26

Анонимен

преди 3 години

"Надявам се пунктовете за вторични суровини да не приемат тези знаци."С надежди няма да стане, става с глоби и отнемане на лиценз! Само че в България всичко се замазва с рушвет, затова сме и на тоя хал! Ако отговорните служби и агенции си вършеха работа, след няколко отнети лиценза и затворени пункта за вторични суровини, щяха да бягат от подобни метали като дявол от тамян. И кражбите щяха да престанат, щото като няма на кого да продадат, няма и за какво да ги крадат.

25

До Математик от ЩАБА

преди 3 години

Какво има в един пътен знак, колко тежи и от какво е направен та да струва 500 лв.? Виж цените на металите и то изкупните, и пак ми кажи, че не са много. Аман от математички с 6-ти клас!

24

Анонимен

преди 3 години

Местната власт знае , че и да реве на Централната за пари няма да получи или ще са малко. Така с крадене от тук от там си набира знаци.

23

разбирач

преди 3 години

Тези тръби са дебелостенни,над 4 мм, държат яко и стават за всичко!!Тръбите по складовете са тънкостенни,под 2 мм и за 2-3 години заминават!

22

Анонимен

преди 3 години

"Всичко се краде и всички така правят" ми отговориха от дружеството за ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ.

21

Анонимен

преди 3 години

Слаба интеграция

20

ман

преди 3 години

Ако знаците са "Винетка" - ОК, но друг е опасно и безотговорно

19

е, браво!

преди 3 години

доста практици показаха на очудените, колко изключително полезни приложения съществъват за материалите на едни указатели, които иначе са слабо ефективни, защото обикновено не се зачитат масово!

18

?

преди 3 години

Па много умни бизнесмени тука бе , млад меринжей , като ти кажат плочките са на стойност 100 лв , кво смяташ и обяда на ромлянинаи вестника дето сие направил шапка от него , стойноста на табелите 5 000 , никой не ти говори за труд , кво не разбираш ?

17

Математик от ЩАБА

преди 3 години

До Стига бе,500 кинта много ли ти се виждат ?

16

Анонимен

преди 3 години

Малко са , като знам как във ВТ изрязаха уличното осветление по пътя за Ректората и никой нито чу , нито разбра , какво остава за пътни знаци нейде из джендемите.

15

Стига бе,

преди 3 години

като се направи една проста сметка излиза доста голяма цена за един знак...Нещо да не са правени с примес от благороден метал?

14

Creepster

преди 3 години

Знаетв ли кои тръбички също са подходящи за ограда ? Стоманените , ограда на новия ти дом в централния , ако имаше законност в тази дупка.

13

'Асан

преди 3 години

Лятото печем чушки върху тях.

12

Анонимен

преди 3 години

До ... За мен е шок, че 30 тенекиени стрелки струват 5000 лв ...ужХа, ха, сигурно смяташ, че знаците сами са отлетели и са се монтирали на определените места, безплатно! Сигурно, когато вършиш работа, отказваш да ти се плаща!

11

Анонимен

преди 3 години

В България сега само знаци да искаш по 5 по 6 на кръстовище и на всека улица - процъвтяващ бизнес. Даже куриоз - когато селата беха села с училище и народ немаше табели, сега селата празни, но сложили едни огромни табели с имената на селата. Една такава табела нема да е като цена по малко от 800 - 1000 лв.

10

нема оправия

преди 3 години

Ами тези тръбички са чудесни за ограда!Лошото е, че ако бъдат сменени с дървени колци, местните племена пак ще ги прибират, този път с цел отопление.

9

емиграция

преди 3 години

Елае и откраднете п. знак в Испания. До 5 годинки в тюрмата и заплащане на щетите за цяла отсечка... У нас колко е наказанието?

8

...

преди 3 години

За мен е шок, че 30 тенекиени стрелки струват 5000 лв ...уж

7

Анонимен

преди 3 години

бе, някой си е направил ограда на двора! По Нова ТВ градските чада се чудеха, за какво са потрябвали яките, чистак нови тръби на гепаната пътна маркировка!