194

Анонимен

преди 3 години

Малко цитати от днешните заглавия, в ТОЗИ сайт, опровергаващи (а може и подкрепящи) тиквените думи:- "Ремонтиран тротоар пропадна под краката на мъж в Пловдив";- "Разрушават част от крепостната стена на Созопол заради частен имот"- "Тръгваш за Сливен, оказваш се в Хасково... Ребусът на табелите на "Тракия"".Отделно са, непобликуваните тук, изцепки с "конрад Аденауер" и цензурата, гафът с предложетите прокурори-послушковци на Епрокуратурата и още и още...Ако това е обещавал - добре!

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208 Легенди и ..приказки под шипковият храст...Особено ,как милиционерите дебнели в засади с ножици в ръцете ..

192

АнонимеН

преди 3 години

ТЛЪСТО ПРОТИВНО ПРАСИЩЕ !

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И щото всичко изпълнил ,затова сме последни по стандарт в Европа . Затова сме най бедната ,най болна ,с най голяма смъртност ,най загиваща нация и в света .

190

Анонимен

преди 3 години

Бай Ставри иска Тиква!

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Да , наистина нямаше тогава такива обръщения. Имаше "другарю". Имаше наредба в моето училище, че момчетата можеха да имат коса най-много до 2.5 см. а момичетата трябваше да бъдат или късо подстригани или на плитки. Имаше и милиционери които ни режеха панталоните тип "чарлстон" . Имаше и "заглушители" за да не можем да слушаме "Свободна Европа" и "Гласа на Америка" ...........Имаше и всеки петък само руска програма по ТВ..........Помня, помня....А ти?

188

МЕРСИ БОКУ

преди 3 години

ИЗГРАДИХТЕ КАЛПАВИ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ ДА СЕ ТРЕПЯТ ХОРАТА И МЕСЕЦ СЛЕД ИЗГРАЖДАНЕТО ПОЧВАТЕ ДА РЕМОНТИРАТЕ.ДЕТСКИ ГРАДИНИ В КОИТО НЯМА МЕСТА ЗА ДЕЦАТА НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ.ВОДОЕМИ КОИТО СЛЕД ВСЕКИ ПОРОЙ ПРЕЛИВАТ И БАТИСВАТ ИМОТИТЕ НА ХОРАТА.ДА ВИ ПИКАМ НА ИЗГРАЖДАНЕТО.КРАЯТ ВИ НАБЛИЖАВА.

187

Анонимен

преди 3 години

100 кила щял да записва дует с 200 кила.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200На 62 години съм, жълтоклюнчо тролски

185

Анонимен

преди 3 години

хората в нормалните страни биха се чувствали неудобно , ако подобно нещо като това на снимката ги управляваше Едва ли щяха да го допуснат А на фона на всички разкрития за корупция, зависимости и всякакви престъпни похвати - отдавна да е в затвора Ама какво да се чуди човек .Цветито въобще не се обиди от думите на премиера Видно е ,че на всичко са готови , само и само Бате им да не им отнеме кокала

184

хигиена

преди 3 години

А северна България съществува ли за треб бе

183

Анонимен

преди 3 години

Еййй, светилото Бойко! Само темето му свети и то на силно слънце

182

Анонимен

преди 3 години

Пред *** и Пеевски, Бойко е направо светило!

181

мак

преди 3 години

До Истукан. Той коли и беси, "раздава" там, където той смята за добре. И да, строи това, което на него му харесва и което според него е по-грандиозно. Как ще сравним магистрала с детски градини например?

180

Анонимен

преди 3 години

В кадър-БоБо и компания

179

Анонимен

преди 3 години

до199 Само с"обръщението"си "И КО"ми става ясно че нямаш и 30 години момче!-:( Ти не помниш.Но аз помня времето,когато младото "българско поколение"след 1989 г Започна да използва това"обръщение"!Вместо да го формулира като.И СЕГА КАКВО? Като чисто обръщение в Българският език!-:(Ама не!И Гарантирам ти,че ти написах само един минус на глупостите Ти!Останалите минуси дечо,ти ги пишат нормалните образовани българи,с житейски опит,много пред твоят!Ти само дедо си Борисов помниш!Ние много ПРЕДИ ТЕБ!

178

Истукан

преди 3 години

Това не прави успешно управлението на ГЕРБ. Обещанията и изпълнението им нямат нищо общо с интересите на хората. Всички интереси са на Борисов и ГЕРБ. Исканията на хората са съвсем различни от предизборните обещания и изпълнението им. Борисов не мисли изобщо за национализация и засилване на икономиката. Има свои си интереси да строи магистрали. Не мисли и за поземните богатства, които подари на чужди инвеститори. Хората искат висок жизнен стандарт, Борисов не мисли за такова нещо.

177

Анонимен

преди 3 години

до 197 Ако помниш,Той и " Тонката" така правеше! Бурни овации за, др Борисов щом темата беше за него.-:) Я се скрий бре! И не се показвай до изборите! След тях,сам ще разбереш,че няма смисъл изобщо да се показваш!!! Гаранция!!! -:))))))))

176

Анонимен

преди 3 години

Смачкосания руски *** ми пише минуси :))) И ко?:))

175

Анонимен

преди 3 години

Буци, тая къщурка отзаде ти, ти ли си я построил?