79

Анонимен

преди 3 години

Путин беше тежко нокаутиран Биже му сополите Тъжната Кобила.....Дано не вземе да глоби пак ...България...

78

Анонимен

преди 3 години

Мерете си ядрените оръжия - на тази възраст толкова. Русия да удари първо Англия, а Щатите Иран и после да продължат като игра на морски шах.

77

ЗАЩО 4000 МИРНИ ХОРА

преди 3 години

са убити от американците , СОФИЯ е срината с бомби в центъра. Да не би Университета да е германска военна база

76

Анонимен

преди 3 години

Защо изобщо влизат в България 44та руски танкове? Ние сме в неутралитет и нямаме обявена война с Русия?

75

СЪВЕТСКИ ТАНКОВЕ

преди 3 години

не са влизали в СОФИЯ бе неграмотнико. Тук влиза бригадата ЧАВДАР

74

Анонимен

преди 3 години

До 85Правилно се изрази. Искат да вземат, но не и да плащат. Затова са всички тези циркове.

73

Анонимен

преди 3 години

Единствената държава, която има потенциал да съперничи на САЩ е Германия. Мощно производство и много акъл. Пютю изобщо не е ми е в топ 10. Ако не бяха копирали ядрената бомба са едно нищо.

72

Анонимен

преди 3 години

До 87На Германия и се налага да е враждебна, но това все някога ще отпадне. Иначе здрав разум не и липсва.

71

Анонимен

преди 3 години

Сащ могат всичко. Просто си плащат на бедни държави от третия свят да го правят. Мисли с тая глава. До оня ден ми обяснявахте, как Сащ нямали ракети за космоса за няколко години ги пуснаха отново и то и с връщат и кацат сами :) айде вървим си лягай,че живееш в тъмен филм.

70

до ИНТЕРЕСНО

преди 3 години

Остави преработеният уран, а цирконий от къде ще вземат за горивните елементи, без който те не могат? :) От Русия! Защото другаде той почти не се намира, а и технологията да добиване и преработка не става.:)

69

СДЕЛКАТА ЛУГЪР

преди 3 години

на името на един русофоб сенатор да прековем оръжията в плугове - за 25 г РУСИЯ е изнесла ядрено гориво за САЩ от бойни заряди за 10 МЛРД. Но вече КРАЙ. Подлите американци със съдействието на предателя ГОРБИ не унищожиха своите адрени заряди, а само ги свалиха от ракетите. Винаги могат да ги върнат. ИНТЕРЕСНО е друго. НИКОЙ в света няма тая технология да преработва оръжеен уран в ядрено гориво. Даже САЩ с техните хвалби, че са най-най НЕ МОГАТ

68

Анонимен

преди 3 години

А кога раша ,ще спре газа за враждебна Германия и враждения ЕС :))) Лицемери Ще остане джуджето по гол пищов

67

Анонимен

преди 3 години

Е в Северна Корея пропагандата измисли,че велик бог вожд можел да кара Самолет . Сълзи не ми останаха, като гледах. Вътре нали редови пилот си управлява самолета и кацат и слиза дебелия с шапката и вече бил пилот. Хахахахаха Такива са кумунделите умело създават пропаганди . Тоя не е по различен.

66

Дедо

преди 3 години

След диалога една рубла ще се разменя за 100 долара.

65

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ШЕРМАНИ

преди 3 години

които БРАД ПИТ така героично прослави във филма са горели като факли с техните бензинови двигатели, а ТИГРИ и ПАНТЕРИ са ги пробивали двустранно - почти като в приказката за храбрия шивач- 7 с един удар. Германския танков ас ВИГМАН е унищожил цял батальон със своя танк. Ако не беше СТАЛИН да избърза с настъплението солджърите в АРДЕНИТЕ щяха да напълнят пленническите лагери в края на войната

64

Анонимен

преди 3 години

Путин е пич!

63

ИНТЕРЕСНО

преди 3 години

с какво ядреногориво ще работят американските АЕЦ след като руснаците им показаха среден пръст и вече няма да преработват оръжеен уран и да снабдяват 60% от американските АЕЦ. Технологиите на САЩ за преработка на уран изглеждат архаични даже на фона на иранските центрофуги 2 поколение

62

ДЪНДИ БЕЗЦЕННАТА

преди 3 години

а АМЕРИКАНСКА фирма, регистрирана в КАНАДА, както и над 80% от фирмите там. Затова 30 години американците се правят на не чули и не видели кави бандити ни управляват. Даже се радват, защото такива като ЧЕКМЕДЖАН са тотално зависими от тях. Нали те ги слагат.

61

Надя

преди 3 години

До ЗА 2011-2013 гТова го кажете на и....а чебурашка ...

60

Жужи Сърдит

преди 3 години

Твърде много се засегна Вовка, не като човек който не е убиец