16

ББ

преди 3 години

г-н Бйдън предупреди С.Арабия,относно убийството на журналист...Тръмп и началника му Путин си мълчаха години наред...кое е на книга?отмени фашистките забрани наложени от Тръмп,относно визи,съюзници,зелени спогодби...кое е на книга агентче на КГБ?Г-н Байдън от самото начало показа загриженост за оцеляването на Света ни...вие продължавате с лъжите и манипулациите...ами пробвайте да му се доверите...предпазливо!а ако е искрен и вие не сте прави...ще се извините ли?ограничени,алчни...вманиачени

15

Анонимен

преди 3 години

... И кой е Захариев дето знае фактите на изуст? Мистър никой

14

fenbg

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияВярно си разбрал че си за психиатър !

13

Анонимен

преди 3 години

100 години СССР/Русия непрекъднато се жалва, че някой щял да ги напада и главно САЩ.Понеже така,искали и толкоз.100години никой с пръст не ги пипна, освен второто зло на планетата Хитлер.Сталин се надяваше, че с Хитлер ще си поделят света, но не би.А 90та година СССР сам се провали поради некадърно управление на политиката и икономиката.Почне ли Русия да се оплаква, че някой ще я напада, следва нов провал.

12

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Никой не може да ме обвини че съм комунист но в случая Захариев е прав. Триъгълника е САЩ-Китай-Русия защото меките китки от ЕС са се навели пак за да отмине вятъра. Ето защо военното присъствие на САЩ в Европа е едиствения гарант на сигурността на континента. Ако стане някоя патаклама докато говорещите глави в ЕС се наговорят ПутяЩе стигне до Париж с два танка само за няколко дни.

11

Анонимен

преди 3 години

Да бе, ама нещо атентатите намаляха драстично, по тръмово време. ЗАЩООО ЛИ! МИ НЕ ЗНАМ! И емиграцията започна да намаля. Може би ... ако спреш да бомбардираш хората, те няма да искат да ти вадят джигера.

10

Анонимен

преди 3 години

До 7Новият световен ред?Внимавай какво си пожелаваш.И какво ти пречат диктаторите? Ти нали нямаш такива?

9

Очевидец

преди 3 години

Този ли е Захариев , който е целувал мумията на Ленин ? А стига сте ни тормозили със *** комунисти !

8

Анонимен

преди 3 години

Завиздачииии! Върна се малко разум в Америак! Изгониха отказения ПАЛЯЧОООО!

7

Анонимен

преди 3 години

Хммм, те Китай и Русия са аджамии и САЩ, хитреците само те си знаят игрите. Колко плоско и елементарно, защо ни се поднасят подобни небивалици? Кой вярва на честната?!? дума на янките? Тези "хуманисти", "демократи" попиляха най - безогледно сумати петролни държави, под "благоприлични подбуди" за демократизирането им. Едни нагли копе'лд@ ци, които вместо да си оправят фалиращата си личинка, удобно крадат, завземат чужди държави, блага и имане. Грозна и нагла политика

6

интересТно

преди 3 години

този "професор" го канят само по тази "теУевизия"слУчаеност

5

ТОЯ ЛИ БЕ!

преди 3 години

От дър.тия комунист Захариев няма какво да научим, щом според него противопоставянето на ЕС на кремълската хибридна война е безсмислено. Тоя живее все още в ерата на комунистическите кръволоци и ни занимава с глу.пости. Иначе, никой европеец не се съмнява, че Джоу Байдън ще срази феодалните диктатори и ще въведе Новия световен ред.

4

Анонимен

преди 3 години

След като света се оборудва с роботи - който направи първата мобилна многомилярдна армия от роботи, ще властва над света.

3

Анонимен

преди 3 години

Поредния червен професор, който дърпа България назад.

2

Анонимен

преди 3 години

"Златното дъно" - филм за чекмеджетата и дворците на товарищ Лукавшенко...Всякакви прилики са верни!

1

Анонимен

преди 3 години

поредния РУСфосил от клуба на пенсионера