178

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ТОВА Е ПРОПАГАНДА!В Бразилия където не вземаха никакви мерки и няма ваксини става тотална леш. *** като мухи въпреки уж стадния им имунитет.фАКТИТЕ: Починали на 100КФактите са че Бразилия имат близо 300хиляди починали от Ковид и са на второ място след САЩ. И то не е ясно дали всички са отразени в статистиката, предвид отдалечеността на някои райони. Понеже и там управлението е от неграмотни антиваксъри.

177

ПОПРАВКА!

преди 3 години

В поста по-долу става дума за Случаи на 100К, а не починали.

176

ДО АНОНИМЕН 182

преди 3 години

ЕТО ТОВА Е ПРОПАГАНДА!В Бразилия където не вземаха никакви мерки и няма ваксини става тотална леш. *** като мухи въпреки уж стадния им имунитет.фАКТИТЕ: Починали на 100КБразилия: 5662Израел: 9140Испания: 6824Франция: 6245Великобритания: 6429САЩ: 9079Чехия: 13773Сърбия: 7936България: 4336Източник: Непрекъснато актуализиращата се база данни на CNN. Ще я намерите с ключови думи: Covid situation globalИзлиза на 4/5 място. Жив и здрав!

175

Анонимен

преди 3 години

Петър Велков е измамник, а не математик. Той е завършил администрация в УНС и никога дори не е учил и завършил висша математика, да не говорим за научни математически постижения. Обаче, оказва се съвсем не изненадващо за измамник, че е и подлец и нарушител на закона. Данните за здравословно състояние на всекиго са лични данни, защитени от ЗЗЛД и никой няма право да ги разпространява без разрешение, което не вярвам този "математик"-шарлатанин да има от проф. Чорбанов.

174

Анонимен

преди 3 години

Професорът предупреди, че масова ваксинация с профилактични ваксини не се прави по време на разрастнала се епидемия.ЗАЩО?Защото така се създават предпоставки вирусът да мутира в по-заразни вариантГлупости. Точно размотаването на антиваксърите и нежеланието на слабата държава да предприеме бърза имунизационна програма създвават възможност на вируса да мутира. В Бразилия където не вземаха никакви мерки и няма ваксини става тотална леш. *** като мухи въпреки уж стадния им имунитет.

173

Анонимен

преди 3 години

Да го изгонят от болницата веднага. Да се лекува вкъщи с чайче и аспиринче като обикновения грип.

172

Анонимен

преди 3 години

Дано на държвата и просветне и най-сетне направи ваксините задължителни.Инак антиваксърите само развъждат вируси и дават поле за мутации.

171

ПЕТЪР ВЕЛКОВ

преди 3 години

Петър Велков не е математик.Сложете тези ключови думи в мрежата и ще видите експертизата му.Нямам идея защо така мрази Проф. Чорбанов, който говори от позицията на експерт в областта на ваксините. Предупрежденията за опасността от масови ваксинационни кампании по време на епидемия са сериозни и не са за подценяване. Geert Vanden Bossche orgТова не е мач, на който да викаме за нашия отбор. Това е сериозен проблем за всички от нас.

170

Анонимен

преди 3 години

И аз не мисля, че го е карал преди. Ако е бил болен от Ковид преди, това значи, че 10-14 дни е трябвало да бъде под карантина. Вие помните ли да е имало 10-14 последователни дни без да е бил поне в 3 различни студия подлагайки под съмнение ефикасността на мерките? Все едно Мангъра да го е нямало 10-14 дни по телевизията.

169

Димитър

преди 3 години

Когато цялото ми семейство бяхме с двустранна пневмония, всички пулмолози, които ни правиха много снимки, бяха убедени, че това е Ковид. Въпреки това всички тестове за Ковид, които си направихме по време на, малко след и много след заболяването, категорично отрекоха присъствието на такова заболяване, макар и всички симптоми да бяха налице. Поради тази причина не вярвам, че конкретното заболяване се открива със скенер. Пораженията да, но идентифицирането на конкретния вирус - не. Де да бях дечко.

168

Анонимен

преди 3 години

Много е тъпо да обикаля телевизиите докато е болен. Независимо дали е вярвал, че няма как да е ковид или не. Просто е тъпо. Ако ковид ни научи едно нещо е, че трябва да сме по-внимателни когато сме болни и да се стараем да не заразяваме останалите. Защото ако ние го караме леко (ковид, настинка, грип), човекът до който кашляме може да го изкара супер тежко. Дано да се оправи бързо, но все пак, мисля че е постъпил много безотговорно.

167

практичен

преди 3 години

До 6Абе, тия като се тръшнат от ковида, отиват точно Венци да ги лекува, а пък до вчера врякали срещу него... До гуша ми дойде от лицемери.

166

ВНИМАНИЕ!

преди 3 години

Проф. Чорбанов никога не е бил против ваксините. Той създава ваксини!Професорът предупреди, че масова ваксинация с профилактични ваксини не се прави по време на разрастнала се епидемия. ЗАЩО?Защото така се създават предпоставки вирусът да мутира в по-заразни варианти и по този начин пробива защитата изградена при прекарване на заболяването, причинено от оригиналния щам.МНОГО ПРОСТО!Неговото повторно заболяване го доказва, както прогнозите на много други учени. Дано да е жив и здрав!

165

Само за инфо

преди 3 години

Скенерът е по-сигурно доказателство от ПСР, комбинацията от двете е бетон в диагностиката на Ковид-19. Щом им скенер, значе е сигурно, че е това. картината е толкова специфична, че не може да се сбърка с друго.

164

Анонимен

преди 3 години

Нали с PCR е поставя диагнозата Ковид. Не със скенер. Кое е сега вярното. Първия път или втория Или нито един от двата пъти.

163

Румен

преди 3 години

Ама дали го е карал първия път или е излъгал като Мангъров за да не се ваксинира?? Редки са случаите 1/1млн. да го хване втори път-- най вероятно не го е карал а само е казал..

162

Аха

преди 3 години

На антиваксърите им е лошо и не искат да повярват. Ако не беше истина досега да го е оборил във фейсбук. Клета съдба антиваксърска, вярва на всичко само не и на истината.

161

Накратко

преди 3 години

Заради тоя и оня тепкавия си отидоха много хора ,стари и млади.Ония отгоре си гледа.

160

Анонимен

преди 3 години

Велков сигурно е получил неочаквана поллюция от радост, че опонентът му е в болница! Какъв 6okлyk!

159

Анонимен

преди 3 години

Велков сигурно е получил неочаквана поллюция от радост, че опонентът му е в болница! Какъв ***!