139

Анонимен

преди 3 години

Руския Президент Владимир Висарионович обяви, че пренасочването на туристи от туризъм по външни дестинации може да стане към вътрешни известни дестинации като курорта Сочи и други подобни.Остава да се уточни как ще се решат проблеми с нерегламентираното изземване на възможности да се почива на такива места, пресизвикано от обхващането им от именията на руски олигарси приближени до Путин, какато и хроничното замърсяване на водата и фактически забраненото къпане

138

Анонимен

преди 3 години

Русия е намаляла с над 1.2 милиона души само за последните 9 месеца.Запитан защо това не се съобщава по държавните медии, Познер, шефа на държавния първи канал призна, че има списък с теми, които не се дискутират, тъй като "не носят никаква полза". Такива теми включват още отчайващите условия на живот на огромното болшинство от руснаците, корупцията на върха, деградиралата и липсваща градска инфраструктура, домашния тероризъм, вътрешните епидемии от СПИН и туберколоза и т.н.

137

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин: "Искам да кажа на онези, които все още чакат постепенното избледняване на Русия: в този случай се притесняваме само за едно - как да не настинем на погребенията ви."

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Америка ще плати скъпо като се лиши от всички стоки, които идват от Русия. Това включва софтуер, автомобили, храни, петрол, газ, изкуство и так далеее.Очаква се в Рокфелер център да се извият дълги опашки за дефицитни чироз, водка Елцин и Путин, плетени шапки стил "мамашка", Лади (само с предварително предплащане и 10 години период за доставка), мебелни секции СКШ с пластмасови сиви лайсни, телевизори Рубин 714Д и други върхови постижения на руската социалистическа индустрия.

135

Анонимен

преди 3 години

Поради кризата с бездомните, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат, и които ползват улицата като тоалетна, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чyма.

134

Анонимен

преди 3 години

Америка ще плати скъпо. Всеки който се е захващал с Русия е плащал прескъпо. Да не познаваш манталитета на руския човек не е извинение.

133

Анонимен

преди 3 години

Скоро около 90% от руснаците ще закусват, обядват и вечерят държавна пропаганда.Така Русия ще е опита да изпревари Северна Корея по този показател, която е "само" на 89%.

132

Анонимен

преди 3 години

Тайван е замразил тренировъчните полети с F-16, след като един самолет F-16 e изчезнал от радарите след излитане за тренировъчен полет. Всичките 142 на брой F-16 са върнати в халетата, изчезналият F-16 се издирва. Това е вече седмия инцидент с F-16 в Тайван.

131

Анонимен

преди 3 години

до АнонименКупоните за храна в САЩ обаче не са слух. Всеки пети американец живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните американци.

130

Анонимен

преди 3 години

Откриха разчленено тяло на мъж в Стара Загора. Част от тялото е намерено в сепарираща инсталация за отпадъци, а друга част е била в контейнер за смет в града. По думите на окръжния прокурор най-вероятно причината за жестокото убийство е от битов характер.

129

Анонимен

преди 3 години

Другарете не съобщават какви са мерките за "по-лошото" в Блатото, но се носи слух, че печатниците в Москва се преустройват от печатане на бали с рубли на печатане на бали с купони за хляб.

128

мдаа

преди 3 години

Бай Дън за малко да се пребие като се качваше по стълбите на самолета, а Путин му пожела само живот и здраве.Представям си ако му беше пожелал нещо друго, какво ли щеше да се случи.

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148"Гответе се не за по-лошо, а за най-лошото товарищи калхозници."То тия другаре нямат полезен ход.Ако остане демокрацията останалите ще живеят предоволно, докато те са отдолу, дори и когато капе понещо и за тях. Понеже са завистливи ще ги яде отвътре.Ако дойдат новите комунисти: номерчето от социалния кредит и нЕма мърдане: или бачкаш като скот или ще чукаш камъчета на някой път: пак няма да има безгрижие и охолство като едно време.Въобще, УЖАС.:)))))))))))))))))))))

126

Коронният номер:

преди 3 години

Цитирам още "Аз нямам лоби в парламента, нямам лоби в БПЦ, аз нямам нищо общо с Вероучението, общинската собственост на училищата и нямам общо с онази сделка с надплатените стоки, услуги представена като санкции срещу софтуерно пиратство, нямам общо и с образованието"Сериозноооооо???? Няма съд в света, който да наложи такава санкция на МОМН и понастоящем МОН. Проблемът с нелегалният софтуер е на МВР и подалите оплаквания не на международната общност, не на ООН, ЕС или който и да било!

125

Анонимен

преди 3 години

Гответе се не за по-лошо, а за най-лошото товарищи калхозници.

124

Коронният номер:

преди 3 години

Цитирам Симеон 2 "Аз нямам нищо общо с делата и действията на хората от моя кабинет и министрите, които са ощетили държавата, мойте действия са старателно протоколирани и описани и стенографирани!"Сериозноооооооо????

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144"Днес при американското партньорство българите живеем добре, само мързеливите и некадърните са бедни."Сега остава само да направиш връзка между думите които пишеш и смисъла им и готово! :))))Но ми е ясно, че в овехтялото жилище или къщата на село, докато около компютъра ти се търкалят *** и остатъци от храна и алкохол ти е трудно.:)))))

122

Анонимен

преди 3 години

Защо русофилите продължават да постват тук изрдските пустъпки на други русофили?Аз не знам нормални семейства, даже и в трудно положение да си бият или убиват децата: знам за изверги с комплекси за малоценност (такива, които реват по форумите за джендАри), хора докарани до просешка тояга, защото са неграмотни (хвърляли хиляди левове през терасите, защото са прости до безобразие), наивници, с интелектуално ниво на амеби (като русофилите) и т.н. Де факто русофилите унижават себе си.

121

Анонимен

преди 3 години

Днес при американското партньорство българите живеем добре, само мързеливите и некадърните са бедни.

120

Анонимен

преди 3 години

Трафикът на бременни от България най-често към Гърция.