144

Бай Иван

преди 3 години

И какво ви даде НАТО освен трупове на войници, пратени да охраняват източването на петрола от задокеанската империя , както и самолети 1 на цената на 5 от нашия джоб разбира се, радвайте му се тогава ;) !!!

143

Анонимен

преди 3 години

И някой повярва на стъкмистиката.

142

Хм !?

преди 3 години

Ако това за едва 22 % противници на НАТО и ЕС, беше вярно, досега да са провели и референдум за излизане от НАТО и ЕС. Но това не е вярно - по-малко от 10 % подкрепят оставането ни в НАТО и ЕС.

141

Напротив,

преди 3 години

От 5 човека, само един прода жник ли же краварски ***. Повече от половината българи ненавиждат краварите и сбирщината им НАТО! Защо ги е страх да проведат референдум за излизане, както проведоха британците?

140

Анонимен

преди 3 години

НАТО ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ВЪНШНИ ВРАГОВЕ И ВЪТРЕШНИ ПРЕДАТЕЛИ!

139

Томов

преди 3 години

До антигендарВсички, които назовават някого "джендър" с цел да го обидят или засегнат, страдат от идиотизъм. Да обясня защо: защото идиотизмът е тежка форма на ол игофрения, при която страдащите от него издават звуци, често несвързани с никакъв смисъл, но изразяващи емоции, най-често негативни. Т.е., не мисля, че ИД иотите, които употребяват "джендър", са напълно лишени от емоционален живот, но е ясно, че се нуждаят от разбиране и лечение, ако последното е възможно

138

Зозо

преди 3 години

България в НАТО, ЕС, Еврозоната, Шенген, Без визи за САЩ.Сидеров в Крим, Рундю на село, Корни в САЩ, Копейкин в Сибир... :))))))))))))))))))))))))

137

V12

преди 3 години

Не ни трябва армия ! Реформа трябва ! Нещо като жандармерията с полицеиски и военни функции при нужда! Огромни разходи за ненужна армия ! Никога и не ни е тябвала..поне миналите 50 години.

136

Анонимен

преди 3 години

Бг вън от Ес за винаги и всички гербажии в затвора вън от нато и сащт неискаме никакви мафийоти всички мутри в затвора

135

НикогаВечеСДС-Чума

преди 3 години

СаНАТО вън от свещенната ни земя!Съд и затвор на Безродниците,като Сулю Паситто,Цвъки Молитвената закуска,Коня,Преродената Пастирка,Шкембе Войвода,Тиквата и поне още две хиляди сребролюбци,продали на своите Господари народ държава и Родина!

134

Ender

преди 3 години

Леле каква манипулирана измислена статия! Поне 80% са СРЕЩУ НАТО!

133

Анонимен

преди 3 години

Значи привържениците на БСП и сие са намалели до 22%.

132

Анонимен

преди 3 години

До Православен славянинГледай си работата,не искаме да излизаме от ЕС и НАТО,а като иска Русия да влезе в ЕС,а не ние да излизаме!

131

Анонимен

преди 3 години

Сега помня едно интервю на Тодор Живков..............велик човек беше той, Бог да го прости............той имаше смелост да се опълчи дори на Горбачов, но Луканов и Младенов (петата колона в БКП) го предадоха, направиха преврат и го свалиха от власт!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Мишата Горбачов..............селския колхозник от едно село в Ставропол............Приволное...............даже никой не го е чувал и не знае къде е на картата............най-големия предател в историята................с белег на челото..........да...............белязан от Сатаната.............той предаде СССР, социализма и целия източен блок на западните империалисти..............100 % факт!!!!

129

Анонимен

преди 3 години

Мишата Горбачов ..............селския колхозник ............предаде СССР и целия източен блок на западните империалисти.................100 % факт.............за награда ...........даже и Нобелова награда за мир...............така действа световния елит!!!

128

Анонимен

преди 3 години

Никой не обича предателите..............индивиди като Соломон Паси и Мишата Горбачов!!!!!

127

ами

преди 3 години

Не е вярно. Горбачов продава куфари Самсонайт за да се издържа защото няма пенсия. Просто рашките се бяха блъснали в дъното и той се чудеше какво да прави.Както Жан милия сега ходи с трамвая да изнася лекции които никой не иска да слуша.

126

!!!!

преди 3 години

Виновен за всички е гадния продажник и предател Мишата Горбачов и компания..............те се оказаха най-големите предатели в историята, продадоха идеите на социализма, предадоха СССР.........и предадоха целия соц. лагер!!!Заради долари и да си напълнят гушите................банковите им сметки сега са пълни, но дали спят спокойно тия гадини???

125

????

преди 3 години

Да питам аз нещо важно:Защо след като Варшавския договор се разпадна, НАТО продължи да съществува??За мен отговора е само един............западняците излезнаха по-умни и по-хитри от нас..........наивните православни...........сега ще си берем плодовете на нашата наивност!!!