21

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирах с Пфайзер, след като видях, че мои близки, ваксинирани още декември, нямаха никакви усложнения. Нищо против Астра Зенека, но доста учени, микробиолози и лекари се изказаха скептично. Имам много приятели, които си я сложиха, и няма усложнения никакви, но все пак.

20

Анонимен

преди 3 години

До 15Или си много ***, или си манипулатор! Коя е та качествена ваксина? Директното ти казвам, дори *** на Астра Зенека е по -добре от РНК нещото!

19

КовидМаниак

преди 3 години

Е крайна сметка важен е паспорта, значката или маркера на ухото. Кой се бодр заради самата ваксина?

18

Анонимен

преди 3 години

Който не иска ваксина на AstraZeneca, ще чакаКаза българския бог! Разбирайте както искате!

17

Анонимен

преди 3 години

Който е ял от крехкото седемдесет годишно телешко, не миро и жипкаря ви уредиха, не бива да се плаши от този отровен биохимикал. Така или иначе е пътник.

16

До татул

преди 3 години

Приятелките, ***, наркоманите, приятели техните и нашите любавници, секретарките и други наши хора, бяха имунизирани с тях.За останалите имат право на избор- Да ама НЕ!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Абе то не е само тая кофти партида, всичките ваксини дават некви "странични ефекти" като cмърт, ама за другите не се говори толкова. Сигурно по-добре си плащат за реклама.

14

хах

преди 3 години

т.е. който не иска Астра Зенека да го .... А отговорност никой не поема. Отново ... Виновни също няма. Наказани - също. Може само порицание или мъмрене

13

Анонимен

преди 3 години

До Татул с тях ваксинираха онези нещастници от избирателните комисии. Абсурдна държава - качествените ваксини си изразходваха за ***, които само един ден ще имат досег с повече хора, и то влизащи с маски на лицето и за броени минути.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина, където не е наред? Тази, която е създадена преди година за първия вариант на Ковид? На всякъде изтеглят партидата, само тук елате и си сложете.Факт, че лекарите са уморени. Но много ще ме извинявате, ама ако вируса не ни умори, дай да си слагаме точно тази ваксина.

11

Интубист

преди 3 години

Като не щете мира ще има сектира .

10

Анонимен

преди 3 години

Отговорност никой не поема. Това знаем от времето на живков. Всяка партия поема само политическата отгоорност. А целокупно народа - колектива останалата отговорност. Индивидуално отговорност се поема САМО в салона за подстригване.

9

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви иска никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини няма да се ваксинират хората стига с тия ваши убийствени ваксини забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време долни лешояди да горите в ада

8

До 1

преди 3 години

Който не иска никаква може всеки ден да пише по форумите че няма да се ваксинира за да му е готино.

7

Анонимен

преди 3 години

Който не иска доброволна ваксина ще бъде изклизмен докът го ин туби рат ту биРа тОще на входа. Тъй рече доктора.

6

Анонимен

преди 3 години

Декември: Ще има ваксини за всички, ще има избор коя да си сложим.Януари: Няма ваксини, хаос с процеса на ваксиниране.Февруари: Все още няма ваксини, зелени коридори за малкото останали ваксини. Астра Зенека спира да се прилага от редица държави, защото ни стаа.Март: Установена е кофти партида на Астра Зенека, пратена до редица държави, включително България (разбира се). Бодете се с Астра Зенека, че няма друго и ще трябва да чакате.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** от къде изникна?

4

Анонимен

преди 3 години

До не разбралПак ще чака, докато не си промени мнението.

3

Анонимен

преди 3 години

За какво ще чака ?

2

Татул

преди 3 години

Добре де, Астра зенека. А къде отидоха ваксините на Пфайзер и Модерна , които пристигнаха онзи ден. Защо никой нищо не казва за тях? Кои са привилигерованите да се възползват от тях. Като отговаряте само за разпределението, я кажете къде ги разпределихте тези.