32

Анонимен

преди 3 години

Това е много апсурдна статистика. НАЙ-щастлива държава! Какво значи това изобщо?Обичам те ?Колко?Едно кило и двеста грама!

31

къде предписваха

преди 3 години

Синя светлина срещу депресии? Исландия или Финланндия? Или и двете?Зимата са с масово депресии и яко дет метъл!

30

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

В момент Финландия е с най-слабото си правителство през този век, ако не и в цялата си история! Но трябва да се отбележи това, че хората действително държащи властта до този момент поне не ни дават да летим над тяхна територия, за което мога само да ги поздравя!

29

На снимката

преди 3 години

човечеца искри от щастие. Направо хвърчи из облаците!

28

водка PUTINKA

преди 3 години

С мен е весело !

27

чети внимателно

преди 3 години

Питали радио "Ереван": Кога ще хубавия живот в България ?Отговорили:Той отмина вече !

26

Анонимен

преди 3 години

До Алкоджем 24Е сега, ако ще ми ги сравняваш със Русия тогава става. Но да ми говорят че били най-щастливия народ в света е тъпо!Ти къде би живял? Във Финландия или на Хавай

25

Анонимен

преди 3 години

На 19-то място не е Китай, а Тайван който китайците смятат за своя провинция, но всъщност си е независима държава, Нелито обаче пръщи от акъл и не прави разлика.

24

Алкоджем

преди 3 години

Финландците пият от радост, руснаците от сабалян.

23

ГЕРБ

преди 3 години

Живота е ПЕСЕН,когато е ЛЕСЕН !!

22

???

преди 3 години

Не може държава със един от най-високите рейтинги за самоубийства да ми я хвалите че била най-щастливата в света. Тъпо е!!!Във Финландия е тъмно както в рог през половината година, а през другата хората не могат да спят. За това се самоубиват.Хайде малко като фалшифицирате статистика - мислете!

21

Анонимен

преди 3 години

До Член на ЦИКНеграмотен манипулаторе, немерих целия доклад и България е на 56 място, а Русия на 60-то.

20

Анонимен

преди 3 години

Това е така, защото навреме се отърваха от руснаците.

19

Оле Гунар

преди 3 години

Темата със самоубийствата не е съвсем вярна. Вие какво си мислите - вървите по улицата във Финландия и от покривите скачат хора? Добре, вярвайте си. Но това е едно щраусово заравяне на главата. Статистиките за самоубийствата са публично достъпни. Топ 10 в света са Гияна, Лесото, Русия, Литва, Суринам, Кот д'Ивоар, Казахстан, Екваториална Гвинея и Беларус. Финландия е на 51 място, България е на 105. Да, имат повече самоубийства от нас, но далеч не са най-зле. САЩ са на 34 място, Япония на 30.

18

Анонимен

преди 3 години

А съседна ( на Финландия) просперираща Россия на кое е място е по индекс на щастието?М?ДрОгаре?

17

Член на ЦВЪК

преди 3 години

НИЕ! сме най-щастливите хора!Катио избереме пак БКП-то и ще станем още по-щастливи!... Защото с пари не се живее!Да си щастлив, не ти трябват пари! Казал го е Жан Виденов! Сега ще Ви го напомни кака Кypи!

16

Анонимен

преди 3 години

В латинска америка са 10 пъти по-щастливи от финландците въпреки, че повечето нямат много хубав живот. Което означава едно щастието не е в парите и вещите.

15

арбайт махт фрай

преди 3 години

Разбраха в Китай !

14

Член на ЦИК

преди 3 години

До тука никой не се интерисува на кое място се намира родината! България е на 96 място, следва Мароко, на 95 място е Туркменистан , а Бутан, Сомалия, Камерун заемат 94, 93,92 място. Специално България се предвижи от предходната класация с 3 места, тогава беше 99-та, така че ние се "подобряваме" през последните 10 години.

13

Анонимен

преди 3 години

Тези класации са нагласени така че да обслужват интересите на тези които са платили за са бъдат направени, както винаги са тежко идеолгически натоварени.