му е

преди 3 години

щом стои на крака малко са го били

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 356Съгласен съм, обаче има такива *** под влияние на дрога, че сигурно нервите не им са издържали :)) Вземи пример от куките в САЩ, там нали душиха един чернокож, тук поне наркоманчетата не ги убиват :)))

333

ххх

преди 3 години

Браво на полицаите в този случай. Апелирам към всички български граждани да бойкотират изборите, ако полицаите не бъдат оправдани дотогава и дрогираното *** не влезе в затвора по бързата процедура.

332

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите на повечеро ви, ми става много ясно, че сме много далеч от цивилизованият свят!Биенето на задържан, неоказващ съпротива,със белезници е престъпление. Чисто и просто! Но повечето са назначени по роднинска линия в МВР, шуробаджанащина, проверени момчета, и правят каквото видят, далеч са от елементарното право, казва се още юрисдикция. "Бий за да те уважават" е част от българският синдром, да не ви казвам байганьовския.А шефа на РПУто едвам срича...

331

IT-спец

преди 3 години

наркоманче или не, НИКОЯ полиция неможе да се държи така, блъскане, биене... WTF... все пак всяка история си има поне 2 версий.. нали БГ е в ЕС ..?

330

14/88

преди 3 години

Браво на полицията завеъща се към най добрите времена.Бой и стриганьйе това е полиция

329

Говедар

преди 3 години

Защо не пишете че наркоманчето е активист на младежкото бсп.във фейс а е пълно със снимките му с активисти на столетницата и корнелия

328

Анонимен

преди 3 години

Проблема е в съдиите и прокурорите и законите които позволят такъв рецидив да е на свобода.

327

Анонимен

преди 3 години

Ако е стрелял по полицаите в Щатите и в Русия щеше да е мъртъв.

326

As

преди 3 години

Браво

325

Българ

преди 3 години

Затвориии, затвории няма за такива като тоя :)

324

Анонимен

преди 3 години

До славяниногато бях ученик в техникума някога по тошово време, най-големият *** на техникума след това стана полицайОт теб и това не става

323

Анонимен

преди 3 години

До до 363 от славянинНе съм полицай. Нямам пищов. но, като си ербап ти ела да се запознаем. Уличен по ми яр.

322

Анонимен

преди 3 години

Вие явно не познавате наркоманчета и дилърчета-наркоманчета че толкова се плюнчите :)) Емиизкарайте го светец челяка, като толкова сте за това :) Мисля че модовете и обикновените потребители като мен, знаят че не харесвам Бокича и Нинчето, просто всички скочиха за някакъв тупаник от ченгетата, щото напрежението срещу гербавите расте :))

321

Анонимен

преди 3 години

Полицаите не са съдът, те не раздават присъди, нито ритници! Не сме 15-ти век. Бил рецивидист - ами свършете си работата. Какво го убивате?

320

Анонимен

преди 3 години

До славянинЯ *** на запад е го направи това. после ми кажи каквото ти си е случило. Мижитурка, гонят го в коммплексарските му сънища Макаров. По ми яр, виждал си ти Макаров. О *** клавиятурен, *** и комплексирав. Велик си.

319

Тук

преди 3 години

Някои защитават : криминално проявен, осъждан, изтърпявал наказание лишаване от свобода. Дрогиран.Започва рисково каране в градската част на града. В последствие излиза извън града по Околовръстния път в насрещното движение. Предприема много рисково каране, с много пъти с възможности за ПТП ! .......Ама вие наред ли сте бе, хора ?! Защо не се поставите на мястото на тия, които рискуват здравето и живота си, за да поддържат общия ред и безопасност ???!

318

БайХ

преди 3 години

И това му било бой. Малко му е на този, следващия път пак ще ги разиграва. За неизпълнение на полицейско разпореждане 2 ритника са абсолютно недостатъчни.

317

Анонимен

преди 3 години

Пълна подкрепа за полицаите!!!! Браво, момчета!!!! Тези *** и наркомани с правата им ще ни се качат на главата! Моля, всички будни БЪЛГАРИ с достойнство и ум в главата да се вдигнем и да подкрепим тези смели момчета, които просто си вършат работата. Засяга ни повече от всякога!!!!

316

АнонимеН

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБЕЗПОКОИТЕЛНО Е , ЧЕ МАЛО-УМНИТЕ ПОЛИЦАИ НЯМА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЩОТО ИМ БИЛО ПЪРВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОКАЗАНО!