53

Анонимен

преди 3 години

УБИХА ЛЕЙДИ ДАЯНА РАСИЗЪМ С МЕГАН

52

Анонимен

преди 3 години

До Офталмолог Вие, и другите като вас тук никому неизвестни простосмъртни на които им трябва много животи и учене на земята ,за да разберат откъде идват и какъв е смисълът на съществуването им.В Библията се казва.. Не съди,за да не бъдеш съден.Да се коментира дадена личност, нейният живот и "оплюва"-като човек така цапа себе си, е признак на ниска култура, простотия и липса на любов към самия себе си, Бог и ближния. Христос ви учи на Любов!

51

Тая е от Филиповци

преди 3 години

Тоя Хари е най-големия *** във Великобритания...Да се ожени за тая дърта кифла, дето все се прави на бременна. Цирк! Приеха я в двора, направиха й сватба, на която принц Чарлс я заведе до олтара в присъствието на цяла редица маймуни от САЩ и какво...Тая Пръдла се *** на метеното!

50

Слона моя приятел

преди 3 години

Това е незаконната щерка на кмета на Лондон муахахаа..

49

Дон Бас

преди 3 години

Кю Мюр Сен

48

Жалка работа

преди 3 години

Като заяви, че имала намерения да се самоубива защо не го направи? ***...и един *** до нея. Егати и семейството, създадено да отклонява света от насъщните проблеми.

47

Анонимен

преди 3 години

Иначе е потк.а , разбирам го до някъде Харито , шматарок израстнал до баба си в градината пред двореца а таз вършала по партита в Холивуд

46

Офталмолог

преди 3 години

Мегън е долна *** ***, която се опитва да излъже света колко е мила и добричка и колко много страда. Да питат близките и каква представлява.

45

Цвъ. Цвъ.

преди 3 години

Немат ли шест апартамента не ми ги фалете.

44

Анонимен

преди 3 години

Принцеса Даяна щеше да я хареса и я харесва от невидиямия - разумния свят.

43

Буржоа

преди 3 години

Тая жена е чернокожа ,колкото ти (четящият) си арабин. И защо и се обръща ролкови внимание поне да беше някаква разкошна красавица а тя си е най-обикновена жена.

42

Коментаторягодоберач

преди 3 години

Не ми се вярва да лъже все пак това са тежки думи и самата тя знае пред кого седи. Чудно сега как в Англия ще гледат на кралството все пак там има бая омешени и чернокожи . Резила е пълен и е възможно и да има бунтове.

41

Няма друг начин

преди 3 години

100% Меган е направила някаква вуду-магия на Хари. На практика е статистически е невъзможно от цял кош с рошави котенца да хванеш ***-за-главата. Значи е магия, няма друг начин.

40

Анонимен

преди 3 години

гаднa либерaлна ***

39

yorval=MGGA=S!

преди 3 години

Тази персона определено е една хитра и манипулативна лигла, да не кажа ***, която мисли само и то твърде егоистично единствено за себе си и собственото си благополучие и яко постъпващи аванти в джобчето й от мястото, което обществото й е дало да заема... Абсолютно доказана снобка и "крадяща" вниманието ни авантюристка - герой от сапунките

38

Анонимен

преди 3 години

света вода ненапита мамина златна ... що не си взе някое момченце водопроводчик например като си толкова над нещата, ми отиде принц да търсиш. Нямаше проблеми като ти направиха приказната сватба, нямаше проблеми да живееш в палатите им, сега драма голяма ... оня па ревльото ... били му спряли финансирането, добре че имал пари от мама .... душички

37

истина

преди 3 години

Не се заблуждавайте от постоянно ухилената и физиономия. Това е злобно човече,което преследва план за обезличаване на кралската институция с лъжи и манипулации, с цел равно разпределяне активите на кралското семейство. С други думи представлява малкия брат пред големия за наследството. Това е обобщен характер на Оная, *** и Линчу, в борбата им за власт и пари.

36

СС

преди 3 години

Фюрерът ги наричаше такива като Мегън Маркъл - лакирани майймуни.

35

Анонимен

преди 3 години

Тази проста златотърсачка Меган да не се прави на ***,че не била знаела какво да очаква като се ожени за принц. Хората няма да си променят хилядолетните им традиции и обичаи заради някаква чужденка! От едно време браковете на принцовете и принцесите са използвани за сключване на военни и политически съюзи а не по любов. Горкия Хари...

34

Професор Кучков

преди 3 години

Святата Мегън Маркъл разплака чернокожите в САЩ. - О, Боже, колко са лоши белите братя, на чийто гръб всеки ден живеем!