52

До 47 Държавен .....

преди 3 години

И какво като е отказал това не отменя че досега не сме получили тези количества които ни се полагат на основата на приетия от Комисията квотен принцип.От всяка партида на България трябва да дават по 1,55 от количеството независимо от това че някой друг е купил от нашата квота.Купуването от нашата квота не означава че квотата на Малта става 2,5 вместо 1,2. Защо Малта и други държави получават по квоти които не са съгласно процента на населението им от живеещите общо 450 милиона в страните от ЕС?

51

до 54 въпрос

преди 3 години

много ти пречат хипермаркетите, ах ги ди QAnon жалък, защото си малък да се правиш на манипулатор, явно си натрупал буркани и не ти пука ни за възрастни ни за млади ни за деца, защото ти така или иначе не ходиш на работа и погледнеш в една кофа после в контейнер и все някое парче пица ще намериш

50

Анонимен

преди 3 години

ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ! ЗА КОМУНИСТИТЕ РОДООСТЪПНИК V, ЗА ХОРАТА АСТРАЗЕНЕКА!

49

до 54

преди 3 години

Има починали продавачи и продавачки ! Повярвай

48

АНКЕТА

преди 3 години

АНКЕТАТА НА ДНЕС.БГ-КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА ИЗБОРИТЕ Е ПЛАТЕНА ОТ ГЕРБПРОСТО ВИЖТЕ КОЛКО СА МИНУСИТЕ ПОД ВСИЧКИ СТАТИИ НА ГЕРБ И ВОЖДАНЯМА ЛОГИКА

47

До 54

преди 3 години

Ее как ще затвори мутрата Кауфланд и Лидл господарите ще му дърпат ушите

46

въпрос

преди 3 години

колко касиери в Хипермаркети умряха от Пандемията, те трябва да имат контакт с хиляди заразени, чисто статистически, все пак сме в пандемия?!

45

Анонимен

преди 3 години

Щом СДС една умряла партия се присъединява към Мутрата да го спасява, краят му се вижда вече

44

Анонимен

преди 3 години

какво предлагаш бе бандит, днес съобщиха че България се е отказала от договорените количества пфайзер разпределени от ЕС първоначално още в началото? Кажи защо бе мутро?

43

Майдел

преди 3 години

До Държавен чиновник...Щото мама Паунова ,гуш ...!

42

Анонимен

преди 3 години

Мутрата вече се изчерпа то лъжи лъжи има ли още *** да му вярват

41

Реалист

преди 3 години

До до 34 хе хе Абе буфтал !И нищо за коалицията ГЕРБ -ДПС ? Нищо за подаръците на Доган и Пеевски ? Де гиди тепигьозино !

40

Държавен чиновник...

преди 3 години

Януари Бойко сам нареди и държавата отказа ваксини на Pfizer и Moderna! Същите бяха разпределени по списък сред останалите страни членки! За това и не получихме достатъчно от тях. Наиграхме се с Астрата! ФАКТ! Бойко ***, ти ни докара до тава състояние!

39

Анонимен

преди 3 години

И как ще фалшифицират Герб като в комисиите, в РИК и ЦИК, представителите на опозицията са мнозинство, как бе умници.

38

Не разбирам плача ви

преди 3 години

В крайна сметка има решение на ЕС и ЕК "Ваксините да се разпределят на квотен принцип според процента население на съответната държава от 450 милиона живеещи в страните на ЕС". На България квотата е 1,55 и НЕЗАВИСИМО ОТ ПОРЪЧАНИТЕ КОЛИЧЕСТВА ОТ ВСЯКА ПРОИЗВЕДЕНА ПАРТИДА НИЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАМЕ 1,55 ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ КОЛИЧЕСТВА.Това означава че ако има досега 50 милиона разпределени Пфайзер ние трябва да получим 775 хиляди дози А НИЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ 190 хиляди.КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ПИТАМ

37

до 34 хе хе

преди 3 години

ако ти тепе.гьоз то аз дадох вашия вариант, а Борисов и Слави Трифонов ще имат достатъчно депутати за да съставят правителство

36

Въпрос

преди 3 години

уж, Пандемия, но колко от 10-ките Хиляди Администрация на ЕС в Брюксел умряха?! не е странно, дори от статистическа гледна точна?

35

Анонимен

преди 3 години

Мда, мафията трудно щ се пусне от клона.

34

до 23 Анонимен

преди 3 години

да Васил Божков да се прибере в България за да влезе в затвора, където му е мястото

33

Анонимен

преди 3 години

До Евроатлантактик ...Джендърче значи ,а ? Многополов ли си ?