140

До 131

преди 3 години

Аз не виждам разлика между Борисов и останалите и следователно няма да гласувам.

139

V

преди 3 години

Руснаците откраднали едни чертежи на самолети за които тиквата плати 3 даже и повече милиарда с всичките разходи . Това е обира на века .Откраднаха иновативните чертежи за над 3 милиарда .Ко ши прайми сега ???

138

Б.Б.

преди 3 години

168, много като тебе вече плакаха! Ще ти дойдеме на гости! :)

137

Анонимен

преди 3 години

Гербавата шайка трябва да бъде арестувана след изборите!До последния си член!

136

До 165

преди 3 години

Даже не усещаш как си противоречиш. Първо казваш "по симпатия", а после "мислете". Марго Роби ми е симпатична. За нея мога ли да гласувам?

135

До 165

преди 3 години

Общи приказки, нищо съществено не казваш. Когато имаш ясни аргументи, пробвай пак.

134

Щирлиц

преди 3 години

Гешев и компания пак се изхвърлиха кат пръдняВгащи...хванали на Марко ластека...помнете ми думата ще се повтори случая с ония измислен шпионски скандал с МАЛИНОВ, който получи орден от Путин...а бе пълна пародия.Лобисти в МО се надпреварват кой да лапне комисионната за корабчетата-катери втора ръка и бойните трактори за пехотата...ШПИОНИ...дрън-дрън...та пляс-пляс...!Всичката информация е явна или за служебно ползване!

133

Анонимен

преди 3 години

ВМРО е убила двама министър- председатели на България досега. Стамболов и Стамболийски. Надявам се да не убие и трети.

132

Анонимен

преди 3 години

Ти даже не смееш да кажеш за кого ще гласуваш, но иначе надаваш революционни позиви "гласувайте, гласувайте!"! Арее, у левооо...

131

До 159

преди 3 години

Вярваш ли ми, че няма нито един, който да ми е симпатичен? Ама нито един! Та не разбрах, ти за кого ще гласуваш?

130

До 157

преди 3 години

От 2015та не съм гласувал и не подкрепям никого. Все ми е тая кой ще управлява. Но на тези избори ще гласувам за ГЕРБ, напук на злобарчета като теб. Когато обявят "Борисов4", сети се за мен. :)

129

БългариН

преди 3 години

Гласувайте МАСОВО за когото си Изберете и ви симпатизира! Аз ли да ви казвам за кого? Все има някой който ще ви " симпатизира" де!-:) При висока активност.На тези избори имаме шанса,най после след години " избори"! Да имаме реален резултат! Минат ли 60%.То изборите ще са реални! Вярвайте ми! Ще се примеря,който и да спечели! Но с 23%както вече 11 г.НЕ МОГА ДА СЪМ СЪГЛАСЕН!-:((( Гласувай българино! Твое право е,което пренебрегваш от години!!!

128

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе Румбата като главнокомандващ на българската армия няма ли да вземе отношение по този въпрос или пак ще си затрае като по случая с Навални, когато за да избегне въпроса осъди поведението на нашите полицаи, че тормозели неговите поддръжници които застилаха слама в краката им за да ги подпалят ... той не коментира и шпионинът Малинов който беше нагреден за "патриотизма" си лично от товарищ путин, единствен от европейските политици не осъди и режима на Мадуро, защото беше под опеката на жужи

127

Анонимен

преди 3 години

Ако си голям руски шпионин правиш газопроводи, купуваш ядрени реактори. Ако си малък руски шпионин нищо добро не те чака.Дори и на Русия не и дреме за тебе.

126

българиН

преди 3 години

Към всички НЕ ГЛАСУВАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!-:((( Време е да разберете.КОЛКО СТЕ ВАЖНИ ЗА НАС!Всеки си мисли че може и "без него" на тези или каквито и да са "избори".Ами грешите бе хора! Чрез вашето НЕ ГЛАСУВАНВ.СЕ възползват хора като Борисов! И се "бият" в гърдите ,как "печелели" избори след избори "мачкайки" КОМУНИСТИТЕ"?! Каквито са те същите в дейествителност!Веднъж на 4 години са бре българино.Зарязваш всичко и просто гласуваш.ТВОЕ ПРАВО Е! ИЗЛЕЗ МАСОВО И ЩЕ ВИДИШ РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ! ОТ ДИВАНА?НЕ!

125

До 150

преди 3 години

Впрочем, веднага мога да ти кажа нещо по-лошо дори от ГЕРБ? БСП-ДПС.

124

До 150

преди 3 години

Кое е това "всяко следващо"? Стига си дрънкал общи приказки, дай нещо конкретно? Ти за кого ще гласуваш?

123

анонимен

преди 3 години

до 150 Всяко следващо е по добро от ГРОБ! -:( ***! Че и "питат" ? !!!

122

До 148

преди 3 години

Кой е по-различен от ГЕРБ? И с какво?

121

Анонимен

преди 3 години

Сериозно, за кого да гласуваме? Аз ги гледам и виждам само глуппаци, алчни за власт. От шест години не гласувам за никого. Преди пусках за Атака, но като му гледам глупостите на Сидеров и се отказах.