76

до 74

преди 3 години

Като си на 34 ходи си давай акъл на наборите...по скоро ходи лъжи другаде, все едно не се вижда на герб пропагандния запарат,, под прикритие,,.

75

Само

преди 3 години

Защото ЕС иска нещо тук са готови на 100 процента да изпълняват всичките им нелепи измишльотини. Как ще се вадят паспорти на 100 годишни сгради. Интересното е дали Акропола и Колизеума имат паспорти, а на многовековните замъци дали са правени паспорти. Май са искали да съберат пари за общински и частни джобове

74

Мен

преди 3 години

Много *** народ коментира тука естествено с леви идеи.За цигари имате пари а за това да сте спокойни че като купувате апартамент няма да имате проблем не ви пука.

73

тарикати !

преди 3 години

Искат да минат изборите, да спечелят и в средата на мандата да ни съдерат !

72

Баце

преди 3 години

И като ви паднат панелките един ден на главите тогава ще видите на умряло

71

Анонимен

преди 3 години

Чакай бе, тия не са ли на власт? Защо не го отложат сега?

70

Анонимен

преди 3 години

Смешно заглавие. От кого искат ГЕРБавите? Нали те налагат паспорти, данъци, тол-такси, винетки ...

69

Бокича

преди 3 години

До макАма то е прието вече, не се заблуждавай. Пише го черно на бяло в Закона за устройство на територията. Също така пише, че не може да си ползваш жилището, ако нямаш такъв. И глобичка са предвидили ако не го направиш.

68

Заман

преди 3 години

Ами като толкова са кадърни управляващите,защо не постигнат сами благополучието чрез честен труд,а разчитата на държавна хранилка,"обществени" поръчки,далавери и прочие.Сам нищо не можеш да постигнеш,защото ако си успял,идва рекетът.Затова сме последни по инвестиции.

67

Pain with no gain

преди 3 години

Направо да го отменят. За какво се мъчат?

66

мак

преди 3 години

Те наистина ни мислят за д.е.б.или. Първо се говори за паспорти, санкции за опърничавите и алабала. И така няколко дни. Видяха, каква е реакцията на тези опити за грабеж и хоп, като добри чичковци ще отложат грабежа. Няма да го отменят, просто мааалко ще изчакат, докато мине яда ни и изборите. Тарикати гн.ус.ни. т.лупа опразни хазната, ние ще я пълним.

65

Аман

преди 3 години

Ей като вземете да мрънкате за 300-400лв откъде сте щели да ги вземете ,чудно ми е какъв живот живеете и как се примирявате с мизерията щом не можете да отделите 300лв . На 30 съм, израстнах в бедност доста често нямахме за ядене ,реших ,че не искам цял живот да съм така ,хванах се и постигнах живота, който искам . Държавата това ,държавата онова , всеки сам си е виновен ,никой няма да ви даде нищо на готово ,никой не ви е виновен ,че не сте се образовали , че правите компромиси със себе си ..

64

Koko

преди 3 години

Всички от ГЕРБ са подкрепили техническите паспорти. Дори един не се е въздържал. Защо ?Защо ? Защо ? И какво правим сега. Отлгагаме, да не разсърдим хората, да ни преизберат и после ще довършим започнатото. Ще ги стрижем като вакли агънца, това ли си мислите. Ние може и да сме овце, но пък вие сте едни вълци, даже не знаете как да ни изядете.

63

Анонимен

преди 3 години

Проба-грешка.Защо на първо време не увеличат данък общ доход на по-големите заплатки?Не може да взимаш заплата 10 бона,а да се осигуряваш на 3.Друг е въпросът,че на държавните служители държавата плаща осигуровките,ти да видиш!

62

Анонимен

преди 3 години

Самите те (депутати от ГЕРБ) гласуват без да четат каквото им се предложи, пък сега искат удължаване на срока?! И забележете, това е част от предизборната програма, т.е. "ще стане ама ако ни изберете пак"

61

Анонимен

преди 3 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика - крадене, дране на народа, пак крадене, пак дране.

60

Koko

преди 3 години

Ами защо го приехте бре ? Президента върна с вето промените и вие втори път ги приехте. Сега искате отмяна. Късно е либе за китка.

59

Анонимен

преди 3 години

500 лева за апартамент в блок, но 1500 лева за къща или вила. Не всеки технически паспорт струва на смемейство по 500 лева.

58

Анонимен

преди 3 години

Всяко трето семейство имат апартаменти ,правете сметка колко милиарда ще спечелят

57

До 54

преди 3 години

Чиновниците са около 40 хиляди, а не 400 хиляди или 4 милиона. С тях лошо, без тях още по-лоше. Ако ги няма, ще ревеш на умряло, защо ги няма. Не съм чиновник.