86

Анонимен

преди 3 години

докарайте РНК ваксини.Това са качествените ваксини.

85

Зоро

преди 3 години

до 104Какви 2-3 години? На 6 месеца нова ваксина!

84

Зоро

преди 3 години

Този нямаше да ръси мозък, ако учениците си стояха онлайн.Най добре беше още от 15 септ. Но дори от ноември до 1 ян. се видя резултата. Коефициента на заразяване пада под 1 даже може и да е 0,2. Ако се контролираше влизането в бг (карантина) както правят Китай и общ. транспорт просто даже заразени нямаше да има.Тази практика я приложиха Китай Виетнам и сега НЯМАТ ВИРОС. Не знам защо това не се приложи тук. Европа го прилага вече, но доста време им трябваше да вденат, затова сега са зле.

83

Анонимен

преди 3 години

Ни локдаун, ни ваксинация решават изобщо нещо.Ваксина няма. В момента просто вървят експерименти. А и да има след 2-3 госини, щом си се променят щавове, като при грипа, тя е съвсем безполезна. Като грипнато.Всичко е политика и икономически ингереси с тия локдауни.

82

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

81

Анонимен

преди 3 години

вие ако искайте го срещайте вируса аз ще пропусна

80

Анонимен

преди 3 години

Доктора и децата разбраха че ваксините са ментета,не се напъвайте вие ,професорчета и медии

79

Анонимен

преди 3 години

Най-трагичното е, че повечето лекари не намират време и сили да четат материали , а само повтарят спуснатите от високо тезиси. Трябва да се чете, колеги.

78

Анонимен

преди 3 години

Леле, ако нямало ваксинация! Боцайте се, че инак зле и лошо.

77

Не ваксините ще

преди 3 години

решат проблема, а естественият подбор, както каза Мангъров. Вече много лекари са убедени в това становище. Виждаме, че ваксините не помагат, а даже вредят със страничните си ефекти. Кой ненормален ще се подложи на такива непроверени ваксини. Откакто започна ваксинирането, лавинообразно се появи тази най страшна вълна на заразяване и мор. Без ваксинирането, болестта щеше сама да отмре и щеше да се създаде стаден имунитет. Тези ваксини само предизвикват нови мутанти на вируса и нов мор!

76

Анонимен

преди 3 години

Да се следват заповедите от Брюсел- никакви ваксини от Китай и Русия. Никакви пари за бг ваксина

75

Ужасена

преди 3 години

Задължително ваксиниране с Астра Зенека за всички.

74

Лито

преди 3 години

Ваксините се правят преди. А не по време на епидемията

73

тъй де

преди 3 години

Колкото и да се напиняте, ваксинацията няма да я бъде в голям мащаб.

72

Анонимен

преди 3 години

По време на епидемия масовата ваксинация с недоказани и спорни ваксини като Астра Зенека не решава, а задълбочава проблемите!!

71

????

преди 3 години

Тоя доктор да отговори на следните въпроси:1.защо много държави забраниха Астра Зенека?2.в България правени ли са изследвания за безопасността на Астра Зенека, или работим на сляпо доверие, защото много обичаме Англия, Швеция и Оксфорд?3.защо няма други налични ваксини???....дайте право на хората да избират!!!Всичко друго е медицински фашизъм!!!

70

Анонимен

преди 3 години

До знаещия Вирусът не съществува, само доц.Мангъров лъже,че трябва да постигнем колективен имунитет от нещо,което го няма.

69

Анонимен

преди 3 години

Гърците изобщо не са на нашето дередже! Прочети колко загинали имат там от Ковид. Почти наполовина. По-малко са и заразените в Гърция именно защото не се разпусна всичко като у нас, защото не Гърция ,а България е на 3-то място по смъртност в ЕС, както и по заразяемост сме преди гърците.

68

един разумен

преди 3 години

Вирусите не се лекуват. Ваксините са нови и не са се доказали. Това е положението:"Смисълът на локдауна, според него, е да намалее натискът върху болниците, защото те са препълнени."

67

д-р Ох Боли

преди 3 години

Колегата Янев, както всяко ДжиПи, свикнало да взима много за малко и неквалифициран труд, предимно от химикалка, тотално е объркал нещата.1. Ваксинациите са точно негова работа - на ОПЛ.2. Локдаунът няма смисъл по принцип. Вижте ги гърците - от 4 мес в локдаун и са на нашто дередже.3. От ваксинация има смисъл ако ваксините са безопасни и се ваксинират всички, като се започне от най-уязвимите. Сега това не ще да стане.