48

Анонимен

преди 3 години

До 46Птица и прасе се отглеждат за 1 година.Свинята майка ражда над 10.Виж нещо технологично да измислиш трябват десетилетия и мозък.

47

Анонимен

преди 3 години

До 50Жабарите са италианците.По какъв повод ги намеси?

46

Анонимен

преди 3 години

Жабарите са бита карта.

45

Анонимен

преди 3 години

Мотото на емигрантит е:"По-добре роб при богти господари, отколкото свободен в бедната си и ограбена държава."Така е било в миналото, така е днес, а как ще е след 20-30 години никой не знае, но някои Футурулози твъдят, че ще е дори по-зле!

44

Анонимен

преди 3 години

В Германия по такива програми получаваш 60% от нетната ти заплата.Тези програми там са винаги временни.И не е вярно , че си седиш в къщи и изобщо не работиш.Днес.бг-прочели сте нещо или преводът е лош, но давате само част от и формацията.БГ -журналистика,сър.

43

Анонимен

преди 3 години

И на нас трябва д ни плащат, за да не тролим против Боко Тиквата по форумите. Само за 1 лев на пропуснат коментар, за един ден можем да не напишем хиляди коментари против простия ни диктатор и да не му разваляме имиджа предизборно.

42

Анонимен

преди 3 години

Само Европейците в България с Африкански заплати.Социализма ще ни се стори като приказка в сравнение с това което предстои.Само някой да не си мисли, че някога ще си върнем предишния живот това никога няма да се случи.Първо избиха птиците и животните с измесления, птичи грип, свински грип и луда крава видяха, че хората не реагират.Сега наред са хората с измисления ковид.

41

Анонимен

преди 3 години

Ще има излишък от човешка стока на пазара на труда. Цената на човешката стока на пазара на труда ще продължи да пада. За едно работно място ще се състезават поне по 100 човека да го спечелят. А тези имат щастието да спечелят работно място ще работят до изнемогване като товарни добичeтa на капиталиста за добив на печалба, и ще се тресат от страх да не загубят работата си зашото децата им ще гладуват а банката и топлофикация ще им продадат жилището и ще останат на улицата на произвола без препитание и без подслон.

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз знам за белоруски *** в България.Хубави са.---Западна европа гъмжи от български пpocтитутки, в Германия около 90% са само българки, има и учителки дори с висше образование принудени от мизерията в България да проституират на запад да си хранят децата и безработните мъже. Българките са най-евтината и най-масовата стока на пазара на интимните услуги в Европа.

39

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Евала , Европа.. после защо ще си бъдещия 3-ти свят

38

Анонимен

преди 3 години

До 40Аз лично имам около 400 декара. Другите не знам.

37

123

преди 3 години

То затова ЕС потъва. Те половината хора са на помощи.

36

Анонимен

преди 3 години

Еми нали само Чавес беше проблема, ето стана така че Чавес си отиде, защо венецуелците не отиват да мият афроамерикански товалетни както 2 милиона българи при демокрацията, въпреки че и те свободно могат да пътуват, но колко от тях емигрираха като процент в сравнение с България където 1/4 от населението мие улиците на Запад.

35

до 36

преди 3 години

ти колко хора мислиш, че имат достъп до земя и колко мислиш са по бетонни апартаменти?!

34

Анонимен

преди 3 години

Аз знам за белоруски *** в България.Хубави са.

33

Анонимен

преди 3 години

До Бил в ГерманистанЕми познавам доста хора които работят в "Герминистан", тежко е за *** :)) Нали сме им работното муле на "арийците" и от нема накъде бачкат за 15-20 евро на час, тук ще ги вземат за ден :)))

32

Анонимен

преди 3 години

До 35Чак пък да се скъсваме от работа.Нещо грешна ти е представата за Света.

31

Анонимен

преди 3 години

До 30Преди години съм гледал пилета. И яйца съм люпил. Не е трудно.Стига да имаш малко земя и да не ти ги крадат де.

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи така и така ще се скъсаш от работа, иначе оставаш на улицата. Ще се скъсаш от работа за да оцелееш, а не за да забогатееш. Нали искахте банани! Яжте сега банани!

29

Анонимен

преди 3 години

Да излезе сега поредния, който ще обяснява как, за да успееш трябвало да се скъсаш от работа. Притрябвал им е на хората такъв успех. Гледай си живота и здравето, харчи парите на държавата и всичко ти е ок. Нямаш притеснения. И не ми говорете за комунизъм повече, те хората са го измислили. Който иска да се скъсва от работа и да злобее.