109

Джек Лондон

преди 3 години

Най-осле си взеха Аляска, братята славяни.

108

дедо Ташунко

преди 3 години

До дядо Йоцо. Наборе, върнах ти минусчето. Това ли е въпрос на столетието: " Дали е ходил Путин в казарма, или не е ходил". Ти като си ходил в казармата, да не би да си хванал Дядо Боже за шлифера Жоро Шпагата го изрече много точно преди години - ''ние сме малък, но за сметка на това много *** народ".Нека не се считаме длъжни да обсъждаме Байдън, че се бил спънал, а пък Путин,че се разходил в тайгата. Албанците имат една поговорка " уйщт плещит дюса, уйш гоматит ткара". Къде е на бълхата г.за

107

Путин и Шойгу

преди 3 години

Какво здраво семейство! Колко е хубаво когато съпрузите се обичат толкова много до дълбока старост.

106

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До дедо ТашункоНаборе, просто се чудим как в 1975г, в СССР някой не го взимат в казармата. Дай твоето предположение. Като човек-осемхилядник. Ние биомасата сме в очакване на мъдростта ти.

105

дедо Ташунко

преди 3 години

Някои всезнайковци тук, се опитват да се подиграват с г-н Путин. Без да съм негов привърженик, нито пък противник, мога да кажа, че разликата между тях в нивото е както между нивото на плаж по Черноморието - с някой осемхилядник в Хималаите. Древните са ни завещали: "Обущарю, не по-високо от обувките". Моля биомасата тук, да не се засяга от коментара ми. Нищо лично.

104

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До юбералесЕдно време от казармата се откачаха само връзкари и ***....ли. Не знам Путин от кои е.

103

Гъзибар

преди 3 години

Бай Бъдън на почивка изходи се в снега

102

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До юбералеси генералисимус Сталин не е ходил в казармата. Цялата им работа на тия е такава.

101

Мишо

преди 3 години

Ми така е Байдън една стълба на самолет не може да изкачи. Путин си припка като момченце!После САЩ избирали президент оня Байгън Ко го питаш що са го избрали шъ има да мисли пет часа и накрая ще каже от село съм и съм за малко. Май камилата ще е президента, а дядото ще му пускаме некролога.

100

юбералес

преди 3 години

До ХахахахахахахахаКога и къде е служил Путин, защото нищо не намирам за това в нета. ''Военна специалност - артилерист'' - хаха

99

Анонимен

преди 3 години

Докато товарищите Путин и Шойгу си правят пикник в Думата в Масква се приема закон гарантиращ доживотно парично обезщетение за крадците и мошениците на хранилка при Путин след неговата кончина и възнесесение. Законът обхваща и чужди граждани с принос към путинизма магучая и непабедимая като нашите 6-*** путински шпиони арестувани по погрешка в България.

98

Анонимен

преди 3 години

Съвсем отскоро първата специалност на Путин е УБИЕЦ.Сега ред сълзи ред сополи, но в тайгата да не гледа народа кого са си избрали за президент, дето скоро ще стане император. Сега му правят короната.

97

Хахахахахахахаха

преди 3 години

До *** АБЕ НЯМА ЛИ ВЪЛЦИ ТАМДругарят Путин убива вълците само с поглед, даже и пушка не му трябва :)

96

Хахахахахахахаха

преди 3 години

До юбералес Ако беше ходил в казарма, нямаше да му е нито до всъдеход, нито до самальот.Военната специалност на другаря Путин е артилерист, първата му длъжност е командир на взвод за управление на 122 мм гаубици, 25 години служи в КГБ, включително в Дрезден, Германия, уволнява се от служба със звание полковник от ФСБ.Това да не са ти трансджендърполитиците на Европа и САЩ.

95

4epa

преди 3 години

АБЕ НЯМА ЛИ ВЪЛЦИ ТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!

94

Може

преди 3 години

Да се окаже, че действително има Паркинсон като гледам как са ко снимали да държи с две ръце.

93

Валензее

преди 3 години

Обикновените американски граждани Иля Дмитриевич Медведев, Екатерина Сергеевна Лаврова, Анастасия Чуркина и още стотици знайни и незнайни американски граждани наследници на известни руски и български политици са възмутени от думите на Байдън за Путин "Ммм.. Да"

92

Таксиджиев

преди 3 години

Топ майтап. На времето в нашият град пристигнаха група комсомалци от СССР на почивка. От местното ръководство ги изпратиха да берат праскови за разнообразие,а руснаците бяха толкова щастливи...

91

Анонимен

преди 3 години

Путин е пич!

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ми се мисли какво ще остане от Сащ след евентуална война с Россия