132

Анонимен

преди 3 години

Просто журналистическата идеология е различна. В Русия, новината е "добрата новина". У нас се продава единствено лошата. Тука "добрите новини" са забранени. Това журналистите го учат още от първия ден.

131

руската пропаганда

преди 3 години

До Хелзински КомитетЗа нея и за въоражение се плаща повече отколкото зя хляб! Всичко е пропаганда!

130

Анонимен

преди 3 години

Между другото, в Русия в болниците все още не се плаща.

129

Анонимен

преди 3 години

В Русия има центрове за ваксинация във всяка болница и клиника. И във всеки мол. Опашки почти няма. Ваксината е безплатна и до сега не е убила никого. Отгоре на всчико е и ефективна. Там да се ваксинираш е въпрос на личен избор, не на връзки или възможности.

128

пияница мистик

преди 3 години

Детското доцентче Мангърчик каза, че такъв вирус няма или че ако има е лек и се лекува с чай и аспирин. Същото го каза и Президента Фигурантов, че това бил вируса на страха, измислен от Бойко за да страхува другарете. Аз им вярвам на тях, че ВИРУС НЯМА, а не на джудженцето Убиец, че имало болни във великият Джуджистан и едва ли не ги лекуват в болници и има чак пък и умрели :)))

127

Анонимен

преди 3 години

Някой все още вярва ли на приказки от комунисти? Всичките ми внучета съм ги учил, вчера ми дойде първото правнуче! И не вервайте на комунисти!Бог да ви пази!Първото ми правнуче е Асен! Не беше ли докарал книжнината в България? Или бъркам?

126

Хелзински Комитет

преди 3 години

На руснаците, им е генетично заложено да лъжат. Затова трябва да бъдем толерантни към тях. Просто трябва да отчитаме този факт и да поглеждаме към слънцето когато ни кажат добър ден.

125

Анонимен

преди 3 години

Истината за Русия просто не се знае! Това е! Много скоро там ще изгърми такъв огромен балон с развалени яйца , че ще се обърнете назад заради миризмата!

124

ББ

преди 3 години

До по-далече от Русияда ама фактите сочат,че борисов от десетилетие строи и обслужва руски стратегически обекти...хващащи безпомощният ЕС в ноктите си...ем си имате офшорни и прокурори,хем сте авери на зависимите ЕС политици които финансират проектите на началниците ви от русия...а продажният тръмп за пари и майка си би продал...да ама времената се промениха..."падащият" Президент на САЩ се връща от там на където сте се запътили...военен конфликт г-н Президент..билогическа може...и ядрена

123

ВВСЛъжа

преди 3 години

ВВС+Гербърт Узлс=ФАНТАЗЬОРИ

122

Русия ли?

преди 3 години

Страната на лъжите.

121

Анонимен

преди 3 години

От общата смъртност не може да избягат. В България през 2020 починаха с 19000 човека в повече, а регистрирана само 7576 починали от Ковид-19. Всичко, за което тук оплюват Русия го има в България в по-голями размери.

120

Анонимен

преди 3 години

До 155 TOP SECRET ТОва, което пишеш само показва, че изобщо не си българин. От освобождението досега нито един български политик не е оспорвал, че България е освободена от Русия. Нито Стамболов, нито Цанков, нито Борис Трети, нито Филов. Тук пишат полуграмотни цуцумани, шиптъри, ***, дервиши с килийно образование, помъченяци и всякакви мюмюни. Яхайте камилите и прав ви път за диарбекирско , да си въздишате там за османската империя.

119

SHEFA

преди 3 години

ЩО СЕ БЪРКАТЕ В МНВР НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ?-ИНФОРМАЦИЯТА ОТ КАДЕ Я ИМАТЕ?

118

име

преди 3 години

Тея какво се изненадват, от 9 века насам, цената на живота в Русия е една и съща - 0!

117

Анонимен

преди 3 години

"Ако Русия се спре на 500 000 излишни смъртни случаи, това ще бъде добър сценарий", твърди сегашният демограф на свободна практика. Той изчислява, че излишните смъртни случаи засета са 450 000. Разликата с данните на властите е фрапираща - 94 267 смъртни случая."Дааам, ОЩЕ март 2020 беше ясно, че може да скриеш всичко и да отчетеш каквото си искаш за КОВИД-а, НО от общата смъртност НЕ МОЖЕ да избягаш! Смъртността от КОВИД19 ще се оценява още дълги години и все нагоре ще расте!!!

116

Калеко Алеко

преди 3 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ... Референдумите в любимата ти рассия се провеждат по традиционния начин със зелени човечета, а колата с урната я карат директо в Кремъл при товарищ путин, за да преброи бюлетините ... !!!

115

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Референдума в Русия беше Показен за Демокрацията - минава кола с урна покрай вашето жилище и гласуваш .Нашето в България е Купен Вот - наредили са се няколко тариката , гласуваш и после ЦИК Фалшифицира Изборите . Пиша го защото не вярвам че Някой човек е гласувал за ГЕРБ , а те са от 25 години на Власт .Корупция и Грабеж .

114

noFreeman

преди 3 години

Путин в Крим отмени "пандемията" и даде старт за СССР-2... ама това няма как да го покажат по измислените ни телевизийки...

113

Анонимен

преди 3 години

Казано по точно...Защо руснаците не са прости като нас,и не вярват че има вирус?