71

започни с АГЕНТ БУДА

преди 3 години

И ТОЙ Е КОМУНИСТ

70

Обективен

преди 3 години

Като ми пееш, Пенкеле, кой ли ми те слуша! Ти им разправяш, че това не са ваксини, а тестови препарати, които се изследват в движение, а те ти викат, че си бил антиваксър. Това ги чака *** ваксъри - яко да се мре!

69

Анонимен

преди 3 години

Министърчето 6 минути ни облъчва сутринта от телевизора като Кашпировски навремето и нищо не каза за забраняване на Астра Зенека.Ама точно като едно време когато Чернобил избухна.Нищо не е мръднало!!!!

68

Аз

преди 3 години

До рпг7Кой е казал,че ще има такавва статистика. Причина КОВИД

67

Анонимен

преди 3 години

А България кога ще спре Астра Зенека?Оня министъра дава,дава акъл на брифинга и не каза нищо!

66

Анонимен

преди 3 години

В България явно няма да се спре поне докато не свършат бройките от тази ваксина

65

рпг7

преди 3 години

Да предположим, че след 5-6 месеца ръста на смъртни случаи от инсулт или сърдечно съдови усложнения рязко скочи 2 - 3 пъти след ваксиниране с Астра Бозата.Как мислите, дали ще бъдат изнесени реалните причини за такъв висок ръст на смърност?Лично аз се съмнявам.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 и това е така затова се чудя , защо ги мъчат тези хора с ваксините Вижда се , че си отива човекът , а те - "дай да те набодем "

63

Бухарски ваксинатор

преди 3 години

Квото не го искате го пращайте насам- на зелените коридори че ги ометат тия ваксини каде им са назлъндисвате

62

ъъъ

преди 3 години

Еми ще го спират, като нямат организация за ваксиниране, сега ще се занимават с разследвания и глупости. Ей виж ги наште - няма ваксина, няма проблем, каквото е имало, всичкото е отишло по предназначение на ползу роду. И да не започнете сега да ни се оплаквате от тромби и пр., защото никой не ви е виновен. Ще спортувате във фитнесите и по-малко витамин С, ваксинирани сте в крайна сметка.

61

Мамам Узун-дочка Мей

преди 3 години

Ухххххх, винаги иам нещо гнило в Дания! Отиде ни бизнесът и печалбите!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Затова тези случаи се разследват. Няма как да няма смъртни случаи веднага или почти веднага след ваксиниране, особено при възрастни хора и такива с придружаващи заболявания. В България всеки ден умират поне 100-200 човека без ваксини и Ковид. Представете си за момент, че ваксинират цялото население за един ден. Ако ваксината е абсолютно безвредна, пак ще починат 100-200 човека още същия ден.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56 по принцип има няколкостотин случая по света, където хората са починали след ваксиниране с Пфайзер В Австрия ги водят 42 За всички казват - няма връзка , но дали е така ....Ако е тежка алергична реакция , тя се проявява до минути . След 3 дни ще е друго нещо Така или иначе , няма да си признаят , и да знаят нещо по темата

58

до анонимен

преди 3 години

за пфайзер не съм чул да умират хора, единствено може да получиш лицева парализа но това се лекува май-----------Абе, имаше медицинска информация за 1,167 смъртни случая в едно американско медцинско издание, дори я четох, но бързо я свалиха.Жалко, че не направих скрийншот.За 100% достоверност не горантирам, но в Израел има и хич не съ малко.В информационите им издания на английски език има доста изнесена фактология.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 " Над 30 възрастни хора починаха след ваксиниране срещу COVID-19 в Норвегия"Това е от януари има данни и от случаи при британците , испания , австрия Обикновено казват - няма връзка с ваксинирането Имаше случай с лицева парализа , беше се оправил след време човекът

56

Анонимен

преди 3 години

Начи викаш нема страшно

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Не ви минава номера.:)))

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50За какво говорите тогава?Става дума за два случая, за които дори още не е установена връзка с ваксината ...

53

Анонимен

преди 3 години

До Az 35 Компанните май не са много въодушевени да предоставят докладите си за починалите след ваксинация обикновено казват - няма връзка В Норвегия като починаха над 30 човека след ваксиниране с Пфайзер , се започна " ама те са стари с много заболявания / ставаше дума за хора на 75+ години/ . И без това щяха да си починат съвсем скоро "Защо тогава ги ваксинират , ако е щяло да си заминат след няколко дни ...

52

Анонимен

преди 3 години

Ааа,няма страшно, питайте боко и ботокса.Погребалният ви е приготвил и чували, няма страшно.