234

До САТАнато

преди 3 години

Ти нормален ли си? Какво обвинение на Гешев, какви пари ? Коя година е престъплението, кога Гешев стана главен прокурор?Май в главата ти е тясно?

233

До 253

преди 3 години

Не съм съдник на никого,ама се сещам за поничките и момчето от Враца(бог да го прости).Та там имаше даже и видео запис,имаше и спонтанни протести.А то май,ое се оказа съвсем друга работата.

232

Тц,тц

преди 3 години

А г-жа Лулчева не беше ли адвокат и на най-известния невинен обвиняем - Васил Божков??? Както знаем, тя не защитава клиенти заради цъфнал люляк или заради песента на славея:-))

231

Анонимен

преди 3 години

Не е ясно как брата на обвиняемия дава едни показания, после се отказва от тях.Едва ли е било заради братско съперничество или завист? Как от прокуратурата ще му вменят за толкова кратко време вина на батко му и ще го убедят да си измисли точно тези обстоятелства,как камерата не дава никой друг "бягащ за здраве" по време на убийството?Помните онзи тип,който намушка смъртоносно една компания,която уж щяла да го бие? Който веднага след убийството беше се изрусил,ей така, просто за да е фешън!?

230

Анонимен

преди 3 години

До 247Митничар е таткото, на Калотина май, така писаха преди време, та има с какво да плати за оправдателна присъда.

229

Чудно

преди 3 години

А какво и къде работеше бащата на убиеца Матев, в МВР ли беше?

228

А бе

преди 3 години

Показателен е този случай, за обстоятелствата около него.Времето на престъплението,камерата заснела бягащия обвиняем , показанията на брат му,после оттеглени? Ако има само един човек в целия свят,който е обвързан с престъплението,това е той.Съдът отсъди соломоновски,Оня високо над нас ще съди последен!

227

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха! Брат му на тоя е по-голям бандит и от него.....

226

Време за разплата

преди 3 години

Равносметката от тоя случай е следната :1059 дни прекарани в арестта по 650 евро на ден минимално обезщетение .Честито на късметлията .Изработи си ги честно и почтенно !

225

Ангел

преди 3 години

Мвр-пресцентър: намерихме ножа на убйството Експертизата: 2 месеца- по късно-това не е ножа на убийството нито има биологични следи от георги или матевМвр-прес: Брата на метев ни заведе при ножа Истината: Матев никъде не ги е водел.Мвр-прес :Той уличи брат си в убийство .Истината : лесно е да пречупиш 12 годишно дете!!Мвр-прес : Имаме клип как убиеца бяга експертизата: клипа е на 300 метра от престъплението в участък който хората тичатМвр-прес: вие сте много т.пи!Истина е !!!!

224

До 225

преди 3 години

...ше побягнат ,я.от паника,я от страх,че са там.Примери в тая насока също много

223

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е така,ама я ми кажи как една директорка може да накара 200 пубери да мълчат.Все ще се намери някой да се разприказва.Разни фейсбуци,анонимни социални мрежи.Това е несериозно.Още по-загадъчно е,че точно пък брат му се е разприказвал.Натискан,ли е бил с нещо или от някъде.?Съпричастен ли е и той ?А този Йоан е прекарал 3 години по арестите.Там 99% от престъпниците се пречупват и си признават всичко.Примери много.Въпроси,въпроси...Бил бягал...ми много хора при видът на агонизиращ човек ще

222

Заподлзнат

преди 3 години

Пресцентъра на МВР наговори хиляди лъжи и изопачени факти пред медиите с цел да се покажат колко работа са свършили.Нито брата е Матев е завел следователите при ножа ,нито с намерения нож е извършено убийството.Тея "доказателства" бяха категорично отхвърлени от съда . А нова кой е тичал на някаква снимка дори няма общо със случая.Всеки може да си тичя в Борисовата градина .Снимката е на 300 метра от местопрестъплението!!

221

анонимен

преди 3 години

Убиецът е на свобода. Сега ще осъди държавата да му плати две години в ареста. Убийството става доходен занаят. Убиецът спечели, а съдията.....

220

До 235

преди 3 години

А вие коие сте?

219

Анонимен

преди 3 години

Вие кога ще се събудите. Съдът е средство за разпределяне на едни пари и поддържане на системата на власт - пари. Каква справедливост търсите.Няма такава. Всеки сам си е справедливостта.

218

Христо

преди 3 години

Поредният убиец,обгрижен и пуснат на свобода от вонящата на гнило и корупция българска правоПРОДАВАТЕЛНА система!Честит ти убиец на свобода,Българийо,жална и изстрадала!!!

217

До 229

преди 3 години

Ако беше се поинтересувал малко по подробно от случая щеше да установиш че нещата които пишеш са пълни глупости .А ножа който намериха изобщо не отговоря по размери с ножа който е извършено убийството .

216

BRavoTup

преди 3 години

До smehЕй платен ***,брат му заведе следователите до канавката с ножа бе това е най основното ,признал е на брат си и къде е ножа..КАкво повече трябва,клетката на тела също е била по същото време където е убито момчето

215

До 229

преди 3 години

Точно