24

X man

преди 3 години

До ЧебурашкаПреди да пишеш поредните измислици се информирай майко по добре.На 4 март , ЕМА е започнала "Rolling review" за въпросната ваксина.https://ema.europa.eu/en/news/ema-starts-rolling-review-sputnik-v-covid-19-vaccine

23

Емо

преди 3 години

ВАКСИНАТА Е ДА ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАБОЛЯВАНЕТО ИЛИ АКО СЕ ЗАРАЗИШ ДА ПРЕМИНЕ ЛЕКО. НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ СТАВАШ БЕСМЪРТЕН...ЧЕХИЯ ГЛЕДАТ ОТ НАС И СЕ ДОВЕРЯВАТ САМО НА ЕС...

22

Американокакашка

преди 3 години

До ЧебурашкаТия "правила" ги знаем - писани за 'нашите' хора.Да не живеем тука та да ти се хванем!Та кой от 'нашите' правила и 'нашите' документи не са изпълнили рашките?Че и за слепите е очевадно че процедурното забавяне цели спъване на пазарния механизъм в ущърб на руската ваксина?!А?

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27"Опааа,Дания и тя спряла ваксинациите с AstraZeneca! Що така нали беше уж одобрена от Европейската комисия по лекарствата?"Щото в белите държави ако има и най-малко нещо се проверява за какво става дума, независимо каква е причината.За разлика от Русия, където човешкия живот нищо не значи, доказано в безброй случаи, включитело и с ваксината им.Вече казаха, че вероятността да има връзка е малка, но вземат предпазни мерки. Нещо, което за тия от Блатото, е непонятно!

20

Анонимен

преди 3 години

Опааа,Дания и тя спряла ваксинациите с AstraZeneca! Що така нали беше уж одобрена от Европейската комисия по лекарствата?

19

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Тия, които Една БАба каза" са кои по-точно?А? *** американофилско!

18

Анонимен

преди 3 години

До Американокакашка"Не съм се ровил, но щом претендираш да си толкова подготвен - кои документи не са предоставени?"Тия, които ЕМА каза, че не са постъпили при тях, за да започне процеса за одобрението на руската ваксина и за което руснаците се "оправдаха", че погрешка били изпратили не където трябва, след като ЕС ги конфронтира за лъжите, че нарочно им бавят одобрението!

17

Анонимен

преди 3 години

Браво . Никога не се взеема от врага. Цяла Европа да се получи от Чехия. А Италия и други да бъдат наказани. ЕС си има ваксини и няма нужда да дав пари извън съюза.

16

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 20 вие само марионетките на САЩ ли признавате Нашите американски марионетки май не ти пречат

15

джо

преди 3 години

Ваксината се ползва с добра репутация и рано или кьсно ,ще се ползва. Ще се произвежда скоро и в Италия.

14

Анонимен

преди 3 години

В Русия едва под 5млн. са приели Спутник. Тук някакъв говори за целия свят.

13

Пешев

преди 3 години

И чехите са същите мижитурки като нас ! Половината свят се ваксинипа със Спутник 5 и всичко им е наред, а ние се кумим още !

12

вакцинатор

преди 3 години

И що така? Кака К*и каза, че е добра?

11

А? А?

преди 3 години

Коя малката Чехия и кой е ЕС?А?

10

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 4 Договорите с фирмите произвеждащи " правилните" ваксини са засекретени Дори евродепутатите разполагат само с редактирани версииОт много прозрачност явно е това или може би - за да не се разбере , какво им представляват ваксините

9

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 4 За Спутника и страничните му ефекти се писа още преди много месеци , май като я одобриха в Русия Споменаваха над 140 прояви на странични ефекти при доброволците Нали това се използваше от *** и други да плюят по ваксината Забравил ли си го този факт ?

8

Анонимен

преди 3 години

Е, нищо после ще я ползват с разрешение.От дядя Вова.

7

ДОЛАРИТЕ НЕ МИРИШАТ

преди 3 години

казват атлантистите. Но на мен ми миришат на СМЪРТ

6

УСА ОТРОВА ДА Е

преди 3 години

но да е от УСА. Да живей АМЕРИКА

5

ПРЕЗИДЕНТЪТ на ЧЕХИЯ

преди 3 години

поиска от правителството да уволни министъра на здравеопазването и шефа на агенцията по лекарствата поради преднамерено спъване на доставките на СПУТНИКА и зловредни действия срещу здравето на нацията