204

Анонимен

преди 3 години

Аз съм *** и вие сте прости.Това е Чалгария!!!

203

Анонимен

преди 3 години

Моята заплата е мръднала в последните 4 години с 50лв. УНИКАЛЕЕЕЕН ръст. За сметка на това, сметката за тока се е увеличила около 2 пъти и в момента е колкото сметката на родата в Испания. Очевидно някои стандарти сме успели да ги изравним. Други си остават между 2х и 3х по-ниски от западните. Като например заплатата ми. В момента е поне 2 пъти по-ниска от човек на същата длъжност в Западна Европа.

202

увеличението

преди 3 години

До АнонименАМИ ДАНЪЦИТЕ???

201

Анонимен

преди 3 години

достгигнахме също уникален заем, който ще доведе до уникално вдигане на данъците!

200

Проф. Всезнайко

преди 3 години

Не съм очаквал, че и по ваксинирани БГ-граждани ще бъдем на последно място в Европа. Явно нещо е фатално сбъркано. Тунелът Витиня /посока Варна/ се ремонтира пета година + - 1 ГОДИНА. За тва време бе построен тунела под Алпите. И това ерекорд? Фатални рекорди?67163

199

Проф. Всезнайко

преди 3 години

Г-н Борисов, Л. Достигнахте уникален ръст на заплатите? А кой достигна уникалния ръст на инфлацията - хлябът гони 3 лв. за килграм!

198

Анонимен

преди 3 години

Уникален ръст е, да, "почти достигаме" западна Европа и уникално бързо се отдалечаваме от втората най-бедна страна в ЕС по заплати. Странен парадокс.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Каква успешна фиксална политика? Ако беше успешна ,защо взеха над 40 милиарда милиарда заеми от 2015 година досега ? ! Това т.н. демократи , от Сатана са дарени да лъжат и да се усмихват .

196

Анонимен

преди 3 години

Тука пишат само платени *** на Позитано, Не България и Фигуран-та

195

Анонимен

преди 3 години

До 207Ти май си глуп-ав. Премести се в частния сектор. Не стига че не работи Ами иска и една шапка пари да взема.

194

Анонимен

преди 3 години

До Бай ОнзиМай днес не си си заработил тролския надник?! Направили броя коментари? Само тез 40 лв. Не ги харчи за евтина бира и калпава дрога.

193

КЛ

преди 3 години

До пияница мистикТо хубаво, но с този начин на мислене ще живееш добре ти. Но не забравяй, че не живееш сам в гората. Другите тарикати утре могат да ти отвлекат семейството за откуп или да те оберат. Да ти откраднат бизнеса, вече става и по интернет.Тарикатът не създава, а само потребява. То затова и сме на опашката във всичко.За.*** ли държавата, виждаш какво се получава. Но в едно си прав - всеки сам си решава.

192

пияница мистик

преди 3 години

Жалко,че затварят гей баровете моето любимо място където мога да ме бримчат в дупарата с 200 в час .В душата ми е есен в г*ъзъ ми зима!

191

Бай Онзи

преди 3 години

По-нагло и npocmo същество от гербаджия е дебелоокият гербаджия , като това нещо горе на снимката !Що не кажеш какъв ръст на ЦЕНИТЕ постигнахте другарю новобоядисан бекапеец ?!И то във време на пЛандемия , която некъдърността ви обслужва и чиято цел да нямаме пари , е постигната !Ниска безработица ,ха-ха, на кой свят си ,другарю , не си на Х-я конгред на БКП !

190

пияница мистик

преди 3 години

До КЛКогато живеех още в Пловдив има за съсед един, дето се ожени за една *** и отиде да живее при нея на село. Отвориха си цех за шиене на долни *** и станаха много богати. После го избраха за кмет на селото. И той си асфалтира улиците до дома му и до цеха :))) Ето че може и това да направиш, ако си тарикат пич. А поне аз, който живея от млад в София нямах проблеми с училища и детски градини, поне в центъра на София. Всичко става с малко пари и връзки ;)

189

КЛ

преди 3 години

До пияница мистик"За мен *** и лузър е този, дето чака политиците да го оправят, а не вземе съдбата си в собствените ръце."Не е съвсем така, защото самостоятелно можеш да се квалифицираш/преквалифицираш и да си намериш по-скъпо заплатена работа, да отвориш собствен бизнес и т.н.Но не можеш да си асфалтираш улицата, на която живееш, да построиш детска градина/училище за детето си, построиш болница и т.н.Затова е важно кой е начело и как ще харчи парите на всички ни.

188

Анонимен

преди 3 години

Увеличават се заплатите само в частния сектор, а в държавния заплатите си стоят каквито бяха през 2009 година.

187

иСТЕСТВинУ

преди 3 години

След като има бедни / 70 % / , трябва да има и богати - ДОВОЛНИ !

186

Анонимен

преди 3 години

Мутрите много обичат да дават за пример колко се били повишили заплатите на учителите в последните 4 години, но това си е манипулация, както обикновено. Преди мутрите да дойдат на власт през 2009 година заплатите в образованието бяха с 7,2% по-високи от средната за България. После бързо паднаха под средното ниво и през 2016 година бяха 94,77% от средната заплата в България. През 2020 станаха по-високи от средната за България с 6,56%, което все още е изоставане спрямо времето преди мутрите.

185

Анонимен

преди 3 години

Ако има някои за псуване, това са гладните корпорации на които политиците са марионетки, това е не просто тук, това е на ниво ЕС направо.