13

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаАми карай си на 10 пъти по скъпия ток от ветропоказатели и слънчеви батерии,като не искаш руска централа!Но от скъпия ток не страдаш ти,а страда цяла България - населението,фирмите,учрежденията,учебните заведения,транспорта,обществено осветление и т. н.

12

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикАми той и Бойко е крепостник на Ердоган и на Путин,оста Берлин-Анкара-Москва,нали извика руснаците да му строят,че няма пари за тръбата

11

аз

преди 3 години

Незнам пич аз съм българин, парите си ги правя тук. Джудженца, жълтури, кравари, островитяни не ме засягат. Просто ми е жал за турците. Наши съседи пък го закъсаха. И си изподраха задните части. От липса на парички.

10

аз

преди 3 години

Говори се че чакат да стане по топло. Да почнат да се изпотяват патките в България. И турците да идват да ги лижат за сол. Няма ли организация, която да защити тези пернати животинки.

9

пияница мистик

преди 3 години

До азПогледни и горките крепостници на джудженцето каква им е заплатата....200 български лева и колко е рублата за лев :))) А че двамата са прословута гей двойка отдавна се знае. Само *** незнайно защо, харесват джуджето, а мразят турците, като двамата са си първи дружки не знам

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки си гледа интереса, само в България се чудят на кого да се наведат на комисионна.

7

аз

преди 3 години

Горките турци с тази изпаднала валута. 21 стотинки лирата. Нямат парички. Една бутилка тяхна шлякавица струва колкото една десета от минималната им заплата. Остава им само мъжката любов за утеха.

6

Анонимен

преди 3 години

Изглежда не е изгодно това нещо "евроатлантизЪма", другите дърпат напред и се развиват,ние вървим устремено назад,че и си плащаме за пропадането

5

Евроатлантик

преди 3 години

На мен проблема ми е де да си намеря розово бельо, че ще ходя на среща с приятеля ми от Турция, днеска сме в Цюрих а затворено по моловете.

4

Анонимен

преди 3 години

За другите централи с евтина държавна енергия, а за нас правоверните евроатлантици един голям среден само ни дават,даже и ни вземат, хората ще ядат филии без хляб.В колониите поне не са спирали хората да си развиват собствен бизнес,а ние сме по-зле и от колония,не ни дадоха едни свои проекти да построим!

3

komitata

преди 3 години

а нашите закриха безсмислено няколко реактора и се вместо да имаме още една централа и д а продаваме нямае нищо-онова същество Кунева къде се покри дето съсипа енергетиката и още няколко пишман политически експерта

2

Анонимен

преди 3 години

И нашите проекти ЮП и АЕЦ щаха да са построени,ако Бойко и Цецоу не бяха дошли на власт,предатели долни! И ако Кунева мадам "Иес" не прекара България,заради личния си интерес и задни части,предателка долна!

1

Анонимен

преди 3 години

Обаче ние си имаме щастливи кокшки, а в Русия нямат щастиливи кокошки, сега и в Конго ще идем да им кажем да не ядат там пушени прилепи и те ще ни послушат.