48

Анонимен

преди 3 години

Явно и за санитарка не ставаВиж за приватизаторка еша и няма

47

Анонимен

преди 3 години

Помощите от ЕС не отиват за обикновените челяци, отиват в джоба на някой "наш челяк" :)) Затова не трябва данъчна почивка за малкото бизнес който имаме, защото те дават хляб на хората, колкото и малък залък да е пак е нещо, ако разчитаме на кака Корни не знам :))) Бойко досега взимаше заеми за да крепи увяхващата ни икономика, ако не се лъжа с 20 милиарда се е увелечил външния ни дълг, помощите написах къде отиват :)) Корни обаче бие по безсмислени предложения, спор няма в това :)))

46

4epa

преди 3 години

ТЕ НА БСП КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ЗАЕМ- ТО НА НЕКАДЪРНИК НИКОЙ НЕ ДАВА ЗАЕМ !!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"а не може да взима заеми , за да дава на хората. САЩ откъде ги взеха паричките?"Обяснявам. Дефицит в БГ - децата ни ще ги плащат тези пари обратно.Дефицит в САЩ - никой никога няма да го плаща обратно.Защото долърът е толкова търсена валута, че дори когато печатат на поразия, пак няма инфлация. Този номер не работи с българския лев. И аз искам да ритам топка като Роналдо, ама не става. Ти искаш ли децата ти да плащат? Или нямаш и искаш чуждите деца да ти пращат?

44

Емо

преди 3 години

ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ Е 21 милиарда, а БВП-119.... ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМИТЕ ОТ 16 милиарда е за плащане по КТБ ,ПОДПИСАНИЯ ДОГОВОР ОТ ОРЕШАРСКИ ЗА РЕАКТОРИТЕ--ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКУПИ ДЪРЖАВАТА И ЗА СТАРИ ПЛАЩАНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ...

43

4epa

преди 3 години

НИНОВА КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП ДАВА ЗА ПРИМЕР- ВИДЕНОВОТО, БЕРОВОТО , СТАНИШЕВОТО И ОРЕШРСКИ - ХАЙДЕ СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ !!!!!!!!!!!!!!!!! ПРИ ТЯХ САМО ГЛАД И МИЗЕРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 3 години

До 42Последно време от Китай ги вземат САЩ, затова и им козируват.А да се заробиш с такъв голям китайски дълг е много лоша идея. Той и съюза не е казал от къде точно ще вземе заемите, та да не вземат пак ни дръпнат и на нас очите.

41

Анонимен

преди 3 години

До Емо 37 Защото гербавите много усвояват . Около 40 процента от Еврофондовете Като тук влизат милиарди за безсмислени проекти , като стадиони в села с по 10 човека Тоест вземат парите ,ама полза за хората - никаква

40

Анонимен

преди 3 години

До 30Никой не спори, че другите вземат заеми. Само че казват уж за какво ги вземат и че парите са намалели.А тя уж не иска заеми, уж няма да се вдигат данъци, уж данъчна ваканция, а пък пари ще се раздават, пенсии ще се увеличават и т.н. От къде?На дали ще се ореже бюджета на държавните чиновници или ще им сложат и на тях осигуровки. Не ми се вярва да ударят черния бизнес и големите компании, които перат милиони.Ще се насочат, към честните, които и сега дават. Еми не, мерси.

39

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 34Защо Борисов може да взима милиарди , милиради , милиарди евро заеми за глупости и да си плаща таксата спокойствие , а не може да взима заеми , за да дава на хоратаСАЩ откъде ги взеха паричките , които ще дават на хората. Ами вземат заеми Вярно , те ще нападнат някоя страна , ще я ограбят и ще си ги избият заемите

38

4epa

преди 3 години

АКО ВИДИШ ГЛАДЕН СОЦИАЛИСТ - НАХРАНИ ГО , АКО Е ЖАДЕН - ДАЙ МУ ВОДА, АКО Е ГОЛ - ОБЛЕ4И ГО !!!!!!!!!! НО НИКОГА, НИКОГА ВЛАСТ- ЗАЩОТО ВСИ4КИ ЩЕ БЪДЕМ - ГЛАДНИ, БОСИ И ГОЛИ !!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Ами Нинче, малкото бизнес който съществува на територията не може да си позволи почивка :) Данъчна ваканция не може да има, защото няма да има за пенсии и осигуровки....тези държави за които казваш са развити, ние не сме в този списък Нинче :)))

36

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Може би разчита на неграмотността на собственият си електорат."То е 100% доказано, че електоратът на Нинова не е с всичкия си. Ако ги питаш, всички гласоподаватели на БСП са против престъпната приватизация от 90-те години. Обаче същевременно са си избрали за лидер г-жа Нинова която е участвала в престъпната приватизация на Техноимпекс. То това на нормален човек ума не може да го побере. След като дори това минава с този електорат, прави си сметката що за електорат е това.

35

Анонимен

преди 3 години

До 29 БВП за 2020 - 67.9 млрд .долара Външен дълг - 44.7 млрд. долара квото и да гледаме , все става дума за десетки милиарди задължения

34

Емо

преди 3 години

Като дойдат КОМУНИСТИТЕ.... 1.НЕМОГАТ ДА ПРАВЯТ ПРОЕКТИ 2.НЕМОГАТ ДА НАМЕРЯТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА 3.НЯМАТ И 5% ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ НА БОРИСОВ... А СЕГА ПРОВЕРЕТЕ КАК ЗАРАДИ ГРЕШКИ НА ОРЕШАРСКИ В ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА ЮЖЕН ПОТОК СПРЯХА ВСИЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ.... И КАК ДАНАИЛ ПАПАЗОВ ОТ БСП КУПИ ТЕЦ-ВАРНА И НЕЗНАЙНО ЗАЩО ДАДЕ 70% ОТ АКЦИИТЕ НА ДОГАН.... А БЯХА НАБЕДИЛИ БОЙКО,ЧЕ МУ ПРОДАЛ ТЕЦА ЗА 3000лв.

33

ман

преди 3 години

Да, данъчна ваканция за бизнеса за сметка на средната класа. Там ще махне плоския данък и жъне до 40% с прогресивен данък.Да има кинти за безумиците си.

32

Анонимен

преди 3 години

Да се дадат пари на всяко домакинство- да,но да не се плащат данъци си е чист пополизъм.

31

Анонимен

преди 3 години

Я кажи 90-те как го подкрепихте бизнеса... за един приятел питам

30

Criticus Magnus

преди 3 години

Изключително ЛЯВО предложение от лидерката на БСП... Данъчна ваканция на БИЗНЕСА? Това майтап ли е тази статия? Ако БСП гледа интереса на бизнеса, то на работещите кой остана да го гледа? Или толкова ни е и левицата...

29

Анонимен

преди 3 години

До 29 19 % ? Не е много сигурно . Това са за миналата година данни"Брутният външен дълг (частен и държавен) на България продължава да расте като част от брутния вътрешен продукт (БВП). В края на октомври той е 37,326 млрд. евро, което е годишен ръст с 6,4% (2,253 млрд. евро). Така той представлява 57,3% от прогнозния БВП на страната, показват предварителните данни на Българската народна банка (БНБ)"