82

121212

преди 3 години

За това в Германия се плаща. Викаш бърза помощ, пожарна, полиция - плащаш.

81

до 84

преди 3 години

Едро време , беше соца... Тато беше въвел и "зелени карти"(софийско жителство), ама пак всичко ставаше с наши хора и за наши хора. Но, процесът си вървеше, така е.

80

Лекар

преди 3 години

До ЛекарНе ми кради ника!!!Ти не си лекар а платен драскач!!!Личи си по стила на писане и как се изразяваш!!!Спри да се излагаш!!!П.П.Казах ти-дай си УИН кода да те видя що за "лекар" си!!!6595

79

МНЕНИЕ

преди 3 години

Аз не вярвам на Историите на КАТЯ от Спешна Помощ .Тази Жена замести Шефа си Тарикат - показваха ги в Господари на Ефира как крадат Пари от ЕС и БГ Бюджета ни . Трябва да ги Изгонят и Главния Прокурор вместо на гони за маски руски шпиони , да вземе да изчисти Шпионите в Спешна Помощ .

78

Анонимен

преди 3 години

Нашенецът трябва да разбере, че Спешна помощ не е звено за е.......ки. И не само то, ами и навсякъде трябва сериозност. Но тук въпросът е, че масовата психика е доста .... разколебана(ако може така да се каже)..!

77

Анонимен

преди 3 години

Не е само София. Перник денем е в София следобет се прибира. Така е и Бургас, и градското население е 70% - 80% от населението на България

76

Анонимен

преди 3 години

*** народ. Едно време напълниха София с провансалци работещи в Кремиковци и градския транспорт. Основно образование и произход. Ефекта се вижда!

75

Анонимен

преди 3 години

в Германия състудентка на дъщеря ми.в сесия преди около 7г.-астматичка вика бърза помощ в дома.слагат и инжекция урбазон.момичето отказва хоспитализация заради утрешен изпит и после на адреса сметка 350евро за разходената линейка .така правят в Германия .дори за здравноосигурени.това да не е такси.

74

Анонимен

преди 3 години

чудно защо все искат да ги бият.

73

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да благодаря на екип на Бърза помощ. Жена гледа майка ми, на 94 години. Оказа се, че жената е с положителен тест за Ковид 19. Веднага след обаждането до 112 екип посети дома, направи бърз тест на майка ми и ми каза как и какво да предприема. Това беше преди месец, към момента майка ми е жива и здрава.

72

Анонимен

преди 3 години

Не виждам за какво трябва да занимавате обществеността с разни клюки от спешната ви помощ , обадила се няква жена с парно . Капацитети

71

656

преди 3 години

Защо тиражираме глупостите на тази кокошка на първа линия.

70

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета , приказки под салкъма . Ходи се възмущавай на политиците , че не ви стига персонал и линейки

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Не се тревожи за територията,гледат да бягат с 200 мигрантите от нея :)) Имаше един сириец, мисля че го даваха по некое тв, та челяка каза : По добре куче в Германия отколкото човек в България :)))

68

Туск

преди 3 години

Ако съм на мястото на лекарите от спешна помощ ще и бия радиатора от главата и напускам с див и луд скандал. Тва са вече абсолютни свинщини. После отивам да бачкам в германия за 3000 чисто на месец

67

Либиеца

преди 3 години

По принцип обичам и искам да имам 3 жени

66

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам колко милиона трябва да взема глада, за да разберем, че е хиляди пъти по-смъртносен от ковид.А колко милиона бедни африканци трябва да се втурнат в Европа, за да разберем, че тяхната бедност засяга и нас. Но не, ние искаме да съсипваме световната икономика.

65

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерАбе ***, не те ли е срам? Току виж те постигнало! От опит знам, че човек загубил много близък е в достатъчен силен шок, за да стои и пише по форумите. Наглостта ви е безмерна!

64

Анонимен

преди 3 години

Ясно, нищо не са направили. Даже парното не са обезвъздушили, да не страда жената.

63

Лекар

преди 3 години

Не бе пич, не съм суеверен, но ти започна с клетвите срещу деца, така че за всеки случай сложи житото