37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Сори пич, ама нищо общо със селата и малктите градове в другите страни.

36

отровна гад

преди 3 години

Средностатистическия доход е като средностатистическото свинско със зеле!Девет души маат зеле, а един плюска свинско, но средно десетимата ядат свинско със зеле!

35

Анонимен

преди 3 години

"Средният годишен доход на човек в страната е 6592 лв.' трикът е да станеш прегърбен очилат програмист с инфантилен характер и да помагаш на родната икономика като слугуваш за чужди фирми.:Доста злобничко. А ако станеш адвокат в същие тези фирми лошо ли е? Знаеше ли, че този сектор, който ти така ненавиждаш, генерира 7% от БВП за мин. година? Макар в него да работят по 1% от работната сила.

34

Анонимен

преди 3 години

До селанБългарското село е скапано. А можеше да е много по-добре.

33

Анонимен

преди 3 години

До селанЯвно на всякъде е различно и зависи от хората в него. В селото в което имаме къща и това преди него /те са на около 15 км. от града/ къщите са от хубави по хубави. Не че в покрайнините няма изоставени мизерии, но това е обикновенно заради наследници които чакат златната кокошка. Абе поне в Южна България не съм виждал, чак такава трагедия каквато я описваш.

32

селан

преди 3 години

Чудя им се на тие дето въздишат по селото...изглежда не са стъпвали. Мизерия яка е. Къщите са през една пред разпад. Бедни баби само се мотатр тубми братя, и навсякъде *** лаят не се трае. Животни никъде никой не гледа вече, кръъчмите полупразни, туку такме некой пияница другите домашно пият, че нема кеш

31

селянин

преди 3 години

на времето бачках у градо инженер програмистводех здравословен начин на животне пиех не пушех по жени не одех (щот немах паре естествено)250лв заплата сметки 120 пътни 30 и ми оставаха паре за един леб и едно млекобех 100 кила за една година станах 65 и си рекох стига токо инженерство

30

Анонимен

преди 3 години

Ядем по 75-110 кила хляб, а пак даваме от 1/4 до 1/3 от парите си за храна. Но не - "забогатели сме".

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Има си в Бъгларското село, защото ние сме тлееща нация, която е неспособна д асе справи с много от сравнително лесните за коригиране проблеми.

28

Анонимен

преди 3 години

Ако можеше да взимам не 3000, а 1500 на село, за същото натоварване, щях да живея на село.Ама не може.

27

Анонимен

преди 3 години

Хвали селото, но живей в града. Фактът, че в пъти повече хора са предпочели града, говори достатъчно. Спокойствието е за уморените и пенсионирани хора. А и т.нар. спокойствие на село си има цена.

26

Анонимен

преди 3 години

Двойно?Ем сори пичове, ама ако беше двойно, нямаше да бягат масово хората. А ракията се пие, защото живота е отчаян.

25

Анонимен

преди 3 години

То па в града едни печялби...

24

Смях

преди 3 години

От къде си? От София. По-точно? От Монтана. От къде си? От Пловдив. По-точно? От Мадан. От къде си? От Варна.По- точно? От Исперих.

23

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е дивите селяни да си редуцират бройките защото се размножават с хиляди и заливат градовете с простотия,смрад чалга и купища отпадъци.

22

Анонимен

преди 3 години

Хаха един английски пенсионер взема за един месец колкото един работещ българин за година

21

Анонимен

преди 3 години

за прехрана не отиват 29 %, а поне 50-60 %

20

Анонимен

преди 3 години

До пак измами .. много точно

19

Пак измами!

преди 3 години

Изследването е некоректно защото се прави в много тесен кръг от облагодетелстваните прослойки на ГЕРБ, държавната и общинската администрация. Усреднените числа трябва да се намалят с повече от 60 %. Едва тогава може да лъсне тоталната бедност, която е естествено следствие от 12 годишните кражби от бюджета, реализирани от организираната престъпност, която е същността на членската маса на управляващата партия!

18

Анонимен

преди 3 години

До 66 1. Тролът пише кратко, бърза защото трябва да обиколи всичките си профили.2. Тролът не използва логични аргументи, изказа му е унижаващ и снизходителен.3. За да си облекчи работата, провокира конфликт.4. Тролъ, ще атакува вашият интелект, порядъчност, информираност с цел да отклони внимание от темата.5. Тролът се отчита на работодателя си с брой ваши коментари на неговият, дори да му пишете грух-грух, той печели от това