22

Анонимен

преди 3 години

Фашисткият Кауфланд да си ходи в Германия

21

Анонимен

преди 3 години

Еми на охраната ако са му заповядали да следи за това няма какво да направи. Така му е казал шефът това изпълнява. Ако не ти изнася като клиент подаваш оплакване където смяташ,че ще ти обърнат внимание или не ходиш в съответния магазин. Ама да биеш служител,защото си върши работата не ми се струва редно. Всеки си има лични проблеми,драми,нервен е понякога,но не става да си го изкарваш по този начин върху невинни хора.

20

SHEFA

преди 3 години

Е КАК ДА ВЛЕЗЕ С КОЛИЧКА АКО НЕ Е ГОУФ? ТЕ СИ ДЪРЖЪТ НА МАРКАТА.

19

Анонимен

преди 3 години

Просто да им залепи с моментно лепило после ключето и да видим дали пак ще се правят на интересни след 2-3 пъти!

18

Анонимен

преди 3 години

Коя е веригата, за да не пазарувам повече в нея?

17

РУМЕН

преди 3 години

Ами следващият път ще взема количка и ще я изоставя някъде между стоките!

16

Анонимен

преди 3 години

Къф е тоя охранител на 30 да го бие 50 годишен смятай хахаха

15

До Стефчо 15

преди 3 години

Щом ти е толкова самоконтрола...

14

Анонимен

преди 3 години

До българинЩо ги пишеш тези срамни глупости бре, гоше... В САЩ в някои щати има закон, че ако откраднеш стока за под, примерно-900-1000 долара, полициията изобщо няма да дойде... Едни таам характерни хора, които няма да назова, но са с произход от Африка, влизат по десет пъти поред и излизат със стока за примерно 890 долара... Цивилизация, не е като при бай-***, а? А ако "гръмнат в главата" някого, после със седмици палят коли, магазини, и... изнасят стоките със все количките. Излагаш се.

13

Стефчо

преди 3 години

Целта на огромната колича е да я запълниш до горе с болкуци и безсмислени стоки дето вкъщи ще се чудиш защо са ти и трябва да ги изхвърлиш. КОнсмация ненужна и разхищение,-бачкаш и купуваш,като хамстер в колело. Хората после не били щастливи ,ами за какво да са? Вижте лицата на хората в тези маркети,обвзети от мания за консуматорство...зомбита втренчени в етикети за намаления хахахаха

12

nocepkoвци

преди 3 години

Както у вас има правила - така има и на териотирята на търговски обект, който е частна собственост. Влизаш, значи се съгласяваш с правилата. Ако не те кефи - *** в друг магазин.Имате само права, и никакви задължения. Акълът ви - като на 8-годишни момичета: "Ти ли ще ми кажеш какво ще правя?". *** в някоя от западните държави и само опитай да се държиш така - ще спиш на топло, и толкова дълбоко ще ти бръкнат в "пуртуфеля", че ще те засърбят сливиците и няма да повториш.

11

българин

преди 3 години

Значи... по принцип избягвам епитети от рода на "Бай ***".Но тук дори не става дума за това!В подобен магазин във САЩ, например 7/11, ако откраднеш пакетче дъвки полицията може да те гръмне в главата с бойно оръжие! Съвсем законно при това!Кошници за пазаруване искат навсякъде! И ако не се подчиниш те гонят. В най-добрия случай!Това е демокрация!Другото е... родово-племенно общество, шамански ритуали, танци "Яба-даба-дууу!"

10

До Тъй де!

преди 3 години

така де - 'демокрация' - 'власт на Народа'! Само че не са уточнили - на кой Народ точно? Май не е нашия...

9

Stoyanov

преди 3 години

За съжаление не е само Кауфланд , и в Лидл е същото а и в много други магазини. Прекаляват вече с тия мерки, влизам за една батерия и да бутам количка. и с какво ще промени нещо тая количка като мога да я бутам отстрани и пак да се набутам в тоя пред мен. Или пък вечерен час, цял ден хиляди хора по улиците не е проблем , обаче след 23.00 когато е празно е голям проблем. Да ви ..... и мерките! Вече ми нарушавате правата и свободата.

8

аналлизатор

преди 3 години

Подкрепа за хората които отстояват личното си достойнство!

7

Стефчо

преди 3 години

Никога не влизам с количка в магазин. Не съм *** на ясла ,и да ми кажат какво и коло трябва да купя. Нека пишат името на веригата и да я изразним от клиенти нали така??

6

Тъй де!

преди 3 години

Скоро ще ни бият и задържат ако не си купим (каквото ни кажат)!Викат му 'демокрация'

5

Анонимен

преди 3 години

До 6 Кауфланд е веригата

4

Анонимен

преди 3 години

Напишете името на веригата от магазини, които ЗАДЪЛЖАВАТ клиентите да използват количка. В кой Закон е посочено, че това е задължително??????? Утре може да поискат да ни задължат да ползваме WC при влизане в магазина, има да рецитираме реклами? Това е тормоз, къде са човешките ни права?????????

3

Анонимен

преди 3 години

Големите мерки