86

Анонимен

преди 3 години

винаги са ме радвали коми заплахите... всичко е в някакво бъдеще време което така и не идва...

85

до 86

преди 3 години

Ровеха имаше режим на тока и водата, брашното и олиото се купуваха с купони на опашки , за кола при вноска 1500 лв. се чакаша 15г. за тел. електрон аз лично чаках 8 месеца на опашки всеки четвъртък, мръсния въздух, плод и зеленчука меришеше на прокиснало вътре и имаше 5 консерви и два булкана всички пие от сутрин до вечер и крадяха от работа време и продукция по цял ден, подкупите вървяха на всякъде, по убийства сме по зле и от сега.

84

Анонимен

преди 3 години

Вашингтон в момента е целия ограден с телени огради,вишки и бодлива тел.Патрулират хиляди въоръжени до зъби войници,за да пазят Легетимния Президент.Никога в американската остория не се е случвало подобн нещо-Вашингтон да смърди по-силно на режим дори от Пхенян!

83

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПри комунистите преди 1989та година пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

82

ДО 83

преди 3 години

МНОГО СИ ПРАВ.ПРИ ДОНАЛД ТРЪМП НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ПОДОБНА РЕТОРИКА.СЛЕД МЕКСИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,НЕТАНЯХУ,СЕГА И ТЕЗИ ПОДРИТВАТ СПЯЩИЯТ ДЖО.

81

Анонимен

преди 3 години

Интересно как комунистите пазаруваха от корекома в който цените бяха с долари , а да купуваш долари беша забранено, а народа го пускаха да разгледа като в зоологическа градина да разгледа без да може да си купи нищо.

80

Анонимен

преди 3 години

Интересно е,че в обръщението никъде не споменават Джо Байдън.Явно и за тях Памперса е Нелигитимен и някой в сянка управлява САЩ .

79

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронт"До Анонимен Само че дядо мраз не е измислен от комунистите"Ауууу, ама ти направо си и признаваш за какво става дума. Щото аз никъде не съм споменавал комунисти в поста ми.Горкия.

78

1

преди 3 години

До Отечествен ФронтДругарю, съветвам те да не говориш за неща, за които си чел само от руските книги. Комунисти преди 1918 не е имало в България, за да построят каквото и да било. За сметка на това винаги е имало русофили като теб, които да продават Майка България на долните полуазиатци.Оттам нататък запомни, че си на страната на ей това същество на снимката и неговия охранен брат, който проповядва "чучхе" за сънародниците си, докато се тъпче със западни храни и кара западни коли.

77

.

преди 3 години

И правилно им го е казала!

76

Анонимен

преди 3 години

Сестрата на Ким Чен Ун към САЩ: Не създавайте проблеми, за да спите спокойно-------------Ето това е начина по който се разговаря със САЩ.Това е "езика" който те разбират!А, не като Пиперудкин с поредното заявление на безпокойство на говорителя на МнВР на РФ Мария Захарова към "западните партньори"!

75

Отечествен Фронт

преди 3 години

До 1 Сър комунистите построиха една цветуща градина България която западните държави не я бръснеха за слива ,като пример ще ти дам АНГЛИИСКИТЕ И фРЕНСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВЛАСТИ които за три години от 1918 -до 1921 година ошушкаха България така както Турчин не я ограбвал .След 9 -ти септември 1944 година комунистите електрифицираха цялата държава построиха 27 хиляди кв км пътища и три хиляди язовира .А твоите господари ни върнаха във времето от преди 9 -ти септември 1944 година .

74

Анонимен

преди 3 години

До Словянин 19Ми хуманисти сме, да. 350 милиона американци и 30 милиона севернокорейци не са много на общия фон. Които и да измрат - американците или севернокорейците (или всичките заедно най-добре), светът ще е много по-добро място за останалите 6 милиарда. Ако това не е хуманност, не знам кое е.

73

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Само че дядо мраз не е измислен от комунистите Още Елин Пелин през 1910 година пише за него във разказа Дядо Мраз и внуците му .Даже и по това време и СССР го нямаше нито болшевиките и дядо Мраз е по стар от дядо Коледа и Санта Клаус.Неговият първообраз е от Славянската митология И една съществена разлика дядо Мраз е слаб а дядо Коледа е със бузки и коремче . Помощница на дядо Мразе внучката му Снежанка ,а на дядо Коледа Елфите .

72

Анонимен

преди 3 години

До Мда 64Девойката няма да дойде на власт, защото Е девойка. Затова брат й е на власт - баща им го е казал в прав текст, че синовете му не стават, за разлика от дъщерите му. А тази само се пени както винаги. Безсмислено, защото ако искаха, досега щяха да са направили това, с което заплашват, но пък очаквано е в много комунистически стил. Няма как да посмеят, защото ще им се тръсне целия свят на главите. Масата от тях са бедни, разсипани селяни, които само могат да реват по команда.

71

ДРРОнег

преди 3 години

Двамата, боко и ким могат да спорят за титлата най-нагъл управник на всички времена !!!

70

А.

преди 3 години

Няма по-коварни, долни, гнусни и миризливи от азиатците. Само и вижте лукавите цепнатини. Само да не стане обратното и американците да ви разпорят отзад щото сте много отворени.

69

разсмя ме

преди 3 години

До Анонимен 69И не само *** :)

68

Анонимен

преди 3 години

Да не знае много, че рано или късно ще паднат от власт и после ще и пръснат ***.

67

Майтапчия

преди 3 години

Баси,тая ще вземе да удари Лос Анджелис без време!Отиде Холивуд-а,а имаме Оскар за вземане!