99

1

преди 3 години

Тези заповеди,дали не се издават,по заповед ,на човека с каскета.

98

До Пян_Гъ

преди 3 години

Колкото и да не ти се иска, надявам се от време на време да ползваш главата и по предназначение. Като обикновен гражданин, но малко по-любознателен. От тия дето като им рекнеш "А", ще изровят книгите, гугъла, и още каквото се сетиш, за да проверят не само откъде иде въпросното "А", но и как се пише и какво значи. Така само заради едното любопитство, винаги можеш да научиш какви са отговорностите и задълженията или не на всяка длъжност във всяка о 3-те власти у нас. Стига да имаш малко желание...

97

Анонимен

преди 3 години

Че това е нарочно направено бе найвници1

96

Пян_Гъ

преди 3 години

***, пишете каквото искате, но да си знаете отсега: на изборите - 1) ГЕРБ /с много пред БСП!/, 2) БСП /слабо представяне, клатещо стола на КН/, 3) ДПС /повече не могат, но си взимат тяхното/, 4) ВМРО /прескачат летвата/, 5) Марешки-Симеонов /прескачат летвата/, 6) Учиндолска офшорка ИТН /неясен - с малко прескача, за малко не прескача/, 7) *** /като ИТН - неясни!/, 8) Костинброд/Трио/Атака/АБВ/Възраждане - "Не стана, но опитайте в следващия тираж!"

95

lewskar

преди 3 години

След подобно решение всички , за които е издадена ЕЗЗ могат спокойно да се преместят в Солун от Абу Даби например. Ем е близко ем е по-евтино . Да не мислите, че е случайно и,че правителството ГЕРБ за 10г не се сетило за тези промени в закона ,за които Съдът на ЕС ни отменя заповедта!НЕ и на тях им еясно , че ако побягнат ще им по-евтино и близко в Солун.Все пак в Северна Гърция живеят и не търсени олигарси и мутренски босове. НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО

94

Pro- staka

преди 3 години

Хаха и кво от туй ? Брюксел си харесва Бойко и си го преизбира -дава му пари ,той ги дава на неграмотните избращи и и администрацията която зависи от него и ... всичко е точно.Самия съюз си говори колкото да не заспят. На- корупирания съюз който рекитира чле/новете си с приемане на недокументирани нелегални престъпници от близкия изток ,Африка ще критикуват България . Каквото посееш , това ще жънеш.

93

Пян_Гъ

преди 3 години

Обикновеният гражданин дори не знае (и не му е работа!) какво прави/не трябва да прави главният прокурор. Защото това се решава не на улицата, а от компетентните органи. Това е политическа атака на червената олигархия (ДБ, БСП, Триото, ИТН, АБВ и т.н.), защото спонсорите на червените са прибрани по арести и затвори и няма кой да финансира изборите. Мъка. А ББ не го намесвайте, защото Гешев си го избраха прокурорите и следователите. ГЕРБ НЕ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТУРА!!!

92

ВСС

преди 3 години

БОЖКОВ 2:0 БОЙКО

91

Сата НАТО

преди 3 години

Човек само като погледне мутрите на Премиера и Гл. Прокурор и като им чуе приказките и маниера на говорене, може да разбере колко струва съдебната ни система.

90

Пижо

преди 3 години

До АнонименРаботата на съда е да преценява дали оня с каскета има дори минимални основания, за да иска ареста ти, защото той е само ЕДНА от страните в правораздаването. Беззаконието на Пеевската бухалка свърши? Какво още трябва да стане, за да се разбере, че Гешев е за съд и затвор! За системно нарушаване на Конституцията и законите на страната! И не се притеснявай, по времето на Гешев престъпниците на влизат в затворите. Там са политически неудобните и тия с бизнес за крадене!

89

Анонимен

преди 3 години

Работата на съда е да съди, съобразно действащото законодателство в България.Тия в Люксенбург могат да си чоплят в носа колкото си щат, не виждам какво ни засяга тяхното виждане по въпроса.Нашият съд и без това е супер милозлив, няма една осъдена едра риба в затвора, те се чудят как още повече да го скопят.

88

Анонимен

преди 3 години

И какток азват у маалата:"Ай анъъъъ..."

87

полковник Колев

преди 3 години

Щом ЕС и Запада не ни харесват съдебната система,значи тя е добра!!!

86

Анонимен

преди 3 години

Обучени и наследници на комунизма.

85

Емо

преди 3 години

ОТ НИНОВА ДО ЙОНЧЕВА ТА ДО БОЖКОВ И МУСТАКА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК СА ВИ КРАЛИ,НО ТРЯБВА НЯКОЙ ОТ ЧУЖБИНА ДА ПОДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ..... НА ГЕШЕВ НЕ ВЯРВАТЕ ЩОТО ДУБАЙСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ТАКА КАЗАЛ...

84

Факт

преди 3 години

Цял свят свят се отмета от Гешев,остана само Пернишката секта да му слугува!

83

Анонимен

преди 3 години

САШКО ПРЕД ТОШКО ЙОРДАНОВ---- СКРИХ СИ ПАРИТЕ В ЛЮКСЕНБУРГ ДА НЕ МИ ГИ ВЗЕМЕ КОНПИ....ЕДВА КОГАТО ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ ПОТВЪРДИХА ЗА ТОВА.... РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО ИЗЛИЗА НА ЯВЕ

82

Анонимен

преди 3 години

Днес това е втори шамар за каскета какво още трябва да стане след резила с червения картон на седемте прокури за да подаде оставка.

81

Анонимен

преди 3 години

Еми нема изненадани на територията, все пак сме страната на неограничените възможности :)))) Едни хора се търсят, други не ги пипат, все балкански ценности :))

80

Браво

преди 3 години

Европа подава ръка на обикновените граждани от България!!И се изправя срещу прогнилата и корумпирана полицейска и съдебна система!!!На всички им е ясно че един прокурор срещу няколко хиляди може да съсипе живота на един невинен човек!!!Полиция и прокуратура на голямата корумпирана зган